arkadaşlar ben 1 martta bebeğin kalp durması yüzünden kürtaj oldum.. geçen ay doktor kontrolüne gittim. herşey normal dedi.. 2. adetim baya gcikti.. 1 mayısta regly olmam gerekiyordu. hamilelik testi yaptım bu gün ama tek çizgi.. yani hamile değilim.. benim yaşadığımı yaşayan var mı? dr gitmeyi düşünüyorum cuma günü.. ne olur yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtajdan sonra adet düzensizliği
- Konu Sahibi Canangez
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar ben 1 martta bebeğin kalp durması yüzünden kürtaj oldum.. geçen ay doktor kontrolüne gittim. herşey normal dedi.. 2. adetim baya gcikti.. 1 mayısta regly olmam gerekiyordu. hamilelik testi yaptım bu gün ama tek çizgi.. yani hamile değilim.. benim yaşadığımı yaşayan var mı? dr gitmeyi düşünüyorum cuma günü.. ne olur yardım edin
Canim ben yasadim. Kurtaj sonrasi ilk adetim 33 gunde geldi. Sonraki adetim 28 gunde geldi. 3 ayda duzene girer korkma. 6 ay duzensizlik.adet sokturucu falan alma sakin hamile de olabilirsin suphen varsa kan tahlili yaptir kesin cikar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
arkadaşlar ben 1 martta bebeğin kalp durması yüzünden kürtaj oldum.. geçen ay doktor kontrolüne gittim. herşey normal dedi.. 2. adetim baya gcikti.. 1 mayısta regly olmam gerekiyordu. hamilelik testi yaptım bu gün ama tek çizgi.. yani hamile değilim.. benim yaşadığımı yaşayan var mı? dr gitmeyi düşünüyorum cuma günü.. ne olur yardım edin
Cnm geçmiş olsun öncelikle bende 11 Mart'ta aynı nedenden kürtaj oldum.ilk adetimi 47.gün sonra oldum ikincisi nasıl olur bilmiyorum ama ilk bi kaç ay düzensizlik olabiliyormuş kafana takıp stres yapma en başta stresten gecikir zaten.
- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
peki kızlar adet miktarınız nasıl benim ilk adet normale yakındı 34.gün oldum ikincisini de oldum ama çok az geldi dr uma söyledim bu ay da bakalım az olursa hsg isticem dedi rahimde yapışıklık ihtimaline karşı bi de kürtajdan sonra kistim oluşmuş benim
Canım benim ilk regl gayet normaldi.. 2. Reglimi hala olmadım.. Bende de 2 tane kist var biri sağda diğeri sol tarafta.. Dr a sorduğumda gayet normal vücüt yapıyormuş. Zamanla küçülecekmiş.. Kistten korkmana gerek yok dedi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Canım benim ilk regl gayet normaldi.. 2. Reglimi hala olmadım.. Bende de 2 tane kist var biri sağda diğeri sol tarafta.. Dr a sorduğumda gayet normal vücüt yapıyormuş. Zamanla küçülecekmiş.. Kistten korkmana gerek yok dedi..
ilaç vermedi mi? bana dayanı doğum kontrol hapını hiç istemeden içiyorum
- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Teşekkür ederim.. 35 gün oldu.. Cuma günü dr gideceğim.. İçim o kadar huzursuz ki..
canım yumurtlama problemi olabilir bence bi hormon tahlili yaptır derim.
ilaç vermedi mi? bana dayanı doğum kontrol hapını hiç istemeden içiyorum
İlaç vermedi canım. Gerek yok dedi..
- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
İlaç vermedi canım. Gerek yok dedi..
ne güzel bende istemiyorum dedim ama verdi hem basit kist diyolar geçer diyolar hem de veriyolar anlamadım neyse bu ay içeyim bi dahaki ay versede içmeyi düşünmüyorum canım bu arada çok geçmiş olsun.
Stres yapma canim olucaksin birkac ay duzensiz olabilir ben ilk ay 42.gun oldum sonra hep duzenli geldi 30.gunde ama eger 1 hafta daha olmazsan doktora gitmeyi ihmal etme canimİlk adetimi oldum ama 2. Hala olmadı bugün 32.gün
- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
- 133
Yaaaa olucak mıyımStres yapma canim olucaksin birkac ay duzensiz olabilir ben ilk ay 42.gun oldum sonra hep duzenli geldi 30.gunde ama eger 1 hafta daha olmazsan doktora gitmeyi ihmal etme canim
Neyse umutlar başka aya derim napayım.pazartesiye kadar olmazsam giderim muhtemelen.
Ilk reglin nasildiYaaaa olucak mıyım
Neyse umutlar başka aya derim napayım.pazartesiye kadar olmazsam giderim muhtemelen.
- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
- 133
Normalden biraz daha fazla ve yoğun ama gün olarak aynıydı.1 hafta sürdü.Ilk reglin nasildi
Tamam benimde ayni sekilde olmustu ilk 2 reglim yogundu benim ama eger gebelik suphen yoksa olursun oyle bir suphen varmiNormalden biraz daha fazla ve yoğun ama gün olarak aynıydı.1 hafta sürdü.
- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
- 133
Var canım yani korunmuyordum ama ovu testinde ay içinde hiç pozitifi görmemiştim.belki de kürtaj sonrası düzensizlik olup 32+14=46.günde gelecektir.çok da umutlanmamam lazum.Tamam benimde ayni sekilde olmustu ilk 2 reglim yogundu benim ama eger gebelik suphen yoksa olursun oyle bir suphen varmi
Iste 42.gun oldum ben sabret daha var :)Var canım yani korunmuyordum ama ovu testinde ay içinde hiç pozitifi görmemiştim.belki de kürtaj sonrası düzensizlik olup 32+14=46.günde gelecektir.çok da umutlanmamam lazum.