- 3 Ekim 2020
- 98
- 21
- 29
-
- Konu Sahibi Elif Elanurr
Yaa şu an ne durumdasınız peki sağlıklı ilerledi miBen varım.Ekim 17 kürtaj oldum hiç adet olmadan 22 Aralıkta hamile olduğumu öğrendim.
İki adet dönemi zaten rahmin dinlenmesi için yeterli arkadaşım.Hatta senelerce eğitim almış doktorlarımız da bir adet dönemi kadar korunmayı uygun görüyor.Arkadaşım biraz rahmin dinlemesi için beklesen sonra çocuğa niyet etsen?
Arkadaşım çok özür dilerim kürtaj olalı 35 gün oldu sandımİki adet dönemi zaten rahmin dinlenmesi için yeterli arkadaşım.Hatta senelerce eğitim almış doktorlarımız da bir adet dönemi kadar korunmayı uygun görüyor.
EvetYaa şu an ne durumdasınız peki sağlıklı ilerledi mi
ama evet adet olmadan sıkıntı olabiliyor.Doktorum bana kızmıştı hattaArkadaşım biraz rahmin dinlemesi için beklesen sonra çocuğa niyet etsen?
Yok o başka bir arkadaşımızdı hatlar karıştı ben hata yaptımArkadaşım çok özür dilerim kürtaj olalı 35 gün oldu sandım
Evet çok sağlıklı bir oğlum oldu çok şükür.3 yalını dolduracakYaa şu an ne durumdasınız peki sağlıklı ilerledi mi
Biz kendimizce korunuyoruz ama yine de korkuyor insan emin olamıyorumEvet
ama evet adet olmadan sıkıntı olabiliyor.Doktorum bana kızmıştı hatta
Bence kürtajdan dolayı bir gecikme olmuştur.Korunuyosanız zaten korkmayın.Biz sadece bir gün korunmamıştık o gün şansa tutmuş.İyi kide tutmuş tabiiBiz kendimizce korunuyoruz ama yine de korkuyor insan emin olamıyorum