- 25 Temmuz 2013
- 12.909
- 52.828
- 798
Ovulasyon testi deniyor musun acaba denemediysen tavsiye ederim :) birde kürtaj sonrası rahim kendini hazır hissedince oluyor gebelik siz folik asit almaya devam edinOcak başında kürtaj oldum, hala hamile kalamadım.
Önümüzdeki ay belki deneyebilirim. Sağlıcakla gelsin de demekten başka bir şey yapamıyorum.Ovulasyon testi deniyor musun acaba denemediysen tavsiye ederim :) birde kürtaj sonrası rahim kendini hazır hissedince oluyor gebelik siz folik asit almaya devam edin
Mutlaka dene yumurtlama gününü kaçıyor olabilirsin inşallah hayırlısı ile nasip olsun tüm isteyenlereÖnümüzdeki ay belki deneyebilirim. Sağlıcakla gelsin de demekten başka bir şey yapamıyorum.
Amin inşallah.Mutlaka dene yumurtlama gününü kaçıyor olabilirsin inşallah hayırlısı ile nasip olsun tüm isteyenlere
Ben randevumu carsamba gününe aldım canım bisey daha sorabılır mıyım ?Rica ederim ben koronadan dolayı genetik randevum için üç ay bekledim alamadım senn inşallah çabucak bulursun randevu
Sadece iki düşük yaşadım o yüzden kadın doğumcum pıhtılaşma ve kromozom testi istedi de başka şeye gerek yok canımBen randevumu carsamba gününe aldım canım bisey daha sorabılır mıyım ?
Bı arkadasım kadın dogumcu yönlendırmeden yapmazlar testı dedıde oraya gıdınce böyle bısey ıstıyolar mı yoksa dırek test mı yaparlar
Tamam Cok tesekkür ederım canımSadece iki düşük yaşadım o yüzden kadın doğumcum pıhtılaşma ve kromozom testi istedi de başka şeye gerek yok canım
Sonuçlar çıkınca bana da haber et inşallah bir sorun çıkmazTamam Cok tesekkür ederım canım
Amin inşALLAH canım tabi ki haber ederimSonuçlar çıkınca bana da haber et inşallah bir sorun çıkmaz
Birkac ay çok erken değil miBen kurtajdan sonra bida hiç kalamadım bir kaö ay oldu
Normal canım benim 10 gün kadar sürdü normal demişti doktorumKızlar bir hafta olacak kürtaj olalı hafif kan geliyor ve bugün pıhtı gibi geldi normal mi acaba?
Tamam canım sağol bi ara yoktu antibiyotik kullandığım içindi galiba şimdi başladı azar azarNormal canım benim 10 gün kadar sürdü normal demişti doktorum
Benim kanamam ve ağrımiyice arttı Normal mi? Bugün acile gideceğim galibaNormal canım benim 10 gün kadar sürdü normal demişti doktorum
Merhaba hanımlar
Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız? Rahim kendini ne zaman toplar acaba bilgisi olan yazabilir mi
Benim kanamam ve ağrımiyice arttı Normal mi? Bugün acile gideceğim galiba
Benim kanamam ve ağrımiyice arttı Normal mi? Bugün acile gideceğim galiba
Evet bende bir kaç gün pıhtı geldi Dr sorduğumda normal demiştiKızlar bir hafta olacak kürtaj olalı hafif kan geliyor ve bugün pıhtı gibi geldi normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?