• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra adet olmadan hamile kalan

Dün 10. Gün kontrol vardı kan kalmış tam temizlenmemiş onu aldılar tekrar antibiyotik verdi 10 gün sonra tekrar kontrol var
Aslında adeti beklemek istemiyordum ama bi kez adet ol ondan sonra korunmayı bırak dedi. Rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin
nasıl aldılar canım anestesı mı yıne ?
benımde kurtaj olalı yarın bır haftam olacak kontrole gıtcem kanamam da regl gıbı bakalım ne dıyecek doktor.

1 ay demedi mikrop kapmamasi için ilaç yazdı 1hafta ilişki yasak dedi üniversite de prof doktorum ayrıca 33 yaşında olduğum için beklemeye gerek yok dedi mikropta kalmadım biseyde olmadı benden 2gun sonra kürtaj olan arkadaşımda hamile onada bisey olmadı hijyene dikkat ettikten sonra bisey olmaz
Bende 15 şubatta kürtaj oldum 10. Gün kontrolünde parça değil kan kalmış rahimde onu tekrar kürtaj gibi temizlediler tekrar antibiyotik verdi doktor.
Beklemek istemiyorum adet olmadan hamile kalmak istiyorum ptesi tekrar kontrol var inş onay verir ve beklemem.
Kan birikmesi alındıktan sonra hafif sızlama oldu ara sıra başka bişey olmadı çok şükür umarım doktorum onay verir sizin gibi hemen hamile kalırım tekrar dua edin lütfen 🙏
nasıl aldılar canım anestesı mı yıne ?
benımde kurtaj olalı yarın bır haftam olacak kontrole gıtcem kanamam da regl gıbı bakalım ne dıyecek doktor.
Anestezi ben istedim ilk anestezisiz işlem başlattılar çok canım acıdı kısa bi işlem demişlerdi
Kan kalmış içerde parça değilde

Bende 15 şubatta kürtaj oldum 10. Gün kontrolünde parça değil kan kalmış rahimde onu tekrar kürtaj gibi temizlediler tekrar antibiyotik verdi doktor.
Beklemek istemiyorum adet olmadan hamile kalmak istiyorum ptesi tekrar kontrol var inş onay verir ve beklemem.
Kan birikmesi alındıktan sonra hafif sızlama oldu ara sıra başka bişey olmadı çok şükür umarım doktorum onay verir sizin gibi hemen hamile kalırım tekrar dua edin lütfen 🙏

Anestezi ben istedim ilk anestezisiz işlem başlattılar çok canım acıdı kısa bi işlem demişlerdi
anladım canım cok gecmıs olsun.. bakalım benımde kontrolum yarın

Kontrol nasıl geçti bi sıkıntı yok inş
Canım farkı durumlar var..
Kontrole gittim, üzüm gebeliği gelmiş pataloji sonucunda.yani mol.gebelik..
Şükür kanseli hücre yok .
Ama beta değerim yuksek hala 2354 gibi bişey..
Haftaya yine kontrol ve kan bakılacak.. düşmez ise metotraksate olcam yine, dış gebelikte oldugum igne.. eğer oda ise yaramaz ise doktor artık eğitim ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirmem lazım dedi.bu kürtajı yapan doktorum,tüp bebek doktorum değil .oda haftaya düşer ise değer korkma dedi.dua ediyorum bunu da sağlıkla atlatırim inşallah ya.
Tam toparlıyordum yine çok moralim bozuldu
Bin hastadan birinde görünen birşey dedi..
Yani benim durum bağışıklık ile alakalı değil tamamen kromozom bozukluğu kaynaklı..
46kromozom olması gerekirken 69kromozom oluyormuş.kurtaj yapan doktora neden oldu acaba hocam dedim şans dedi..
Ya sağlıksız yumurta ya da sperm..
Dua edin nolur bu süreci sağlıkla atlatayim şuan tek istediğim eski sağlığıma dönmek 😥😥
Bu son sağlıksız gebeliğim olsun Allahim nolur..

