- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
nasıl aldılar canım anestesı mı yıne ?Dün 10. Gün kontrol vardı kan kalmış tam temizlenmemiş onu aldılar tekrar antibiyotik verdi 10 gün sonra tekrar kontrol var
Aslında adeti beklemek istemiyordum ama bi kez adet ol ondan sonra korunmayı bırak dedi. Rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin
Bende 15 şubatta kürtaj oldum 10. Gün kontrolünde parça değil kan kalmış rahimde onu tekrar kürtaj gibi temizlediler tekrar antibiyotik verdi doktor.1 ay demedi mikrop kapmamasi için ilaç yazdı 1hafta ilişki yasak dedi üniversite de prof doktorum ayrıca 33 yaşında olduğum için beklemeye gerek yok dedi mikropta kalmadım biseyde olmadı benden 2gun sonra kürtaj olan arkadaşımda hamile onada bisey olmadı hijyene dikkat ettikten sonra bisey olmaz
Anestezi ben istedim ilk anestezisiz işlem başlattılar çok canım acıdı kısa bi işlem demişlerdinasıl aldılar canım anestesı mı yıne ?
benımde kurtaj olalı yarın bır haftam olacak kontrole gıtcem kanamam da regl gıbı bakalım ne dıyecek doktor.
anladım canım cok gecmıs olsun.. bakalım benımde kontrolum yarınBende 15 şubatta kürtaj oldum 10. Gün kontrolünde parça değil kan kalmış rahimde onu tekrar kürtaj gibi temizlediler tekrar antibiyotik verdi doktor.
Beklemek istemiyorum adet olmadan hamile kalmak istiyorum ptesi tekrar kontrol var inş onay verir ve beklemem.
Kan birikmesi alındıktan sonra hafif sızlama oldu ara sıra başka bişey olmadı çok şükür umarım doktorum onay verir sizin gibi hemen hamile kalırım tekrar dua edin lütfen
Anestezi ben istedim ilk anestezisiz işlem başlattılar çok canım acıdı kısa bi işlem demişlerdi
Kan kalmış içerde parça değilde
Kontrol nasıl geçti bi sıkıntı yok inşanladım canım cok gecmıs olsun.. bakalım benımde kontrolum yarın
Canım farkı durumlar var..Kontrol nasıl geçti bi sıkıntı yok inş
1 hafta önce kürtaj olmuştunuz sanırım bebek duruyor muymuşCanım farkı durumlar var..
Kontrole gittim, üzüm gebeliği gelmiş pataloji sonucunda.yani mol.gebelik..
Şükür kanseli hücre yok .
Ama beta değerim yuksek hala 2354 gibi bişey..
Haftaya yine kontrol ve kan bakılacak.. düşmez ise metotraksate olcam yine, dış gebelikte oldugum igne.. eğer oda ise yaramaz ise doktor artık eğitim ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirmem lazım dedi.bu kürtajı yapan doktorum,tüp bebek doktorum değil .oda haftaya düşer ise değer korkma dedi.dua ediyorum bunu da sağlıkla atlatırim inşallah ya.
Tam toparlıyordum yine çok moralim bozuldu
Bin hastadan birinde görünen birşey dedi..
Yani benim durum bağışıklık ile alakalı değil tamamen kromozom bozukluğu kaynaklı..
46kromozom olması gerekirken 69kromozom oluyormuş.kurtaj yapan doktora neden oldu acaba hocam dedim şans dedi..
Ya sağlıksız yumurta ya da sperm..
