Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım pregestoron eksikliginde oluyor bu kahverengi lekelenmeler ben üc hamilegimdede yasadım en iyi tedavi poregestan ve cok faydası oluyor yeni duydugum bir tedavi yöntemi ise poregestanı fitil gibi kullanmak kanamayı hemen kesiyor ama dozu kullanma zamanı onu doktor ayarlaması gerek ve bunu bir cok doktor yapmıyorBenim ilkinde sürekli kahve rengi lekelenmeler oluyordu. Sonra bir gün 7. haftada hiçbir şey yokken doktora gittim. Bebeğimin 1 hafta önce kalbinin durmuş olduğunu öğrendim. 11 Eylül'de alındı. Şimdi gene hamileyim. 2,5 ay kadar beklemiş oldum ki; lekelenmelerim gene var2 fArklı doktora gittim. Birisi leke önemli değil, kalp atışı önemli dedi. İlaç bile vermedi. Diğeri hemen progestan verip 1 hafta da rapor verdi. Ayrıca kesen çok iyi yerleşmiş dedi. Kafam allak bullak oldu.. Du bakalım..
Kimisi der ki, düşük haftası erken ise korunmaya gerek yoktur, der. Kimisi, 1 haftalık da olsa, rahim ağzı genişliyor der. Çeşitli spekülasyonlar var. Ben 2 reglin geçmesini bekledim.
bu konu daha önceden açıldımı bilemiyorum..
ben 1 hafta önce bebeğimi kaybettiğim için kürtaj oldum.doktor korunma vermedi.
merak ediyorum, kürtaj olup ta hamile kalan arkadaşlar, kaç ay sonra hamile kaldınız??
Ben kürtajdan 11 ay sonra hamile kalmıştım.ama kürtajtan sonra 3- ay iğneyle korunmuştum.Kızım şimdi 6 yaşında .Doktorlar rahimin kürtajtan 1 sonra zaten toparlandığını söylüyor ama en sağlıklısı 3 ay beklemek.Allah sanada ,olmayanlara da nasip etsin..
canım ne gibi riskler bunlar???
doktor '' size korunma vermiyorum, hemen hamile kalabilirsiniz'' dedi. çok şaşırmıştım. acaba kürtaj kolay geçti de, rahimin durumuna göremi bu korunmayı veriyor.
bu benim yürüttüğüm bi mantık sadece..
zaten şuan hamile kalamam çünkü prolaktinim yüksek, şimdi onu düşürmek için uğraşıyorum .. zaten hemen olucak diye de beklemiyorum asla...
sadece merak ettim ondan açtım konuyu..
çok teşekkürler yorumun için...
bugün kürtaj olalı tam 30 gün ve ben adet olmadım...
40 güne kadar vakti var dimi kızlar...
ay inş. adetim düzensiz olmaz ya bu kürtajdan sonraa((((((((((
bende 12 haftalıkken bebeğimi kaybetim dr um 7 gün sonra korunmasız ilişkiye başlayabilirsin dedi.bebek ufaksa ve düşük olmadı ise yani kalbi durmuş vsvs gibi durumlarda korunma süresi yok.beklemek gerekmiyor.ben beklemiyorum daha kürtaj sonrasında ilk reglimi olmadım.bekliyorum hala..belkide bebek vardır.ama hiç belirti yok.regl olcak gibi de belirti yok:)
bende 3 aralıkta oldum kürtaj.hala tık yok bekliyorm.
canım hadi inşaallah hamilesindir.. inş. bebek vardır.
peki ne zaman olmuştun kürtaj?
benimde tam 40 gün sonra oldu. merak etme olursun
(inşaallah bebek vardır da olmazsın o ayrı tabii:) )
ama kürtajdan sonra test yapmadık progesteron vs sadece kürtajda patoloji yptılar sorun yok çalışmalara devam dedi.belkide bir hormon tahlili de yapmak gerek.birdahaki aya tam kan sayımı hormon vs yapıcam kendiliğimden.sona dr giderim yumurtlama takibi vs en kısa zamanda bebek :)bebek inşallah...ama ocak ayı bir bitsin...
Merhaba bende geçen nisan başında boş gebelikten kürtaj olmuştum haziranda hamile kaldım tekrar Allaha şükür bir problem olmadan devam ediyor hamileliğim az kaldı bebeğime kavuşmama. Darısı sizlerinde başına :))
Merhaba bende geçen nisan başında boş gebelikten kürtaj olmuştum haziranda hamile kaldım tekrar Allaha şükür bir problem olmadan devam ediyor hamileliğim az kaldı bebeğime kavuşmama. Darısı sizlerinde başına :))
herkeze mrb ben 2yıla yakın bi süredir evliyim evliliğimin 3ayında hamile kaldım 11 haftalık karnımda öldü 3 ay korundum 1senedirde olmuyo okadar mutsuzumki
kürtajdan 1 yıl sonra hamile kaldım...