- Konu Sahibi poncikvegece
Olabilir bitanem doktorun öyle dediyse öyledir. Çok şükür hamile kalabiliyorsun. Yine kalırsın Allah'ın izniyle. Bu süreç geçmeyecek gibi geliyor ama inan geçiyor. Dualarım sizinle...Bir de ikiz gebelikti benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir bitanem doktorun öyle dediyse öyledir. Çok şükür hamile kalabiliyorsun. Yine kalırsın Allah'ın izniyle. Bu süreç geçmeyecek gibi geliyor ama inan geçiyor. Dualarım sizinle...Bir de ikiz gebelikti benim
Benim de ikiz gebelikti 8.haftada kalpleri durdu, sizin de kürtaj sonrası kanamanız oldu muBenim de 12. hafta bitmişti 13+1 de idik.. ikiz gebelikti benimde..
Hayırlısı olsun artık doktoru dinliyorum şuan için 2 regl dönemi daha geçirip sonrasında tekrardan gerekli çalışmalara başlayacağım, Rabbim çok bekletmez inşallah. isteyen herkese nasip etsin allahım
Olabilir bitanem doktorun öyle dediyse öyledir. Çok şükür hamile kalabiliyorsun. Yine kalırsın Allah'ın izniyle. Bu süreç geçmeyecek gibi geliyor ama inan geçiyor. Dualarım sizinle...
İnşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Herşey imtihan tevekkül ederek atlatacağız.Benim de 12. hafta bitmişti 13+1 de idik.. ikiz gebelikti benimde..
Hayırlısı olsun artık doktoru dinliyorum şuan için 2 regl dönemi daha geçirip sonrasında tekrardan gerekli çalışmalara başlayacağım, Rabbim çok bekletmez inşallah. isteyen herkese nasip etsin allahım
Teşekkürler canımÇok üzüldüm yaa tedaviyle mi hamile kalmistin
YOK DENECEK KADAR AZDI, SİZİN BİRAZ OLMASI ÇOK NORMAL. HERKESİN AYNI OLMAZ.Benim de ikiz gebelikti 8.haftada kalpleri durdu, sizin de kürtaj sonrası kanamanız oldu mu
3-5 gün süren kanamam oldu..Benim de ikiz gebelikti 8.haftada kalpleri durdu, sizin de kürtaj sonrası kanamanız oldu mu
Ben tekrar gebelik için psikolojimin toparlanıp, 3 regl dönemi beklemeyi düşünüyorum ama şimdiden sanki bir şeyler yapmam gerek diye tedirgin oluyorum gıda takviyesi, vitamin vb.seyler gibi..genetik test ve kan pıhtılaşması da yaptırmalıyim diye düşünüyorum doktor gerek göremedi ama ben tedirgin oluyorum3-5 gün süren kanamam oldu..
sonrasında 10-15 gün kadar da kahve şeklinde lekelenmeler yaşadım. 15 gün sonra tamamen bitti.
1 ay sonrada ilk reglimi oldum
Doktor gerek görmedi ise sorun yok.. zaten ilk düşükleri çok önemsemiyor doktorlarda.Ben tekrar gebelik için psikolojimin toparlanıp, 3 regl dönemi beklemeyi düşünüyorum ama şimdiden sanki bir şeyler yapmam gerek diye tedirgin oluyorum gıda takviyesi, vitamin vb.seyler gibi..genetik test ve kan pıhtılaşması da yaptırmalıyim diye düşünüyorum doktor gerek göremedi ama ben tedirgin oluyorum
Benim de tek yumurta ikiziydi evet çoğunlukla hep aynı şekilde oluyomuş, benim de bir tanesi az gelişmiş ve diğerini de etkilemiş geçmiş olsun bizlere inşaallah bundan sonraki süreç güzel olur, benim kürtajın 6.gunu daha çok yeni, patoloji sonucu cuma günü çıkacakDoktor gerek görmedi ise sorun yok.. zaten ilk düşükleri çok önemsemiyor doktorlarda.
2.-3. de bakıyorlaar ama benim doktorum bana patoloji ve genetiğe gitsin mi dedi ben istedim.
benim tek yumurta ikizleri idi tek kese ve tek plesanta idi yani mono ikizleri ( en risklisi ) biri ölürse diğeri de yaşamaz diye cok kez söyledi bana doktorum.
genetiğe gittikten sonra bitanesinde kalp büyümesi gibi bir sorun olduğ söylendi tam hatırlamıyorm idrak edememiştim zaten.. o yaşayamadığı için doğal olarak diğerinide zehirlemişti.
Patoloji de hiç birşey çıkmıyor canım .. maalesef .Benim de tek yumurta ikiziydi evet çoğunlukla hep aynı şekilde oluyomuş, benim de bir tanesi az gelişmiş ve diğerini de etkilemiş geçmiş olsun bizlere inşaallah bundan sonraki süreç güzel olur, benim kürtajın 6.gunu daha çok yeni, patoloji sonucu cuma günü çıkacak
Amin..icime kurt düştü ben yine de genetik test yaptırmak istesem acaba kandan da yapılabilir miPatoloji de hiç birşey çıkmıyor canım .. maalesef .
Rapor da yazan tek şey birinin rahme tam tutunamadığı gibi.. genetik te net olarak çıkıyor.
Rabbim birdaha yaşatmasın
Kandan bilmiyorum canım .. bizim parça gitti bebeklerinAmin..icime kurt düştü ben yine de genetik test yaptırmak istesem acaba kandan da yapılabilir mi
bu yaziyi yazarken 4haftalikmis.simdi 30Allahim.nasil.mutlu oluyorum boyle seyleri gorunce benimde ilk cocugum 8haftalikken kalbi durdu simi henuz ilk adetimi gormedimmmmMerhaba canım öncelikle basın sagolsun ben de 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durdu kürtajdan 2 adet sonra hamıle kaldım su an 4+6 haftalık sonuc ne olur bu sefer bilmiyorum hayırlısı olsun