Kürtajdan sonra hamile kalmak

Canm ne zamn oldun kürtaj mı eger düşükse hemende sakınca yok diyor drların çogu 2 adet gevir diyor ama kürtajsa 6 ay bekle 1 sene bekle diyen var. Mantıklı olan beklemek vücut agır bişey atlatıyor tam olarak hormonların bile düzelmesi 3 ayı buluyor yavaş olun sakin olun Allah saglıklı versin canm olması degil saglıklı olması önemli olan dimi. Kürtaj düşük bu ların hepsi çok zor kadın için fiziksel ve psikolojik. Bi kere aynı seyi yasıcam korkusu u bile atmalısın hazır olmalısın. 2 ayda insan nasıl hazır olur tekrar. Size Bi abla kardeş tavsiyesi eger yaş gitmemişse çok son sansı ozda degilse bekleyin takviyeleribizi düzenli alın vitamin tahlilleri izi tamamlayın bodaslamanın sonucu tekrar bodoslama olmasın cano yanan siz olursunuz.
Teşekkür ederim cevabınız için zAten henüz korkularım var ama yinede çok istiyorum yaşım 30 hiç çocuğum yok . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ahh canım Allah sabır versin cennet kusu olmus Bi bekçin var inş cennet kapısında bide normal dogum canım. Sen millete bakma sakın agzı olan konusur. Sebep neydi be işini aldılar. Bak sebep araştır kuzum zaten araştırma bile sürüyor 6 ay genetik tahlil.
Büyük ihtimalle rahim ağzı yetmezliği . Rahmim ağrısız sızısız açıldığı için öyle tahminde bulunuyor ilk olduğu içinde araştırma vb tahliller yapılmıyormuş maalesef . Bende zAten aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum rabbim
Hayırlı zamanda sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah

Ya 40 günde rahim toparlanıyor diye hamilemi kalınır kardeşim sakın sakın saglıklı olmaz bende çok okudum çok araştrdm 2 düşük 1 kürtaj oldum erkenden hamile kalanların çocu yine sıkıntı yaşıyor nadiren var saglıklı doguran. Geç olsun güç olmasın inşallah.

Rahim 40 gümde toparlanıyor canım merak etme. Bende öyle olmuştu. Zaten erken Doğum olduğu İçin rahmin içi temizleniyor
Evet o da var bakalım bende biraz kafamı toparlamak istiyorum bi yandan korkuyorum rabbim kararlaştırmıştır hepimize kolaylıklar versin inşallah

Ya 40 günde rahim toparlanıyor diye hamilemi kalınır kardeşim sakın sakın saglıklı olmaz bende çok okudum çok araştrdm 2 düşük 1 kürtaj oldum erkenden hamile kalanların çocu yine sıkıntı yaşıyor nadiren var saglıklı doguran. Geç olsun güç olmasın inşallah.
Amin amin inşallah rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Büyük ihtimalle rahim ağzı yetmezliği . Rahmim ağrısız sızısız açıldığı için öyle tahminde bulunuyor ilk olduğu içinde araştırma vb tahliller yapılmıyormuş maalesef . Bende zAten aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum rabbim
Hayırlı zamanda sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah
Bidakine dikerler büyük ihtimal ama üni hastanesine git 3 oldu de ve tahlil yaptr genetik ve trombofili paneli. Bebek doğarken canlımıydı eger degilse kalbi duruşta olabilir kalp durması sebebi genelde pıhtılaşma bozukluğu.

Bidakine dikerler büyük ihtimal ama üni hastanesine git 3 oldu de ve tahlil yaptr genetik ve trombofili paneli. Bebek doğarken canlımıydı eger degilse kalbi duruşta olabilir kalp durması sebebi genelde pıhtılaşma bozukluğu.
Son ana kadar yaşıyordu sonra Doğum sırasında enfeksiyondan öldü dediler . Bizde o an acımızla çok araştırmadıkta . 1 hafta hastanede yattım 2-3 hafta daha yaşatmaya çalıştılar ciğer geliştirici vb ilaçlarla ama suyum geldi zTen son gece sabaha kadar titredi ayaklarım atacak vücut kabul etmiyor dediler rahmin ucuna kadar gelmişti bebek . Nasip değilmiş diye teselli veriyorum ama çok zor .

Son ana kadar yaşıyordu sonra Doğum sırasında enfeksiyondan öldü dediler . Bizde o an acımızla çok araştırmadıkta . 1 hafta hastanede yattım 2-3 hafta daha yaşatmaya çalıştılar ciğer geliştirici vb ilaçlarla ama suyum geldi zTen son gece sabaha kadar titredi ayaklarım atacak vücut kabul etmiyor dediler rahmin ucuna kadar gelmişti bebek . Nasip değilmiş diye teselli veriyorum ama çok zor .
Valla kuzum ne denir ne kadar zor şeyler yaşamışsın ama sınav işte Allah ecrini sabrını versin benm annem 4 tane evlat kaybetmiş kimi 7 aylık doğmuş kimi doğmuş ölmüş. Beterin beteri var hamd et vardır Bi hayır Allah afiyetlisini versin. Günahlarına kefaret olsn inşallah çektiğin sıkıntı. Yaşın genç inşallah bana Dr ne aglıyon kız 45 e kadr yolu var dedi geçn sene 32 yaşndaydm. Şimdi 33üm.

Valla kuzum ne denir ne kadar zor şeyler yaşamışsın ama sınav işte Allah ecrini sabrını versin benm annem 4 tane evlat kaybetmiş kimi 7 aylık doğmuş kimi doğmuş ölmüş. Beterin beteri var hamd et vardır Bi hayır Allah afiyetlisini versin. Günahlarına kefaret olsn inşallah çektiğin sıkıntı. Yaşın genç inşallah bana Dr ne aglıyon kız 45 e kadr yolu var dedi geçn sene 32 yaşndaydm. Şimdi 33üm.
Amin amin canım çok saol haklısın

Back
X