Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan sonra hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi deniyor musun acaba denemediysen tavsiye ederim :) birde kürtaj sonrası rahim kendini hazır hissedince oluyor gebelik siz folik asit almaya devam edin
Önümüzdeki ay belki deneyebilirim. Sağlıcakla gelsin de demekten başka bir şey yapamıyorum.

Rica ederim ben koronadan dolayı genetik randevum için üç ay bekledim alamadım senn inşallah çabucak bulursun randevu
Ben randevumu carsamba gününe aldım canım bisey daha sorabılır mıyım ?
Bı arkadasım kadın dogumcu yönlendırmeden yapmazlar testı dedıde oraya gıdınce böyle bısey ıstıyolar mı yoksa dırek test mı yaparlar

Sadece iki düşük yaşadım o yüzden kadın doğumcum pıhtılaşma ve kromozom testi istedi de başka şeye gerek yok canım

Ben kurtajdan sonra bida hiç kalamadım bir kaö ay oldu

Kızlar bir hafta olacak kürtaj olalı hafif kan geliyor ve bugün pıhtı gibi geldi normal mi acaba?

Merhaba hanımlar
Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız? Rahim kendini ne zaman toplar acaba bilgisi olan yazabilir mi

Kurtajin 5.ayinda hamile kaldim doktor bana hic korunma vermedi ama hep dedim keske 2 ay korunsaydim diye bence rahmin bi kac ay dinlenmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…