kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Geecmis olsun cnm eger parca gelmiyosa korkulacak bise yoktur ama agrinda var adet olmussundur tabi yine bir doktora gitmen daha iyi olur ne kadar oldu kurtaj olali

Canim kurtaj olali 7 gun gecen hafta. Bu gece olmustum parca gelmiyo kirmizi kirmizi kan geliyo ewet agrim oluyor

.......

Son düzenleme:
Kizlar doktora gittim. Patoloji sonucum temiz cikti. Doktor bu tur kayiplarda bebekte % 70 kromozamal bozukluk oldugunu soyledi. Yani eger dogsaydi engelli olacagi anlamina geliyor bu. Bu konuda kendimi uzmemem gerektigini cunku bu durumun bebek icin de benim icin de hayirli oldugunu soyledi. Kan testi konusunda simdilik bu ihtimali dusunmemem gerektigini soyledi. Cunku herkeste görülen birsey degilmis. 3 ay korunma konusunda da size kalmis bir durum ama korunmanizi öneririm dedi. Rahmin toparlanmasi icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sevindim canim benim hakkimizda gercekten hayirlisi olmus her serde varmis bir hayir bence en az 1 adet donemi bekle derim tatlim birkez bi adetini ol sonra iste adetinin 3.gunu hormon testlerini yaptirip yumurta takibiyle insallah daha saglikli bebegine kavusursun bitanem artik uzme kendini tamam mi bak gusel haberler almissin :)

.......

aynen dediğim gibi. yalnız şimdi de şu rahim toparlasın durumu kafamı karıştırıyor. benim dr da bir kez adetten sonra devam dedi. kullandığım fitil den iç kısımda baya bi farklılık hissediyorum yani kürtajdan önceki haliyle şimdiki hali arasında. korunmadıkta hakkımda hayırlısı

cnm bendede oldu 2 kutu aprenax fort bitti ki daha hala sancım vardı. yapacağın sadece ağrı kesici bide antibiyotik verdi mi dr ? havuza denize girme bu arada,yaa dr u arama şansın yok mu sorarsın en azından için rahatlar. benim ağrılar baya bi kesilmeyince ben aramıştım ve gayet normal olduğunu söyledi kanama kehve leke ve ağrı için.

katılıyorum. korksakta etsekte bişekilde pozitif bakmayı başarmamız gerekiyor... emeksiz hiçbirşey gerçek anlamda hakedilmiyor! bu da bizim sınavımız

Bende az once aradim canim normal ama gel baklim dedi gidicem iste parol iciyorum majezik vermisti ama majezik beni kotu yapiyo diye parol iciyorum antibiyotik kullniyorum bkalim ne diyecek dha kucuktu parca kalmamistir ama ikiz olduklari icin belki uzun suruyo esimde tedirgin oldu bide ben durmadim dinlenmedim kfami bosaltmak icin ev temizledim yurudum bayagi belki yordugum icindir ama gidicem ogleden sonra paylasirim sizlerlede canlarim bakalim bana ne kadar korun diyecek bide size bisi soylim benim gibi ilk hamileligi tek yumurta ikizi olup kurtaj olan bir komsum 1.5 ay sonra hemen hamile kalmis ve doguma gidicek bu hafta ici :) bir adet beklemis en azindan hersey normale donsun diye sonra korunmamis

.......

hastaneden eve geldik yemek yaptım, iş aradım kendime ne yapsam diye resmen. e tabi sonra iyi çıktı acısı benden. inşallah herşey yoluna girecek. bu arada bende ilk adetten sonra korunmuyorum. hatta bugün önemli benim için. buradan paylaşmaya devam ederiz tecrübelerimizi... :)

Canim gercekten oyle.. burada insanlar bir umut ariyor birbirine destek oluyor boyle seyler anlamsız bence. Hani uyari olarak olabilir ama kesin boyle olacak diye birsey yok. Sen hep moral vermeye calisiyorsun, maasallah bu yollari gecmis ilgin olmadigi halde allah razi olsun senden canim tesekkur ederiz

