- 1 Haziran 2024
- 42
- 22
- 28
- Konu Sahibi deryaleyla
Geçen hafta 8 haftalıkken kalbi durması sebebiyle gebeliğim vakumlu kürtajla son buldu, sizlerden güzel hikayelerinizi dinlemek için yazıyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mutlu oldum Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinKizlar ben nisan'da kurtaj oldum, 6 ay gebelik yasagim vardi, gecen ay dkh kullanmayi biraktim, bu ay pcos olmasina ragmen cift cizgi cikti. Sali evde test yaptim, pers de kan vericem bakalim. Insallah saglikli bi gebeliktir insallah cocuk sahibi olmak isteyen herkes ama herkesss boyle kolayca hizlica mutlu haber alir Allahimm, insallah benim de bebegim bu sefer iyice tutunur annesine
O kadar beni anlatmışsınız ki, insan kendi başına kalınca çok kötü oluyor, ben o yüzden eve falan tek gitmiyorum hep yanımda birileri var, sizde öyle yapın, Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, öyle düşünelimBende de 9 haftalık iken kese küçüklüğü nedeniyle bebeğimin kalbi durdu. Genetik bozukluk vardır erken dönem dusuklerinin sebebi genelde bu olur dedi doktorum. İki gün evvel kürtaj oldum. Bu durumun beni bu kadar yipratacagini hiç tahmin etmezdim. İnsanlar arasında güçlü duruyorum ama kendimle başbaşa iken boğazımda bir düğümle başlıyor her şey. Hayaller kurmuştum heyecanlanmıştım. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasin. İlk gebelik tecrubemin böyle sonlanması çok zor , çok... İnşallah rabbim en kısa sürede sağlıklı bir bebeğe hamile kalmayı hepimize nasip eder. Umitlerimiz filizlenir...
Bu tip gebelikler trizomi ya da down sendromu sebebiyle erken dönemde düşük ile sonuçlanıyormuş. Bunları düşündükçe bir yanım hayır var diyor, diğer yanım da benim neden kucagim boş kaldı diyor. Dik durmaya çalışıyorum,olumlamalarla kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama dediğim gibi kendimle başbaşa kaldığım an her şey yeni baştan başlıyor. İnsallah üstesinden geleceğiz, inşallah daha güzeli ve hayırlısı bizleri bulacak...O kadar beni anlatmışsınız ki, insan kendi başına kalınca çok kötü oluyor, ben o yüzden eve falan tek gitmiyorum hep yanımda birileri var, sizde öyle yapın, Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, öyle düşünelim
Bu tip gebelikler trizomi ya da down sendromu sebebiyle erken dönemde düşük ile sonuçlanıyormuş. Bunları düşündükçe bir yanım hayır var diyor, diğer yanım da benim neden kucagim boş kaldı diyor. Dik durmaya çalışıyorum,olumlamalarla kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama dediğim gibi kendimle başbaşa kaldığım an her şey yeni baştan başlıyor. İnsallah üstesinden geleceğiz, inşallah daha güzeli ve hayırlısı bizleri bulacak..v
Bu tip gebelikler trizomi ya da down sendromu sebebiyle erken dönemde düşük ile sonuçlanıyormuş. Bunları düşündükçe bir yanım hayır var diyor, diğer yanım da benim neden kucagim boş kaldı diyor. Dik durmaya çalışıyorum,olumlamalarla kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama dediğim gibi kendimle başbaşa kaldığım an her şey yeni baştan başlıyor. İnsallah üstesinden geleceğiz, inşallah daha güzeli ve hayırlısı bizleri bulacak...
Valla canım ben düşük yapanlarla görüştüm hep, sonrasında çok kısa sürede hamile kalmışlar ve sağlıklı doğum yapmışlar, sonuçta onlar da bizim geçtiğimiz yoldan geçti, mutlaka stres yapmışlardır ama olmuş , o yüzden bizde öyle olacağız merak etmeBu tip gebelikler trizomi ya da down sendromu sebebiyle erken dönemde düşük ile sonuçlanıyormuş. Bunları düşündükçe bir yanım hayır var diyor, diğer yanım da benim neden kucagim boş kaldı diyor. Dik durmaya çalışıyorum,olumlamalarla kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama dediğim gibi kendimle başbaşa kaldığım an her şey yeni baştan başlıyor. İnsallah üstesinden geleceğiz, inşallah daha güzeli ve hayırlısı bizleri bulacak...
Geçen hafta 8 haftalıkken kalbi durması sebebiyle gebeliğim vakumlu kürtajla son buldu, sizlerden güzel hikayelerinizi dinlemek için yazıyorum..
