Merhaba arkadaşlar 11nisanda zorunlu olarak kürtaj oldum. kürtajdan sonra 20 gün kadar lekelenme tarzında kanamam oldu. Doktor kontrollerimi yaptırdım her sey normal dedi. kürtajdan tam 45 gün sonra adet gördüm ama kanamam çok fazla oluyor ped yetiştiremiyorum normalde adet kanamam bu kadar olmazdı. Adet düzensizliği mi yaşıyorum yoksa normal bir durum mudur bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtajdan sonra adet
- Konu Sahibi Engnzynp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
Çok geçmiş olsun Ben de kürtaj oldum ama yoğun bir kanama yaşamadım. İçerde parça kalıp kalmadığına baktı mı dr unuz?Merhaba arkadaşlar 11nisanda zorunlu olarak kürtaj oldum. kürtajdan sonra 20 gün kadar lekelenme tarzında kanamam oldu. Doktor kontrollerimi yaptırdım her sey normal dedi. kürtajdan tam 45 gün sonra adet gördüm ama kanamam çok fazla oluyor ped yetiştiremiyorum normalde adet kanamam bu kadar olmazdı. Adet düzensizliği mi yaşıyorum yoksa normal bir durum mudur bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Evet baktı bir problem yok dedi. Kürtajdan sonra kanamam cok olmadı zaten kürtajdan sonraki ilk adette cok oluyor su anÇok geçmiş olsun Ben de kürtaj oldum ama yoğun bir kanama yaşamadım. İçerde parça kalıp kalmadığına baktı mı dr unuz?
- 21 Nisan 2022
- 333
- 331
- 18
O normal cnm 45 gün sonra olduğun için kanaman ondan çok oldu benimkide öyle olmustuMerhaba arkadaşlar 11nisanda zorunlu olarak kürtaj oldum. kürtajdan sonra 20 gün kadar lekelenme tarzında kanamam oldu. Doktor kontrollerimi yaptırdım her sey normal dedi. kürtajdan tam 45 gün sonra adet gördüm ama kanamam çok fazla oluyor ped yetiştiremiyorum normalde adet kanamam bu kadar olmazdı. Adet düzensizliği mi yaşıyorum yoksa normal bir durum mudur bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Kürtajdan sonraki ikinci adette düzelmiş miydi peki?O normal cnm 45 gün sonra olduğun için kanaman ondan çok oldu benimkide öyle olmustu
Evet benim kürtaj sonrası çok kanamam olmadı az az lekelenme tarzında olmustu doktor normal demisti. Adetim 45 gün sonra geldi ama aşırı miktarda olunca korktum biraz. Kürtajdan sonra doktor kontrolüne gittim bir problem yok rahim temiz demişti. Adet böyle olunca insan ister istemez korkuyor ikinci adette düzelir umarımÇok geçmiş olsun ben de Mart ayında kürtaj oldum 50.günde bir gün çok yoğun süren diğer günler normal miktarda adet oldum. Kürtaj sonrası çok kanaması olmayanlar ilk ay daha yoğun miktarda adet görebilirmiş içerde parça vs kalmadıysa ama siz yine de doktorunuza danışın.
Düzeldi cnm korkma bişey olmaz ilk kanaman uzun süre sonra olduğu için kanaman çok oldu öbür adetin az olurKürtajdan sonraki ikinci adette düzelmiş miydi peki?
- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
- 21 Nisan 2022
- 333
- 331
- 18
Bende çok endişe etmiştim ama korkulacak birşey yokmuş bünyenin hormonların tam oturması 3-4 ayı bulabilir o esnada bazen çok veya az adet görülmesi gayet normal demişti doktorum. Herşey düzelecek merak etmeyin.Evet benim kürtaj sonrası çok kanamam olmadı az az lekelenme tarzında olmustu doktor normal demisti. Adetim 45 gün sonra geldi ama aşırı miktarda olunca korktum biraz. Kürtajdan sonra doktor kontrolüne gittim bir problem yok rahim temiz demişti. Adet böyle olunca insan ister istemez korkuyor ikinci adette düzelir umarım
Merhaba konu açalı çok olmuş ama bende 24 kasımda kürtaj oldum 10 gün kadar süren bir kanamam oldu 15 aralıkta yani 22 gün sonra kasık ağrısı ve aşırı yoğun kanama pıhtı parça atmaya başladım sanırım adet oldum.6. Gun bugün ama hala çok fazla geliyor ped yetiştiremiyorum. Sizin kaç gün sürmüştüMerhaba arkadaşlar 11nisanda zorunlu olarak kürtaj oldum. kürtajdan sonra 20 gün kadar lekelenme tarzında kanamam oldu. Doktor kontrollerimi yaptırdım her sey normal dedi. kürtajdan tam 45 gün sonra adet gördüm ama kanamam çok fazla oluyor ped yetiştiremiyorum normalde adet kanamam bu kadar olmazdı. Adet düzensizliği mi yaşıyorum yoksa normal bir durum mudur bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Evet benim kürtaj sonrası çok kanamam olmadı az az lekelenme tarzında olmustu doktor normal demisti. Adetim 45 gün sonra geldi ama aşırı miktarda olunca korktum biraz. Kürtajdan sonra doktor kontrolüne gittim bir problem yok rahim temiz demişti. Adet böyle olunca insan ister istemez korkuyor ikinci adette düzelir umarım