- 23 Nisan 2014
- 1.268
- 1.327
- 248
- Konu Sahibi ballizencefil
-
Dua et bn nazardan cok korkarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım aynen ben de öyle. zaten esim kız kardeşim hariç kimseye söylemeyeceğim anlarlarsa anlasınlar kendileri dua edeceğim bol bol siz de dua edin
Allah bi daha ayni aciyi yasatmasin sana
allahım hiçbirimize yaşatmasın canım
Amin rabbim bizede nasip etsin cok ihtiyacim var
Hamileyim canım :s
amin canım benimm, hiç dua etmez miyim allah hepinizden razı olsun bn burada sizinle teselli buldum dilerim allahtan en kısa zamanda alırız guzel haberlerinizi, hep berabeer kavusuruz bebişlerimize cook teşekkür edrim canım beniim
Nezaman kurtaj oldin bnim 34 gun oldu hala bekliyorum adeti
Kizlar allah sizden ve burda konustugum herkesten razi olsun. En kotu gunlerimde burada sizlerle teşekkür lli buldum, birbirimize destek olduk yardimci olduk allah hepinize nasip etsin bu duyguyu en kisa zamanda. Su anda hala soktayim cok da korkuyorum ayni aciyi yasamak istemiyorum. Cok dikkat edecegim gözum gibi sakinacagim insallah dua edin bana kizlar. cok mutluyum allahim en kisa zamanda size de nasip etsin.
Elifd88;36040040 canimm benim insallah bitecek ben inaniyorum ve hemen alacagiz senin de guzel haberlerini. Canim benim kurtajdan sonra 2 gun kirmizi kanamam oldu. 4-5 gun de kahverengi lekelenmem oldu ve bitti. Seninki de bitecek merak etme stres yapma uzme kendini sakin n bak.
Biyolojik;35951923 canim insallah sizin çalışmalar da bu ay sonuc verir icini ferah tut. Benim kaybettigim bebegim 9 bucuk haftalikti canim. Doktor kadin dogum doktoru degildi tahlili saglik ocaginda yaptirdim. Cok tatli bir bayandi birlikte sevindik resmen. Endiselerimden bahsedince rahmin hazir olmasaydi bebek tutmazdi o bebegin de sagliksiz oldugu icin dusmus kendine stres yapma bunu dedi. kesinlikle agir is yogun tempo stres yanimda sigara kullanilmasi yasak. Yarin hemen ayrintili kadin dogum hastanesi nde muayene olacagim canim. Riskli gebelige k gurubuna girecekmisim. Taramalarim eksiksiz yapilacakmis. Netlesecek insallah. Beta-hcg 87,77 hamileyim ama yine fazla sevinmeyecegim 3. Aya kadar. Kimseye söylemeyi de düşünmüyorum kesinlikle. Cok korkuyorun gercekten.
arkadaşım msjını yeni gördüm ben 11 haziranda kürtaj oldum 11 temmuzda adet oldum günü gününe hemde polikistikoverliyim normalde gecikir adetlerim glukofen faydası sanırım yada hamilelikte kullandığım progestanlar düzene soktu
Bende oldum bugun 3. Gunum aylarin birikimi sanki fazla fazla oluyrum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[
aynen benimde 2 ve 3.gün çok yoğun gelmişti ilk defa benim 7.gün bugün hala leke şeklinde oluyo tekrar doktora kontrole gidicem yarın adetin bitince gel tekrar demişti bakalım
Merhaba arkadaslar,bende ikiz bebeklerimi kalp atisi alinamadigi icin aldirmak zorunda kaldim 7+3 te, ayni kesenin icindeydiler ayni zamanda 2 temmuzda kurtaj oldum,hemen hamile kalmak istiyorum ama doktorum iki ay beklememi istedi,sizce ne yapmaliyim?
Cok sevindimm..hayirli olsun canim..bu topikteki herkes sirayla alsin bebisleri kucagina.sen 1 numarasin suan..bakalim 2 numara kim olacak :)
inşallah canım benim. umutsun sende bizim için. ben bugün adetimi oldum rahatladı kafam resmen artık düzene giriyormuş gibi geldi her şey. çalışmaları da artık hesaplayarak yapabilirim. en kısa sürede bende bebeğimi karnıma bekliyorum nasip umarım en kısa sürede hayırlısıyla olur inşallah. Sende bebeğe ve kendine çok dikkat et canım.
ayyyy çok sevindim ya hamileymişsinnntebri,k ederim ALLAH'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede umut oldun bak kürtajdan sonra kolay oluyomuş demekki geç olur diyenlere inat :) bizim için dua et en yakın zamanda bizlere de gelsin bebiş belinde ağrı olması hamile olma ihtimalini gösteriyodu zaten tekrar tebriklerr
Tesekkurederim,sanada gecmis olsun canim,okudum yazilarini ayni seyleri yasamisiz,benimde ilk gebeligdi cok ististik,ikiz olunca sewincimizde uzuntumuzde sanki ikiye katlandi( asiri kanamam olmadi zaten 3 gumdurde hic yok diyebilirim,sen ilk regl ini oldunmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?