- 24 Aralık 2014
- 4.930
- 6.676
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Gebeliğim yılan hilayesine dönmüştü boş gebelik dediler embriyo oluşmuş kalbi atmıyor dediler.Haftası uyumsuzdu gelişmemişti kürtaj oldum 8 gün oldu doktorum 1 ya da 2 adet bekle demişti bugün son kontrolüm vardı bu sefer de 3 ay korun 3 ay sonra gel gebelik öncesi bazı önlemleri alalım değerlerine bakarız kontrollü gebelik olur dedi.Kaybettiğim gebeliğim ilk denemede olmuştu nasıl bu kadar kolay oldu diye şaşırmıştık şükretmiştik hatta şimdi doktor bana 3 ay dedi ama ya hemen olmazsa diye endişeye girdim şubata daha çok var Hemen denemeye de cesaretim yok yine aynısı olur diye ama gün geçtikçe anne olma hevesim artıyor düşündüğün tek şey anne olmak.Kürtajdan sonra ilk denemenizde hamile kalabildiniz mi kaçıncı denemenizde oldu ? Ben çocuk konusunda bu kadar stresli kafaya takan biri değildim ilk istediğim ay bile nasıl olsa olmaz ilk denemede olur mu sanki hemen gözüyle bakıyordum ne oldu bana bu 3 ay nasıl geçecek çok uzn geliyor sanki 1 yıl bekle demişler gibi.Hoş hamile kalsam da diken üstünde o 9 ayı nasıl geçiririm bilmiyorum