Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtajdan sonra adet olmadan hamile kalan
- Konu Sahibi pamuk3341
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Kürtajdan sonra nasıl ilişki yaşadınız? Kanamanız olmadı galiba. Kanama yaşadıkça betanız sıfırlanır sizin sıfırlanmamış olabilir kiminin geç düşüyor. Zaten kürtajdan sonra 1 ay ilişki yasak diyor doktorlar rahim toparlasın diye mikrop kapmayın diye sizi bilgilendirmedir sanırım?9 aralıkta kürtaj olmuştum şimdi hamileyim galiba silik cizgi çıkıyor kan verdim 2gun önce 1,2 ydi değer en son 2gun sonra 8 olmuştu adet olmadan hamile kalıp sağlıklı doğum yapan varmi çok endiseliyim
Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor insanBenim eltim var kürtajdan yaklaşık 10 ay sonra doğum yaptı
Ne gibi belirtiler vardı ki canım bende kendimden supeleniyrium9 aralıkta kürtaj olmuştum şimdi hamileyim galiba silik cizgi çıkıyor kan verdim 2gun önce 1,2 ydi değer en son 2gun sonra 8 olmuştu adet olmadan hamile kalıp sağlıklı doğum yapan varmi çok endiseliyim
13 sene ilk kez hamile kaldım gelismedi 7haftalikken 5haftalikti o yuzdenNeden kürtaj oldunuz ki
Sende mi kürtaj oldun hamile şiddetli bel ağrısı vardı ilk hamile kaldigimdada öyleydi test yaptım silik cizgi ciktiNe gibi belirtiler vardı ki canım bende kendimden supeleniyrium
- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
30-40 arası olunuyor genelde ben 32. Gün olmuştumKürtajdan kaç gün sonra adet olunuyor kızlar 30 gün oldu daha adet olmadim
- 27 Haziran 2022
- 234
- 87
- 28
- 45
Hamilemisjniz acaba.yazdiginz gün bende kurtaj oldumyıllar sonra kendiliginden kalmistim9 aralıkta kürtaj olmuştum şimdi hamileyim galiba silik cizgi çıkıyor kan verdim 2gun önce 1,2 ydi değer en son 2gun sonra 8 olmuştu adet olmadan hamile kalıp sağlıklı doğum yapan varmi çok endiseliyim
Hamileyim canim beta artışını takip ediyoruzHamilemisjniz acaba.yazdiginz gün bende kurtaj oldumyıllar sonra kendiliginden kalmistim
- 27 Haziran 2022
- 234
- 87
- 28
- 45
Maşallah barekallah inşallah bu sefersorun olmaz kucağınıza alırsınız. Banada dua eder misin ismim ZehraHamileyim canim beta artışını takip ediyoruz
Aminn Allah razı olsun tabiki dua ederim hep diyorum Rabbim önce isteyen herkese sonra bana nasip etsinMaşallah barekallah inşallah bu sefersorun olmaz kucağınıza alırsınız. Banada dua eder misin ismim Zehra
- 27 Haziran 2022
- 234
- 87
- 28
- 45
Allah razi olsun .kan sulandirici başladı mı doktor yada araştırma falan yapıldı miAminn Allah razı olsun tabiki dua ederim hep diyorum Rabbim önce isteyen herkese sonra bana nasip etsin
Canim ben 1.5 ay önce kürtaj olacağımdan kanama amaçlı pigti testleri yapılmıştı pihti sorunum yok hiç ben kendim limonlu tarçınlı şu içiyorum kanın akışkan olması icinAllah razi olsun .kan sulandirici başladı mı doktor yada araştırma falan yapıldı mi
Benim kürtaj olduğu gün akintum oldu başka da olmadı adette olmadım kurtajdan 7gun sonra sıfırlanmışti ayrıca şuan hamileymisimKürtajdan sonra nasıl ilişki yaşadınız? Kanamanız olmadı galiba. Kanama yaşadıkça betanız sıfırlanır sizin sıfırlanmamış olabilir kiminin geç düşüyor. Zaten kürtajdan sonra 1 ay ilişki yasak diyor doktorlar rahim toparlasın diye mikrop kapmayın diye sizi bilgilendirmedir sanırım?
1 ay demedi mikrop kapmamasi için ilaç yazdı 1hafta ilişki yasak dedi üniversite de prof doktorum ayrıca 33 yaşında olduğum için beklemeye gerek yok dedi mikropta kalmadım biseyde olmadı benden 2gun sonra kürtaj olan arkadaşımda hamile onada bisey olmadı hijyene dikkat ettikten sonra bisey olmazKürtajdan sonra nasıl ilişki yaşadınız? Kanamanız olmadı galiba. Kanama yaşadıkça betanız sıfırlanır sizin sıfırlanmamış olabilir kiminin geç düşüyor. Zaten kürtajdan sonra 1 ay ilişki yasak diyor doktorlar rahim toparlasın diye mikrop kapmayın diye sizi bilgilendirmedir sanırım?
Kürtajdan 1hafta sonrada kontrole gittim parça kalmış mı diye tertemiz dedi 1gram kan gelmedi doktor herkesin bünyesi farklı 40 gün sonra adet olmazsan gel demistiKürtajdan sonra nasıl ilişki yaşadınız? Kanamanız olmadı galiba. Kanama yaşadıkça betanız sıfırlanır sizin sıfırlanmamış olabilir kiminin geç düşüyor. Zaten kürtajdan sonra 1 ay ilişki yasak diyor doktorlar rahim toparlasın diye mikrop kapmayın diye sizi bilgilendirmedir sanırım
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Çok sevindim tebrik ederim burdaki doktorları korkutuyor demek ki bana öyle açıklama yaptı mecbur bekledim ilaçta yazmadı1 ay demedi mikrop kapmamasi için ilaç yazdı 1hafta ilişki yasak dedi üniversite de prof doktorum ayrıca 33 yaşında olduğum için beklemeye gerek yok dedi mikropta kalmadım biseyde olmadı benden 2gun sonra kürtaj olan arkadaşımda hamile onada bisey olmadı hijyene dikkat ettikten sonra bisey olmaz