Kürtajdan sonra hamile kalmak

Bahar1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
58
24
3
27
Arkadaşlar 50 gün önce zorunlu şekilde kürtaj oldum, gebelik istiyoruz şimdi, kürtajdan sonra nezaman hamile kaldınız nasıl bir süreçti, anlatırsanız sevinirim

Hemen kalanda var ama doktorlar en az 4 adet geçmesini bekleyin diyor... Gecmis olsun...

Arkadaşlar 50 gün önce zorunlu şekilde kürtaj oldum, gebelik istiyoruz şimdi, kürtajdan sonra nezaman hamile kaldınız nasıl bir süreçti, anlatırsanız sevinirim
Bende aynı konuyu dün açtım..benimde 39 gün oldu adet oldunuzmu

Benim kürtaj değil erken doğumdu yaklaşıl 2 ay regl olmadık. Arkasından 5 ay geçti hamile kaldım

Regl olduktan sonra korundunuz mu yoksa hiç korunmadınız mı benimde erken Doğum oldu da o yüzden soruyorum ?
Korunmadık ama çok stres yaptım. Ovulasyın Testleri aldım, deli gibi istiyordum çok stres yaptım. Ne zaman ovulasyın testini bıraktım, akışına bıraktığım ilk ay hamile kaldım. Stres önemli etken

Erken Doğum dediniz de ondan sordum doktor 2-3 ay dinlen falan dedi gerçi daha yeni benim ama ondan sordum teşekkürler cevap için

Erken Doğum dediniz de ondan sordum doktor 2-3 ay dinlen falan dedi gerçi daha yeni benim ama ondan sordum teşekkürler cevap için
Doktor 2-3 ay sonra hamile kalırsın sorun yok demişti. Kürtajdaki gibi korunma vermedi doktorum

Canım gecen sene2018 temmuzda kürtaj oldum 2019 martta hamile kaldm şimdi saglıklı gidiyor en aZ 6 ay ara ver rahimin toparlansın.

Bir kere en az 6 ay önce folik asit düzenli kullan neden kürtaj oldun tahlilleri i yaprdn mı genetik trombofili gibi. Kan degerlerin nasıl herşey en az 6 ayda toparlanıyor.

Acele etme bak korun düşünsene rahmin kazıyorlar kolay Bn i işlem degil ben 1 prof 1 doç gittim.. Kanaman bittikten sonra en az 4 adet dedi takim toparlansın. neden kürtaj oldun bu çok önemli. Güzelce kontrollerini ol rahim küçükmüş mü diye kan degerlerin baktr. Şimdi hemen kalırsın ama yine aynı seyi yaşamn %90 yavaş ama saglam adımlarla hamile kal. Her düşük ve kürtaj rahme zarar canım. O yüzden bekle.

Benim normal Doğum oldu canım 22 haftalıktı zaten hemen düşünmüyorum daha çok yeni korkuyorum zAten ama çevremdeki insanlar korunma gerek Yok vb şeyler söylüyor zAten ilaç ve çatlatma iğnesiyle 7 ayda ancak hamile kalmıştım o yüzden korkuyorum ya korunup olmaz diye

Benimde kafam karıştı kimisi gerek Yok diyor kimisi rahmin toparlanması gerekiyor diyor
Canm ne zamn oldun kürtaj mı eger düşükse hemende sakınca yok diyor drların çogu 2 adet gevir diyor ama kürtajsa 6 ay bekle 1 sene bekle diyen var. Mantıklı olan beklemek vücut agır bişey atlatıyor tam olarak hormonların bile düzelmesi 3 ayı buluyor yavaş olun sakin olun Allah saglıklı versin canm olması degil saglıklı olması önemli olan dimi. Kürtaj düşük bu ların hepsi çok zor kadın için fiziksel ve psikolojik. Bi kere aynı seyi yasıcam korkusu u bile atmalısın hazır olmalısın. 2 ayda insan nasıl hazır olur tekrar. Size Bi abla kardeş tavsiyesi eger yaş gitmemişse çok son sansı ozda degilse bekleyin takviyeleribizi düzenli alın vitamin tahlilleri izi tamamlayın bodaslamanın sonucu tekrar bodoslama olmasın cano yanan siz olursunuz.

Ahh canım Allah sabır versin cennet kusu olmus Bi bekçin var inş cennet kapısında bide normal dogum canım. Sen millete bakma sakın agzı olan konusur. Sebep neydi be işini aldılar. Bak sebep araştır kuzum zaten araştırma bile sürüyor 6 ay genetik tahlil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…