Evet canim ben de oyle yapmayi dusunuyorum.. tesekkur ederim canim benim destegin icin. Allah hakkimizda en hayirlisi neyse onu nasip etsin hepimiz icin. Insallah hepimiz atlatacagiz bu gunleri.. Kan testini bi de ozele sorcam canim. Devlet hastanesinde 3. Dusugu bekliyorlarmis aklina getirme dedi ama aklimda hala iyice arastircam onu canim.

Ayy insallahh bebis gelir en kisa zamanda :) bendende sanirim acisi oyle cikacak esim dur dedikce ben durmadim yoksa aklima geliyodu hep bende o sekilde icimi bosallttim gibi bisi oldu insallah duzelir benim tahmini agustosta baslar calismalarim :) dr kontrolunde yumurta takibi yaptiriyomusun peki canim?

.......

Bencede baak aklina getirme kotu seyler dusunme bitanem Allah korusun ozelde yaparlar birkez 100 200 lira vericeksin olucak biticek kafan rahat olur bitanem ille cok stres yapiyosan durumunda musaitse yaptir ozele kafan rahat yeni bebis icin calismlara baslayalim :)

.......

Evet canim. Nasil bi farklilik bahsettigin? Ben hic bisey anlamiyorum ya karnim cikti 2 gundur benim de. Senin doktor ne guzel soylemis. Benim ki kararli görünüyordu 3 ay konusunda. Keske benimki de öyle deseydi. Dr dan dr a fark var demek ki. Ya bi de beni muayene etmedi doktor. Soru sordu sadece ben alttan bakar diye düşünmüştüm. kanamam falan olmadı ya ondan mi acaba. Hic aklima gelmedi sormak yaaa pfff.. benim kanamam kisa surdu kizlar. Asagi yukari hepinizin kanamasi devam ediyor. Aslinda icinizde kalanlari atmis oluyorsunuz temizleniyor rahminiz. Benim bu kanama kirmizi sekilde 2 gun surdu. Sonra 4-5 gun falan kahverengu lekelenme oldu o kadar. offf.. Allah hepimiz hakkinda en hayirlisini versin canim. Güzel düşünelim güzel olsun.

zırt pırt dr a gidince yumurta takibi de yapılmış oluyor. ihtimailimin iyi olduğunu söyledi. bende bir anormallik mi var diye gitmiştim. adet bitince ilişki sonrası kahve rengi bişeylerin gelmesi sebebiyle dr. da fitil verdi. pazartesi tekrar gidicem

Geçmiş olsun tatlım öncelikle.. Hevesini çok iyi anlıyorum ama doktorunun önerisini dinlemelisin.. Rahimin tekrar hamileliğe hazır hale gelmesi için toparlanmaya ihtiyacı var ve bunun için de belli bir süre gerekli.. Kendi kendine ya da erken dönem düşüklerde doktorlar bazen hiç korunma ya da 1 ay korun da diyorlar , kürtaj durumlarında en az 2 ay korunmayı öneriyolar ve bu kulak ardı edilecek bir şey değil. Senin de hormonal dengenin gebelik için normale dönmesi lazım.. Sağlıklı bir gebelik için önce vücudunun buna sağlıklı bir şekilde hazır olması lazım.Hem bu arada bazı tetkikler yaptırırp sorunun kaynağını da anlamış olursun hayatım. Ben de düşük yaptım ama kendi kendime ve çok erken dönem bir düşüktü doktor korunmana gerek yok dedi korunmadım.. Ama korun deseydi dinlerdim.

Yaptiracagim canim insallah. Calismalar devam ediyor da hata mi ediyorum hic bilmiyorum canim ya bu korunmama konusu canimi sıkıyor. Insallah sorunsuz olur artik canim benim cok tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…