Bende geçen hafta aynı durumu yaşadım. Ama yaşamayan anlamaz.. Allah tekrar yüzümüzü güldürsün inşallah..
bende 9 eylülde kürtaj oldum Allahtan hayırlısını diliyorum
Selam kızlar benim de 6.haftada gelişim durdu 9.haftada kürtaj oldum. Sizler pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırdınız mı?Bende de 9 haftalık iken kese küçüklüğü nedeniyle bebeğimin kalbi durdu. Genetik bozukluk vardır erken dönem dusuklerinin sebebi genelde bu olur dedi doktorum. İki gün evvel kürtaj oldum. Bu durumun beni bu kadar yipratacagini hiç tahmin etmezdim. İnsanlar arasında güçlü duruyorum ama kendimle başbaşa iken boğazımda bir düğümle başlıyor her şey. Hayaller kurmuştum heyecanlanmıştım. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasin. İlk gebelik tecrubemin böyle sonlanması çok zor , çok... İnşallah rabbim en kısa sürede sağlıklı bir bebeğe hamile kalmayı hepimize nasip eder. Umitlerimiz filizlenir...
Birden fazla düşükle sonuçlanan gebelikler sonrasında bu testlere ihtiyaç duyulacagini söylemişti doktorumSelam kızlar benim de 6.haftada gelişim durdu 9.haftada kürtaj oldum. Sizler pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırdınız mı?
Ben genetik istedim, doktorum gerek yok dedi ama ben istedim, pıhtılaşmaya da 6 hafta sonra bakarız dedi, ona da bakacağım , patolojide temiz çıkmış benimkiSelam kızlar benim de 6.haftada gelişim durdu 9.haftada kürtaj oldum. Sizler pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırdınız mı?
Aynı şekilde benimki de öyle söyledi ama ben yaptırdım genetiğiBirden fazla düşükle sonuçlanan gebelikler sonrasında bu testlere ihtiyaç duyulacagini söylemişti doktorum
Bana da öyle deseler de ben de sizin gibi dayanamayıp yaptırdım sonuç bekliyorum. Biz bebeği genetiğe göndermedik siz gönderdiniz mi? Patolojide de doktor bi sorun görmedi ileri derecede ödem çıkmış ondan korktum ama doktor normal dedi. 2-3 hafta ölü kalmış ondan belki ödem topladı. Ama onun dışında mol gebelik ya da enfeksiyon falan yoktu.Ben genetik istedim, doktorum gerek yok dedi ama ben istedim, pıhtılaşmaya da 6 hafta sonra bakarız dedi, ona da bakacağım , patolojide temiz çıkmış benimki
Ben genetiğe de gönderdim, 4 hafta içinde çıkacakmış sonuçBana da öyle deseler de ben de sizin gibi dayanamayıp yaptırdım sonuç bekliyorum. Biz bebeği genetiğe göndermedik siz gönderdiniz mi? Patolojide de doktor bi sorun görmedi ileri derecede ödem çıkmış ondan korktum ama doktor normal dedi. 2-3 hafta ölü kalmış ondan belki ödem topladı. Ama onun dışında mol gebelik ya da enfeksiyon falan yoktu.
Geçen hafta benzer konuyu araştırırken bugün hamile olduğumu bilerek cevap veriyorum. Temmuz sonuna doğru 6 7 haftalik sağlıksız gebelikten kürtaj oldum . 1 senedir beklediğim bir gebelikti üstelik. Çok üzüldüm yine çok uzun zaman beklerim diye . Üzerine 2 adet gördüm. Ucuncu adet dönemimde yeniden hamile olduğumu öğrendim. İlki 1 sene sonra olmuştu. İkincisi iki iki bucuk ay içinde olduGeçen hafta 8 haftalıkken kalbi durması sebebiyle gebeliğim vakumlu kürtajla son buldu, sizlerden güzel hikayelerinizi dinlemek için yazıyorum..
Çok sevindimmm , sağlıkla gelsin bebeğin , darısı başıma herhangi bir şey yaptın mıGeçen hafta benzer konuyu araştırırken bugün hamile olduğumu bilerek cevap veriyorum. Temmuz sonuna doğru 6 7 haftalik sağlıksız gebelikten kürtaj oldum . 1 senedir beklediğim bir gebelikti üstelik. Çok üzüldüm yine çok uzun zaman beklerim diye . Üzerine 2 adet gördüm. Ucuncu adet dönemimde yeniden hamile olduğumu öğrendim. İlki 1 sene sonra olmuştu. İkincisi iki iki bucuk ay içinde oldu
Hayır hiç bsy yapmadım. Hatta hiç ummuyordum cunku o ay eşimle çok vakit gecirememistikÇok sevindimmm , sağlıkla gelsin bebeğin , darısı başıma herhangi bir şey yaptın mı