• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra adet olmadan hamile kalan

pamuk3341

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
109
36
18
34
9 aralıkta kürtaj olmuştum şimdi hamileyim galiba silik cizgi çıkıyor kan verdim 2gun önce 1,2 ydi değer en son 2gun sonra 8 olmuştu adet olmadan hamile kalıp sağlıklı doğum yapan varmi çok endiseliyim

9 aralıkta kürtaj olmuştum şimdi hamileyim galiba silik cizgi çıkıyor kan verdim 2gun önce 1,2 ydi değer en son 2gun sonra 8 olmuştu adet olmadan hamile kalıp sağlıklı doğum yapan varmi çok endiseliyim
Kürtajdan sonra nasıl ilişki yaşadınız? Kanamanız olmadı galiba. Kanama yaşadıkça betanız sıfırlanır sizin sıfırlanmamış olabilir kiminin geç düşüyor. Zaten kürtajdan sonra 1 ay ilişki yasak diyor doktorlar rahim toparlasın diye mikrop kapmayın diye sizi bilgilendirmedir sanırım?

Kürtajdan kaç gün sonra adet olunuyor kızlar 30 gün oldu daha adet olmadim

Ne gibi belirtiler vardı ki canım bende kendimden supeleniyrium

Hamilemisjniz acaba.yazdiginz gün bende kurtaj oldum😔yıllar sonra kendiliginden kalmistim

Allah razi olsun .kan sulandirici başladı mı doktor yada araştırma falan yapıldı mi
Canim ben 1.5 ay önce kürtaj olacağımdan kanama amaçlı pigti testleri yapılmıştı pihti sorunum yok hiç ben kendim limonlu tarçınlı şu içiyorum kanın akışkan olması icin

Kürtajdan sonra nasıl ilişki yaşadınız? Kanamanız olmadı galiba. Kanama yaşadıkça betanız sıfırlanır sizin sıfırlanmamış olabilir kiminin geç düşüyor. Zaten kürtajdan sonra 1 ay ilişki yasak diyor doktorlar rahim toparlasın diye mikrop kapmayın diye sizi bilgilendirmedir sanırım?
Benim kürtaj olduğu gün akintum oldu başka da olmadı adette olmadım kurtajdan 7gun sonra sıfırlanmışti ayrıca şuan hamileymisim

1 ay demedi mikrop kapmamasi için ilaç yazdı 1hafta ilişki yasak dedi üniversite de prof doktorum ayrıca 33 yaşında olduğum için beklemeye gerek yok dedi mikropta kalmadım biseyde olmadı benden 2gun sonra kürtaj olan arkadaşımda hamile onada bisey olmadı hijyene dikkat ettikten sonra bisey olmaz

Kürtajdan sonra nasıl ilişki yaşadınız? Kanamanız olmadı galiba. Kanama yaşadıkça betanız sıfırlanır sizin sıfırlanmamış olabilir kiminin geç düşüyor. Zaten kürtajdan sonra 1 ay ilişki yasak diyor doktorlar rahim toparlasın diye mikrop kapmayın diye sizi bilgilendirmedir sanırım
Kürtajdan 1hafta sonrada kontrole gittim parça kalmış mı diye tertemiz dedi 1gram kan gelmedi doktor herkesin bünyesi farklı 40 gün sonra adet olmazsan gel demisti

1 ay demedi mikrop kapmamasi için ilaç yazdı 1hafta ilişki yasak dedi üniversite de prof doktorum ayrıca 33 yaşında olduğum için beklemeye gerek yok dedi mikropta kalmadım biseyde olmadı benden 2gun sonra kürtaj olan arkadaşımda hamile onada bisey olmadı hijyene dikkat ettikten sonra bisey olmaz
Çok sevindim tebrik ederim burdaki doktorları korkutuyor demek ki bana öyle açıklama yaptı mecbur bekledim ilaçta yazmadı 🤷🏼‍♀️

Back