Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben de aynı durumdayım kürtajdan sonra ilk adetim normal zamanında oldu 2. Adetim 34. Gün hala gelmedi eskiden çok düzenliydi gelmezse ben de dr a gitmeyi düşünüyorum...
Kızlarrrr bugün oldum :))) artık hiç gelmiceğini düşünüyordum, stres yapmayın demek istiyorum ama biliyorum elde değil sadece sabredin. 35-40 güne kadar geliyor, zamanla düzene giricek inşallah :)
Kızlarrrr bugün oldum :))) artık hiç gelmiceğini düşünüyordum, stres yapmayın demek istiyorum ama biliyorum elde değil sadece sabredin. 35-40 güne kadar geliyor, zamanla düzene giricek inşallah :)
Kaç gün gecikti canı. Reglin. Bende aynı durumdayim. 8 haftalıkken.kalp atışı yoktu kürtaj oldum. İlk reglim 40nci gün geldi. Ve 17 gün regli sürdü. Seninde sürdumu uzun. Normal de 7 gün sürerdi düşün yani. Ve ikinci regli mi bekliyorum. 9 gün gecikti. Hala yok. Acaba ilk reglim çok uzun sürdüğü icinmi gecikti bilmiyorum