• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtajdan sonra hamile kalanlar

hayaller12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
92
23
3
31
arkadaşlar merhaba eşimle kan uyuşmazlığımız var 2 ay önce kurtaj oldum tekrar hamile kalmak istiyorum kurtajdan sonra sağlıklı hamilelik geçirip doğum yapan varmı iyi şeyler duymaya ihtiyacım var allaha emanet ettim o daha iyi bilir herşeyi ama yaşayanlarıda öğrenmek istiyorum

arkadaşlar merhaba eşimle kan uyuşmazlığımız var 2 ay önce kurtaj oldum tekrar hamile kalmak istiyorum kurtajdan sonra sağlıklı hamilelik geçirip doğum yapan varmı iyi şeyler duymaya ihtiyacım var allaha emanet ettim o daha iyi bilir herşeyi ama yaşayanlarıda öğrenmek istiyorum
. Gecmis olsun eminim vardır cunku bende oyle umıt ediyorum. Ben daha once düşük yaptım vesonr kurtaj oldum sonra tekrar hamile kaldım ama o da düsükle sonlandı birkac gun sınra kurtaj olacagım. Ve 3.ye cok korkuyorım

pes etmek yok inşallah kucağınız boş kalmayacaktır.her hamileliğinde öncekini unutmalısınız ,psikolojinizi önce hamileliğe hazırlarsanız sonuç pozitif olacaktır.

1 oglum var ikinciy hamileydim 9 haftalikken kalbi durdu kütajdan 3 ay sonra hamile kaldım şu an 2 buçuk aylık kızım var

. Gecmis olsun eminim vardır cunku bende oyle umıt ediyorum. Ben daha once düşük yaptım vesonr kurtaj oldum sonra tekrar hamile kaldım ama o da düsükle sonlandı birkac gun sınra kurtaj olacagım. Ve 3.ye cok korkuyorım
hadi ya:KK43:üzüldüm sana allah yardımcın olsun üzülme nasipleri varda dünyada zaten allah verir:KK43:

canım allah onları sana bağışlasın gebeliğinde hiç rahatsız oldun mu akıntıların oldumu
Cook tsk ederim umarim isteyen herkese nasip olur.çok rahattım sadece bulantım çok fazlaydı o da normal bi de ikinci olduğu için bel ağrılarım fazlaydı

Kam pihtilasmasi testini yaptirdinizmi genetik bi test sanirim iki.kez dusuk yapinca drlar oneriyor bir cok arkadasim dokuz ay boyunca igne yaptilar dusuk olmamasi icin .pihtilasma problemi vardi

Back