- Emoji Skoru
- 2.619
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi ballizencefil
-
Bnim hic okadar gelmedi bi hftada azaldi önce ncu gun bitti bi doktora gorun azalmzsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim aram da 15 dk. Geldiler gecmis olsuna. Komsuya gider gibi sutle meyveyle. Yarim saat durdular. Gorumcem benim bebegimi kaybettigim gun cok eglenmis arkadaslariyla. Onu anlatti ballandira ballandira. Bende tepki verdim hepsiyle aram acildi. Simdi yalnizim ama boyle daha iyi. Gercekten vesile oluyor boyle durumlar. Ben hamileyken benden iyisi yoktu. Simdi kimse sormuyor. Neyseki bugunun yarınlari da var. Allaha havale ettim canim. Sen de oyle yap. Gun gelir anlarlar.
sizinkiler yine gelmiş... benimkiler kürtaj olduğum gün telefon edip akşama bize yemeğe gelin dediler ... hiç birşey olmamış gibi... gitmedim tabi ki ama 10 gün sonra gittiğimde de , erkekler bu durumu daha zor atlatır oğluma destek ol, içine atmasın demesin mi , çıldırdım resmen.. hem ben bu durumu çok abartıyormuşum elalemin kocaman çocukları ölüyormuş onlar ne yapsınmışkaldı ki bizde sebepsiz infertilitevar tüp bebekti bebeğim
Bosver milletin dedigini sana esinin seninde esine vercegin destek onemli millet kocaman cocugunu kaybediyo bizde biliyoruz ama herkesin evladi kendi yuregini yakar bnada cok dediler bnde cok kizardim ama duymuyorum artik
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiş
benim 12 gün oldu cnm dahaacım geçmedi, hem bir daha tedavi herşey silbaştan.. bende duymamak istiyorum artık zamanın ilacına ihtiyacım var
Canim hayret birsey ya acaba doktorun sana verdigi ilaclarla mi alakali?
Zaman en guzel ilac sabredicez
bende hamıleyım sandım brta hcg ler cok dusuk cıktı bu surecte ve en son dr um rahım agzı gebelıgı yanı bır nevı dıs gebelık dedı hemen aldılar psıkolojım coktu operasyonu nısanda oldum bu 3.adetım bende korunmuyorum ama uc aydır olmadı bebıs moralım cok bozuk
sizinkiler yine gelmiş... benimkiler kürtaj olduğum gün telefon edip akşama bize yemeğe gelin dediler ... hiç birşey olmamış gibi... gitmedim tabi ki ama 10 gün sonra gittiğimde de , erkekler bu durumu daha zor atlatır oğluma destek ol, içine atmasın demesin mi , çıldırdım resmen.. hem ben bu durumu çok abartıyormuşum elalemin kocaman çocukları ölüyormuş onlar ne yapsınmışkaldı ki bizde sebepsiz infertilitevar tüp bebekti bebeğim
Canim bende anlamadim dedigi ne gore iki secenek varmis cunku rahmimde bi sorun yok toparlamis ya regli olmusum yada kalanlar artik geliyomus kanama alanim yokmus rahimde
.......
bende hamıleyım sandım brta hcg ler cok dusuk cıktı bu surecte ve en son dr um rahım agzı gebelıgı yanı bır nevı dıs gebelık dedı hemen aldılar psıkolojım coktu operasyonu nısanda oldum bu 3.adetım bende korunmuyorum ama uc aydır olmadı bebıs moralım cok bozuk
Canim anlamiyorlar. Utanmadan bir de ahkam kesmeleri yok mu. Acin icinde bi yana dursun dert ekliyorlar bir de. Cok iyi anliyorum seni, ofkeni mi acini mi yasayacaksin bilemiyorsun bile. Icinde bir hirs ki.. tabiki herkesin acisi kendine kimse kimsenin acisini yureginde hissedemez ama insanin acisina biraz saygi ya baska bisey degil beklenen. Evet allah daha buyuk dertlerden sakinsin bizi biz de biliyoruz ne acilar var hayatta. Ama ates dustugu yeri yakar. Bilmiyorduk bu kadar yanacagimizi, ama kaybedilen bir evlat. 10 yasinda da olsa, 50 yasinda da olsa hatta dogmasa da annesisin sen onun. Rahme dustugu an ruhu ufleniyor. Ben cumalari yasin okuyorum onun icin. Acisi farklidir tabiki ama bu yasadigimiz da ufak, gecici bir aci degil. bunu da yasamayan anlamaz canim. Sen hiç uzme kendini. Kendini bi de bunun icin yipratma ki onunu gorebilesin yarina umutla bakabilesin. Allah var yukarda, allaha havale et gerisini bosver.
Bugun 36,gunum ve adet oldum bugun cok sukur rahatladim bitsin korunmadan devam
darısı başımıza artık :)
Bugun 36,gunum ve adet oldum bugun cok sukur rahatladim bitsin korunmadan devam
Ben daha olmadim ya. 33. Gunum.. hic belirti de yok. Test yaptirdim bugun alerji icin ilac almam gerekiyor. Bakalim yarin cikacak sonuc.
Kurtajdan sonra bi calismamis olmamisti dertten tasadan bebek icin olsunda istememistm okadar antibiyotik aldm korktum
Ben de ilaclar bi yana cok serum yedim. Haatanede ondan sonra kac tane. Yuksek dozluymus bir de. Ondan gecikir gecikirse. Aslinda bebek olursa bu ay bem de korkuyorum o ilaclardan serumlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?