Başlığı görünce ben de tecrübemi sizlere umut olsun diye yazmak istedim.
Yılbaşı gecesi 9 haftalık hamileyken biraz açık renk kanamam oldu, ama çok gezmiştim çok yorulmuştum ona bağladım uyudum, sabah tekrarlayınca korkular sardı beni akşama doğru da cesaretimi toplayıp doktorumu aradım, progestan al hemen sabah da erkenden gel dedi, kanamam kesilmedi.
Dr ultrasondan kesenin aşağı kaymaya başladığını ve kalp atışları olmadığını söyledi, ben beklesek biraz daha dedim dr biz sseni 3 haftadır takip ediyoruz ve kalp atışlarını duymamız gerekirdi, duyamadık, kanaman var kese kendi kendine atılsa daha kötü olabilir diyip öğleden sonra alalım dedi.
Öğleden sonra nasıl oldu anlatmama gerek yok sanırım, vakit geldiğinde narkoz verildi ve ben hiçbişey hissetmeden çoğu şeyi de hatırlamadan bitti herşey
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Tabi ilaçlar yazıldı, patoloji genetik testler istendi kontrol tarihi verildi, 15 gün sonra gittim rahim tekrar kanlanmaya başlamış toparlanmış iyi durumda dedi doktor en geç şubatın 25ine kadar regl olmalısın dedi.
Bu 15 günlük ilişki yasağından sonra 2 kez korunmadan birlikte olduk eşimle sonrası hep korunduk, olayı atlatmaya çalıştığımız için yeniden ne zaman bebek yapmak isteriz fln hiç konusunu açmadık, ama bi mucize oldu 25 şubatta eczaneden aldığım test pozitif çıktı :) hemen dr a koştuk korkular içindeyiz aynı şeyleri yaşayacağız diye ama bi baktık rahme sıkıca tutunmuş kalp atışları olan bi bebek nasip etmiş Allah' ım çok şükür..
Test sonuçlarım gelmediğinden kan sulandırıcı iğneye başladım sonuçlar geldiğinde kan pıhtılaşması riskim olduğunu öğrendik ama yeni kan değerlerim iyi gelmişti iğneyi bırakıp coraspin e geçtik
Şimdi 7 aylık hamileyim bebeğimin şu ana kadar herşeyi yolunda Allahım sağsalim kucağımıza alacağımız günleri de göstersin bize inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi