Bende 9 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım. Bana bir ay korun sonra korunma dedi. Bir aydan sonra korunmayı bıraktım bir ay daha geçti ama regl oldum. İnşallah Rabbım isteyen herkese sağlıklı evlat nasip ederGebelik haftasına göre ve kişiden kişiye değişir bu kuzum.Benimkisi 6 haftalikti, 2 ay yeter dedi doktorum, 3. ay tekrar hamile kaldım ama maalesef onu da kaybettim. Hamile kalmakla iş bitmiyor sağlıklı ilerlemesi o kadar buyuk bir hayal ki benim için
12 kasım da oldum. 1 ay korunma. Toplam 4.ayda kalabildim. Çok şükür. Rabbim dileyenlere de nasip etsin İnşAllahMerhaba hanımlar
Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız? Rahim kendini ne zaman toplar acaba bilgisi olan yazabilir mi
Günaydın hormon testi çok gerekli değil iki kaybınız var trombofili paneli testi yani pıhtılaşma ve eşinizle beraber kromozom testi yaptırın genelde kayıp sebebi ordan çıkıyorMartta kürtaj oldum hazıranda tekrar hamıle kaldım ama oda kımyasaldı düştü bence hamıle kalmadan önce hormon testı yaptırılmalı tedavıye basladıktan sonra hamıle kalınırsa aynı seyler tekrar tekrar yasanmaz ve ben sımdı bu adetımı bekleyıp hormon testı yaptırcam oyle hamıle kalcam cünkü yasamayan bilmez bu duyguyu cok zor.
Merhaba bende şubatta kürtaj oldum doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 adet gördüm sonra kimyasal yaşadım şimdi genetik testleri yaptım pıhtılaşma varmış artık daha planlı gidicez inşallah sende bekleme esnasında bu testleri yaptırabilirsin özellikle de kalp durması gelişimin geri kalması gibi nedenler ile kürtaj olduysanızMerhaba hanımlar
Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız? Rahim kendini ne zaman toplar acaba bilgisi olan yazabilir mi
Günaydın öncelikle bilgin için teşekkür ederim bisey daha merak edıyorum ben bu testlerı hemen yaptırabılır mıyım yoksa adette falan mı cıkıyor doktorum hormon testını adetın ücüncü günü dedıde eger oyle bır bekleme süresi yoksa hemen yarın gıdeyımGünaydın hormon testi çok gerekli değil iki kaybınız var trombofili paneli testi yani pıhtılaşma ve eşinizle beraber kromozom testi yaptırın genelde kayıp sebebi ordan çıkıyor
Merhaba bende şubatta kürtaj oldum doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 adet gördüm sonra kimyasal yaşadım şimdi genetik testleri yaptım pıhtılaşma varmış artık daha planlı gidicez inşallah sende bekleme esnasında bu testleri yaptırabilirsin özellikle de kalp durması gelişimin geri kalması gibi nedenler ile kürtaj olduysanız
Evet arkadaşım hormon testi adetin birinci yada üçüncü günü doğru çıkarmış ama dediklerimi herhangi bir vakitte yaptırabilirsin çünkü o senin genin bir değişiklik olmazGünaydın öncelikle bilgin için teşekkür ederim bisey daha merak edıyorum ben bu testlerı hemen yaptırabılır mıyım yoksa adette falan mı cıkıyor doktorum hormon testını adetın ücüncü günü dedıde eger oyle bır bekleme süresi yoksa hemen yarın gıdeyım
Üç hafta da çıktı benim bazıları bir buçuk ayda çıkıyormuş hastanesine göre değişiyorSonuclarınız hemen cıkıyor mu yazmayı unutmusum
Ve bir an önce randevu al bende senin gibi bir düşük bir kimyasal yaşadım sendede pıhtılaşma olabilir diye düşünüyorum gerçekten çok önemli testler bende burda öğrendim yapılması gerektiğini Allah razı olsun söyleyenden vesile olandan yaptırmasam daha çok kaybım olurmuşÜç hafta da çıktı benim bazıları bir buçuk ayda çıkıyormuş hastanesine göre değişiyor
Tamam hıc beklemeden yaptırırımEvet arkadaşım hormon testi adetin birinci yada üçüncü günü doğru çıkarmış ama dediklerimi herhangi bir vakitte yaptırabilirsin çünkü o senin genin bir değişiklik olmaz
Senden de ALLAH razı olsun bende senın vesilenle ögrendım bende hemen randevu alcam dedıgın gıbı pıhtılasma vardır büyük ıhtımalle bende oyle düsünüyorumVe bir an önce randevu al bende senin gibi bir düşük bir kimyasal yaşadım sendede pıhtılaşma olabilir diye düşünüyorum gerçekten çok önemli testler bende burda öğrendim yapılması gerektiğini Allah razı olsun söyleyenden vesile olandan yaptırmasam daha çok kaybım olurmuş
Rica ederim ben koronadan dolayı genetik randevum için üç ay bekledim alamadım senn inşallah çabucak bulursun randevuTamam hıc beklemeden yaptırırımCok tesekkür ederım tekrardan
Amin inşALLAH canımRica ederim ben koronadan dolayı genetik randevum için üç ay bekledim alamadım senn inşallah çabucak bulursun randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?