Canım farkı durumlar var..
Kontrole gittim, üzüm gebeliği gelmiş pataloji sonucunda.yani mol.gebelik..
Şükür kanseli hücre yok .
Ama beta değerim yuksek hala 2354 gibi bişey..
Haftaya yine kontrol ve kan bakılacak.. düşmez ise metotraksate olcam yine, dış gebelikte oldugum igne.. eğer oda ise yaramaz ise doktor artık eğitim ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirmem lazım dedi.bu kürtajı yapan doktorum,tüp bebek doktorum değil .oda haftaya düşer ise değer korkma dedi.dua ediyorum bunu da sağlıkla atlatırim inşallah ya.
Tam toparlıyordum yine çok moralim bozuldu
Bin hastadan birinde görünen birşey dedi..
Yani benim durum bağışıklık ile alakalı değil tamamen kromozom bozukluğu kaynaklı..
46kromozom olması gerekirken 69kromozom oluyormuş.kurtaj yapan doktora neden oldu acaba hocam dedim şans dedi..
Ya sağlıksız yumurta ya da sperm..
Dua edin nolur bu süreci sağlıkla atlatayim şuan tek istediğim eski sağlığıma dönmek 😥😥
Bu son sağlıksız gebeliğim olsun Allahim nolur..
1 hafta önce kürtaj olmuştunuz sanırım bebek duruyor muymuş
Rabbim sağlık sıhhat versin moralinizi yüksek tutun 🙏

Öncelikle herkese geçmiş olsun bende 23 Şubat'ta 2 aylık bebeğim gelişmediği için boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum bugün 20 mart daha yeni bitti kanamalarım benim sorum kürtajdan sonra bu kadar uzun süre kanama yaşadınızmı

Merhaba! Ben 4 şubatta kürtaj oldum ve 7 şubatta kanamam basladı yaklaşık 15 16 şubata kadar pıhtılı yoğun ve agrılı geçti lekelenme seklindede bitti antibiyotik düzenli kullandım ama gecmek bilmeyen kasık agrılarım var

Öncelikle herkese geçmiş olsun bende 23 Şubat'ta 2 aylık bebeğim gelişmediği için boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum bugün 20 mart daha yeni bitti kanamalarım benim sorum kürtajdan sonra bu kadar uzun süre kanama yaşadınızmı
Sizin biraz fazla uzun olmuş galiba benim 4 subat kürtaj 7 subat kanama baslangıcı ve 15 16 şubat bitiş

Hakkınızda hayırlısı olsun konu sahibiyim üzü zamandır girmiyordum😊

Şükür yolunda canim 15+5oldum🫠
Merhaba canım üstünden aylar geçmiş ama belki cevap verirsin diye yazıyorum . Bende kürtaj olalı tam 1 ay oldu boş gebelikti 6+6 da kaybettim bebeğimi
2 hafta sonra lekelenme kesildi ve o günden sonra sadece bir kere korunmadık onun da üstünden 9 gün geçti ama bende de hamileliğimdeki gibi belirtiler başladı son 3 gündür akıntı, kasık sırt ağrısı halsizlik yorgunluk var şuanlık ve düşükle sonuçlanan hamileliğimde ne hissettiysem aynı hissediyorum ama korkuyorum zor bi gebelikti zaten hala o korkuyu atlatamadım bebek istiyorum evet ama 3 ay sonra toparlayınca diye düşünüyorduk şuan yanlışlıkla olduysa da kabulüm ama içimdeki korku sağlıksız olması acaba senin bebeğinde bir sıkıntı oldu mu kucağına aldın mı umarım sağsalim almışsındır cevap verirsen çok sevinirim bana da umut olur 🙏🏻

Şükür yolunda canim 15+5oldum🫠
Merhaba canım üstünden aylar geçmiş ama belki cevap verirsin diye yazıyorum . Bende kürtaj olalı tam 1 ay oldu boş gebelikti 6+6 da kaybettim bebeğimi
2 hafta sonra lekelenme kesildi ve o günden sonra sadece bir kere korunmadık onun da üstünden 9 gün geçti ama bende de hamileliğimdeki gibi belirtiler başladı son 3 gündür akıntı, kasık sırt ağrısı halsizlik yorgunluk var şuanlık ve düşükle sonuçlanan hamileliğimde ne hissettiysem aynı hissediyorum ama korkuyorum zor bi gebelikti zaten hala o korkuyu atlatamadım bebek istiyorum evet ama 3 ay sonra toparlayınca diye düşünüyorduk şuan yanlışlıkla olduysa da kabulüm ama içimdeki korku sağlıksız olması acaba senin bebeğinde bir sıkıntı oldu mu kucağına aldın mı umarım sağsalim almışsındır cevap verirsen çok sevinirim bana da umut olur 🙏🏻

Ve daha adet olmadım 30 gün oldu acaba daha beklemeli miyim test yapsam çıkar mı

Ve daha adet olmadım 30 gün oldu acaba daha beklemeli miyim test yapsam çıkar mı
Merhaba, sizinle aynı durumdayım acaba gebeliğiniz oldu mu. Ben de kürtaj olalı 41 gün geçti adet olmadım, test yaptım silik çıktı. Gebelik olursa bi problem olur mu diye endişeliyim. Sizde gebelik olduysa bi problem yaşadınız mı.

Back