- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Bir hafta oldu az az geliyordu dün geceden beri arttı tekrar pet takmak ZOrunda KaldımKacinci gunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta oldu az az geliyordu dün geceden beri arttı tekrar pet takmak ZOrunda KaldımKacinci gunu?
Sağol canım bugün kanama artınca şaşırdım sadeceEvet bende bir kaç gün pıhtı geldi Dr sorduğumda normal demişti
Canım sendemi kürtaj olmuştun maşallah tekrar hamilesin sanırım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinNormal iki gune duzelicek ara ara agrin vurcak ama sonra hiçbirşeyin kalmayacak
Kurtaj bile olmadim kendiliginden dustu 6 haftalikti 10 at surdu folik asit kullNdim bi sure adet takvimi indirdigim ay kalmistim cevremde kurtaj olan tanidigim cok 10 12 ay suruyormus yumurtalarin kendini toparlamasi hemen hamile kalani da duydum yani kisiden kisiye degisiyorMerhaba hanımlar
Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız? Rahim kendini ne zaman toplar acaba bilgisi olan yazabilir mi![]()
Bir hafta oldu az az geliyordu dün geceden beri arttı tekrar pet takmak ZOrunda Kaldım
Çok teşekkürler canım içim rahatladıBenimde oyle oldu doktor kanama olur dedi aksina kesildi bi hafta sonra şiddetli agri ve kanama basladi yavas yavas duzeldi
Fazla miktardaysa normal değil canım muayene olman lazim, adet gibiyse normalBenim kanamam ve ağrımiyice arttı Normal mi? Bugün acile gideceğim galiba
Benimkisi de 6+2ydi, 2 ay korunma önermişti, ben ilk denemede 3. Ayda gebe kaldim ama maalesef onu da kaybettim, bence kucuk gebeliklerde beklemeye gerek olduğundan değil de kayip olursa arasi cok yakın olmasin diye korunma öneriyorlar benim fikrim bu23 Haziranda kürtaj oldum dün kontorle gittim. Dr. rahmin gayet temiz dedi çok şükür patoloji sonuçlarıda temiz çıktı. Dr. a beklemem gerekiyor mu dedim biraz araştırdım bazı dr lar 2 3 ay bekleyin kimisi 6 ay bekleyin kimisi beklemenize gerek yok diyor dedim. 6+4 haftalık Erken bir kayıptı beklemeni gerektirecek durum yok gayet sağlıklısın dedi. Sizlerinde fikrini alablir miyim?
Ben de 23 nisan da kürtaj oldum Dr bir ay korun dedi 9 haftalıkdi benim. Bir ay korundum ama daha hamilelik yok Rahim kendini hazır hissettiğinde oluyormuş diye okudum ama bilmiyorum bakalım.23 Haziranda kürtaj oldum dün kontorle gittim. Dr. rahmin gayet temiz dedi çok şükür patoloji sonuçlarıda temiz çıktı. Dr. a beklemem gerekiyor mu dedim biraz araştırdım bazı dr lar 2 3 ay bekleyin kimisi 6 ay bekleyin kimisi beklemenize gerek yok diyor dedim. 6+4 haftalık Erken bir kayıptı beklemeni gerektirecek durum yok gayet sağlıklısın dedi. Sizlerinde fikrini alablir miyim?
Merhaba oluvasyon testi yaptiniz mi yaptiydiysaniz cinsiyeti nedr bbebeginizin ALLAH bagislasin9 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum doktorum 3 ay bekle dedi.Ben 2 ay bekledim aman aman da korunma olmadı çünkü bebek bebek diye kafayı bozmuştum ikinci ayın sonunda denedik o ay olmadı sonraki ay oldu.Beklemek psikolojik olarak düzelmek için de iyi oluyor hem de o arada pıhtılaşma testleri rahim filmi hormon falan baktıracaksan baktırırsın.Ovulasyon testi de dene derim düşündüğün ay