• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan sonra hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar :halay:
Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız? Rahim kendini ne zaman toplar acaba bilgisi olan yazabilir mi :KK56:
Kurtaj bile olmadim kendiliginden dustu 6 haftalikti 10 at surdu folik asit kullNdim bi sure adet takvimi indirdigim ay kalmistim cevremde kurtaj olan tanidigim cok 10 12 ay suruyormus yumurtalarin kendini toparlamasi hemen hamile kalani da duydum yani kisiden kisiye degisiyor👍

23 Haziranda kürtaj oldum dün kontorle gittim. Dr. rahmin gayet temiz dedi çok şükür patoloji sonuçlarıda temiz çıktı. Dr. a beklemem gerekiyor mu dedim biraz araştırdım bazı dr lar 2 3 ay bekleyin kimisi 6 ay bekleyin kimisi beklemenize gerek yok diyor dedim. 6+4 haftalık Erken bir kayıptı beklemeni gerektirecek durum yok gayet sağlıklısın dedi. Sizlerinde fikrini alablir miyim?

23 Haziranda kürtaj oldum dün kontorle gittim. Dr. rahmin gayet temiz dedi çok şükür patoloji sonuçlarıda temiz çıktı. Dr. a beklemem gerekiyor mu dedim biraz araştırdım bazı dr lar 2 3 ay bekleyin kimisi 6 ay bekleyin kimisi beklemenize gerek yok diyor dedim. 6+4 haftalık Erken bir kayıptı beklemeni gerektirecek durum yok gayet sağlıklısın dedi. Sizlerinde fikrini alablir miyim?
Benimkisi de 6+2ydi, 2 ay korunma önermişti, ben ilk denemede 3. Ayda gebe kaldim ama maalesef onu da kaybettim, bence kucuk gebeliklerde beklemeye gerek olduğundan değil de kayip olursa arasi cok yakın olmasin diye korunma öneriyorlar benim fikrim bu 🤷‍♀️ ikinciyi de 6+1de kaybettim. Doktorum yine 2 ay dedi ama bu sefer en az 3 ay korunacağım

Ben de 23 nisan da kürtaj oldum Dr bir ay korun dedi 9 haftalıkdi benim. Bir ay korundum ama daha hamilelik yok Rahim kendini hazır hissettiğinde oluyormuş diye okudum ama bilmiyorum bakalım.

9 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum doktorum 3 ay bekle dedi.Ben 2 ay bekledim aman aman da korunma olmadı çünkü bebek bebek diye kafayı bozmuştum ikinci ayın sonunda denedik o ay olmadı sonraki ay oldu.Beklemek psikolojik olarak düzelmek için de iyi oluyor hem de o arada pıhtılaşma testleri rahim filmi hormon falan baktıracaksan baktırırsın.Ovulasyon testi de dene derim düşündüğün ay
Merhaba oluvasyon testi yaptiniz mi yaptiydiysaniz cinsiyeti nedr bbebeginizin ALLAH bagislasin

Back