- 30 Temmuz 2022
- 414
- 1.277
- Konu Sahibi mariatheresia
Merhaba arkadaşlar, testim doğru mudur? Gebe miyim? Şu şu belirtiler var acaba olabilir mi? Tarzı sorular çok görüyorum bu yüzden ben de benzer durumdakilere belki yardımcı olur diye yazmak istedim. 38 yaşımdayım Nisan başında embrio oluşmadığı için 10 haftalık gebeliğim kürtaj ile sonlandırıldı, 45 gün adet görmedim. İlk adeti 25 haziranda oldum ve 4 gün sürdü. Ovülasyon testleri bana göre net olmadığından ve beni çok strese soktuğundan(ki artık yumurtlama zamanını sol mememdeki sert ısırılma hissi ve aşırı sıcak basmasından anlıyorum muhtemelen kendimi çok dinlediğim için) iki günde bir ilişki yöntemini denedik. Adetime adetimden 4 gün önce yoğun renksiz akıntıdan şüphelendim ve insan garip bir şekilde hissediyor inanın gidip kan verdim 38.34 çıktı ertesi gün test yaptım aşağıya ekliyorum ne hikmetse normal test daha net sonuç verdi Hamilelik belirtilerim; YERLEŞME KANAMASI YAŞAMADIM gece enseye ani ateş basması sonucu deli gibi terleme, gecede iki kez üst değiştirecek kadar, memelerimde aşırı ötesi hassasiyet(regl zamanı gibi asla değil)hamileliğimi öğrendim ve bir hafta sonra covid oldum ve tahmin edersiniz ki ağlamaktan canım çıktı. Zaten bir kaybım var deli gibi korkuyorum üzerine bir de covid. Neyse ki hepsi geçti bugün çok şükür ki kalp atışını duydum inşallah sağlıkla gelişir. Adetime göre 8 ama ölçüme göre 6 hafta 3 günlük ve 6mm doktor geç döllenme olduğunu söyledi.(aşağıya geçen haftaki kese ve bu haftaki ultrason görünümünü de ekledim örnek olsun diye) Bu arada insülin direncim var, reglim düzensizdi ve tiroid bezim yok belki aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar vardır bu başlık bazı sorulara cevap verir. Yüce mevlam dileyen herkesi bir evlada kavuştursun
Eklentiler
Son düzenleme: