kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Amin adet olunca sanki normal hayata donmus gibiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla gözün aydın bende kürtaj olalı 68 gün oldu hala gelen giden yok doktora gittim ilaç verdi 21 günlük onunda yarısı oldu bakalım hayırlısıyla bende adet görseydim rahatlıcaktım
Benım gebeliğim 11 haftalık diye kontrole gittim 8+5 günlük çıkmıştı kalbi durmuştu böle gebeliklerde geciklme olabiliyomuş 6 aya kadar olmazsan ozaman yapışıklıktan şüphelenebiliriz dedi ama yapılıklık olanlarda şiddetli ağrılar olurmuş
Bilgi vermek istedim 50 gün çok stres yaptım atlatamadım ama doktor böle anlatınca rahatladım stres yapmayon sakın acelede etmeyın kısmet allah zamanını biliyo

Bnde cok korktum olmazsam diye ama son gunlerde kafam rahatlamaya basladi stresim azaldi oldum ama baya bi geliyo

Hamileyim canım :s

Aaaaaaa cok sevindim rabbim insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin su ilaac konusunu hicc kafana takma uzgun suratta istemiyorummmm

.......

Hamileyim canım :s

Allah tamamini erdirsin bizim bu ay uc denememiz anca oldu amwliyt oldum faln derkn simdide adet oldum ins bu ay nasip olur senin kc haftalikti bu hamilelik icin doktor ne dedi

Benimde su kanamam bi bitse bende calisicamda iste senin kac gun surmustu canim

.......

Kizlar allah sizden ve burda konustugum herkesten razi olsun. En kotu gunlerimde burada sizlerle teşekkür lli buldum, birbirimize destek olduk yardimci olduk allah hepinize nasip etsin bu duyguyu en kisa zamanda. Su anda hala soktayim cok da korkuyorum ayni aciyi yasamak istemiyorum. Cok dikkat edecegim gözum gibi sakinacagim insallah dua edin bana kizlar. cok mutluyum allahim en kisa zamanda size de nasip etsin.
Elifd88;36040040 canimm benim insallah bitecek ben inaniyorum ve hemen alacagiz senin de guzel haberlerini. Canim benim kurtajdan sonra 2 gun kirmizi kanamam oldu. 4-5 gun de kahverengi lekelenmem oldu ve bitti. Seninki de bitecek merak etme stres yapma uzme kendini sakin n bak.
Biyolojik;35951923 canim insallah sizin çalışmalar da bu ay sonuc verir icini ferah tut. Benim kaybettigim bebegim 9 bucuk haftalikti canim. Doktor kadin dogum doktoru degildi tahlili saglik ocaginda yaptirdim. Cok tatli bir bayandi birlikte sevindik resmen. Endiselerimden bahsedince rahmin hazir olmasaydi bebek tutmazdi o bebegin de sagliksiz oldugu icin dusmus kendine stres yapma bunu dedi. kesinlikle agir is yogun tempo stres yanimda sigara kullanilmasi yasak. Yarin hemen ayrintili kadin dogum hastanesi nde muayene olacagim canim. Riskli gebelige k gurubuna girecekmisim. Taramalarim eksiksiz yapilacakmis. Netlesecek insallah. Beta-hcg 87,77 hamileyim ama yine fazla sevinmeyecegim 3. Aya kadar. Kimseye söylemeyi de düşünmüyorum kesinlikle. Cok korkuyorun gercekten.

Cnmm çok sevindim fazla bekletmedi bebeşin seni tebrik ederim inş bu sefer sağlıklı hamilelik geçirir kucağına alırsın.

Canimm benim allah razi olsun cok tesekkur ederim insallah canim benim insallah allahim en yakin zamanda sizlerede nasip etsin insallah sizlere dua edecegim canim siz de bana dua edin ♡♥♡

Kendine cok dikkat et bu andan sonra iyi bi doktor bul

Insallah bitanem hic korkma ben dr sormustum hemen hamile kalirsam sorun olurmu ilaclardan die olmaz sdemisti sen hic stres yapma cevrendeki kotu dusunceli insanlardan uzak tut kendini rabbim birini aldi birini verdi senin haberini alinca goz yaslarimi tutamadim mutluluktn kendim gibi sevindim insallah bu mmelegin saglikli bir sekilde gelecek bol bol dua oku kendine bebisine allhim nazardan korusun sizi insallh

.......

Canim allahim insallah sana da nasip eder oyle çok isterim oyle cok sevinirim ki cok tesekkur ederim aynen oyle yapacagim canim o insanlara da ders olsun o insallah bu elden duysunlar istiyorum. Amin canim benim insallah inaniyorum ben en kisa zamanda alacagiz burdan hamis haberlerini tek tek allahim herkesin gonlundeki hayirlisiyla versin cooook tesekkur ederim birtanem

çok sevindim cnm hayırlısıyla kucağına almayı nasib eder rabbim inş. darısı bize olsun
Insallah canim dua edecegim size siz de bana dua edin allah razi olsun cook teşekkür ederim

maşallah maşallah diyelim nazarımız falan değmesin senin adına çok mutlu oldum. sağlık sıhatle byütmeyi nasip etsin rabbim. şimdi senin duaların çabuk kabul olur hamile olduğundan hepimize bol bol dua et bizde senin gibi en kısa zamanda kavuşalım bebeğimize.

amin canım benimm, hiç dua etmez miyim allah hepinizden razı olsun bn burada sizinle teselli buldum dilerim allahtan en kısa zamanda alırız guzel haberlerinizi, hep berabeer kavusuruz bebişlerimize cook teşekkür edrim canım beniim

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inş sağlıklı bir bebek alırsın kucağına :)) darısıda bize inş

insallah canım benim dua edin bana ben sizin için edeceğimm allahım tez zamanda size de nasip etsinnn canım benim hep birlikte anne olalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…