Dua edin nolur bu süreci sağlıkla atlatayim şuan tek istediğim eski sağlığıma dönmek
Bu son sağlıksız gebeliğim olsun Allahim nolur..
hayır bebek yok canım,1 hafta önce kürtaj olmuştunuz sanırım bebek duruyor muymuş
Rabbim sağlık sıhhat versin moralinizi yüksek tutun
Sizin biraz fazla uzun olmuş galiba benim 4 subat kürtaj 7 subat kanama baslangıcı ve 15 16 şubat bitişÖncelikle herkese geçmiş olsun bende 23 Şubat'ta 2 aylık bebeğim gelişmediği için boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum bugün 20 mart daha yeni bitti kanamalarım benim sorum kürtajdan sonra bu kadar uzun süre kanama yaşadınızmı
Hakkınızda hayırlısı olsun konu sahibiyim üzü zamandır girmiyordumBende 15 şubatta kürtaj oldum 10. Gün kontrolünde parça değil kan kalmış rahimde onu tekrar kürtaj gibi temizlediler tekrar antibiyotik verdi doktor.
Beklemek istemiyorum adet olmadan hamile kalmak istiyorum ptesi tekrar kontrol var inş onay verir ve beklemem.
Kan birikmesi alındıktan sonra hafif sızlama oldu ara sıra başka bişey olmadı çok şükür umarım doktorum onay verir sizin gibi hemen hamile kalırım tekrar dua edin lütfen
Anestezi ben istedim ilk anestezisiz işlem başlattılar çok canım acıdı kısa bi işlem demişlerdi
Kan kalmış içerde parça değilde
Çok sağol cnmbende gecen hafta kurtaj oldum, kurtaj sonrası 3 gun leke leke geldı kanama,
4gundur adet olmus gıbı gelıyor anlamadım, yarın kontrole gıtcem.
ınsallah hersey yolundadadır.
ayrıca cok sevındım hayırlı olsun canım
Şükür yolunda canim 15+5oldumMerhaba sanırım hamilesiniz 15 şubatta kürtaj oldum bende adet döngümü beklemek istemiyorum
Şuan durumunuz nasıl herşey yolunda mı
Evet çok uzun sürdü korkuyodum çok geç adet olurum diye şükür bugün 43 günüm ilk adetimi oldumSizin biraz fazla uzun olmuş galiba benim 4 subat kürtaj 7 subat kanama baslangıcı ve 15 16 şubat bitiş
Merhaba canım üstünden aylar geçmiş ama belki cevap verirsin diye yazıyorum . Bende kürtaj olalı tam 1 ay oldu boş gebelikti 6+6 da kaybettim bebeğimiŞükür yolunda canim 15+5oldum
Merhaba canım üstünden aylar geçmiş ama belki cevap verirsin diye yazıyorum . Bende kürtaj olalı tam 1 ay oldu boş gebelikti 6+6 da kaybettim bebeğimiŞükür yolunda canim 15+5oldum
Ve daha adet olmadım 30 gün oldu acaba daha beklemeli miyim test yapsam çıkar mıMerhaba canım üstünden aylar geçmiş ama belki cevap verirsin diye yazıyorum . Bende kürtaj olalı tam 1 ay oldu boş gebelikti 6+6 da kaybettim bebeğimi
2 hafta sonra lekelenme kesildi ve o günden sonra sadece bir kere korunmadık onun da üstünden 9 gün geçti ama bende de hamileliğimdeki gibi belirtiler başladı son 3 gündür akıntı, kasık sırt ağrısı halsizlik yorgunluk var şuanlık ve düşükle sonuçlanan hamileliğimde ne hissettiysem aynı hissediyorum ama korkuyorum zor bi gebelikti zaten hala o korkuyu atlatamadım bebek istiyorum evet ama 3 ay sonra toparlayınca diye düşünüyorduk şuan yanlışlıkla olduysa da kabulüm ama içimdeki korku sağlıksız olması acaba senin bebeğinde bir sıkıntı oldu mu kucağına aldın mı umarım sağsalim almışsındır cevap verirsen çok sevinirim bana da umut olur
Merhaba, sizinle aynı durumdayım acaba gebeliğiniz oldu mu. Ben de kürtaj olalı 41 gün geçti adet olmadım, test yaptım silik çıktı. Gebelik olursa bi problem olur mu diye endişeliyim. Sizde gebelik olduysa bi problem yaşadınız mı.Ve daha adet olmadım 30 gün oldu acaba daha beklemeli miyim test yapsam çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?