KÜRTAJDAN SONRA HEMEN HAMİLE KALANLAR MORAL İÇİN BANA ANLATABİLİR Mİ?

Geçen hafta 8 haftalıkken kalbi durması sebebiyle gebeliğim vakumlu kürtajla son buldu, sizlerden güzel hikayelerinizi dinlemek için yazıyorum..
Ben de aynı şekilde kürtaj oldum, 3 ay sonra ilk denememde hamile kaldım ve doğurdum bile. Ancak kesinlikle rahim filmi çektirin, yapısıklık vs olmasın.

Mrh. Arkadaşlar benden geçen cuma vakum yöntemi ile kürtaj oldum 8 haftalikti kalbi atmadi 1 yıldır deniyordum olmuyordu birturlu gebelik yaş 40 normal dedim ama mucize gibi oldu sonunda sadece bu şekilde sonlanması çok üzdü ama bı yandan vardır bundada bir hayır dedim şuan düşündüğüm tek şey tekrar kısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edebilir miyim rabbim herkesin kucağını doldursun

Geçen hafta 8 haftalıkken kalbi durması sebebiyle gebeliğim vakumlu kürtajla son buldu, sizlerden güzel hikayelerinizi dinlemek için yazıyorum..
Merhaba derya bende bebeğim 2 aylık iken düşük yaptım boş kese görünüyordu bebek yoktu bide ayriyeten eşimle kan uyuşmazlığı vardı buda biraz etkiledi ama çok şükür 4 ay sonra kızıma kavuştum ve sorunsuz bir gebelik geçirdim dogumda ayni sekilde ve suan kızım bugün tam 5 ayını bitiriyor hep güzel düşün kafanı yorma Rabbim nasip eder inşallah oluruna bırak 🥰

Merhaba derya bende bebeğim 2 aylık iken düşük yaptım boş kese görünüyordu bebek yoktu bide ayriyeten eşimle kan uyuşmazlığı vardı buda biraz etkiledi ama çok şükür 4 ay sonra kızıma kavuştum ve sorunsuz bir gebelik geçirdim dogumda ayni sekilde ve suan kızım bugün tam 5 ayını bitiriyor hep güzel düşün kafanı yorma Rabbim nasip eder inşallah oluruna bırak 🥰
Çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, sizin bir sorununuz var mıydı 🌺

X