- 6 Eylül 2019
- 341
- 129
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun cok zor bir defa gebelik yaşayıp aniden sonlandığı için insanın icinde ukte kalıyor sankiŞurda bekliyim bende kurtajdan sonra hamile kalamadim 1 sene oldu
Arkadaşlar ben yaklaşık altı ay önce kürtaj oldum; bir ay korunduk, dört ay denedik hala da vazgecmiyoruz deniyoruz ama bir türlü olmuyor. Şöyle ders verici veya motive edici gebelik hikayeleriniz varsa anlatın bana ve benim gibi olan tüm dert ortaklarima umut olsun![]()
Şurda bekliyim bende kurtajdan sonra hamile kalamadim 1 sene oldu
Çok çok fazla takıyorum hemde nasıl sakin olacağımı bilmiyorum beceremiyorum.Ben üç ay sonra kaldım kızlar. Hatta korunuyorduk. Allah sizlere de nasip etsin evlat sahibi olmayı ama biraz rahat olun.
Sanki çok fazla kafaniza takıyormuşsunuz gibi geldi bana.
Bende çok takıyorum hele bir sene geçince. Bu ay olur sandım yinr olmadı hayırlısıni versin Rabbim cümlemize .Çok çok fazla takıyorum hemde nasıl sakin olacağımı bilmiyorum beceremiyorum.![]()
Kaç yasindasin kürtajin kaç haftalikken olmuştu canım seninArkadaşlar ben yaklaşık altı ay önce kürtaj oldum; bir ay korunduk, dört ay denedik hala da vazgecmiyoruz deniyoruz ama bir türlü olmuyor. Şöyle ders verici veya motive edici gebelik hikayeleriniz varsa anlatın bana ve benim gibi olan tüm dert ortaklarima umut olsun![]()
Rabbim sağlıkla eksiksiz kucağıniza almayi nasip etsin hayırlı evlatlar olsun inşallah bizede dua edin4 yıl sonra oldu benim rabbim gönlünüze göre versin![]()
Amin canım benim allah razı olsun inş hepinizin tez vakitte güzel bebişli haberlerini alırız ben inanıyorum yürektenRabbim sağlıkla eksiksiz kucağıniza almayi nasip etsin hayırlı evlatlar olsun inşallah bizede dua edin
Enerjinizi ve dikkatinizi başka yerlere verseniz aslında.Çok çok fazla takıyorum hemde nasıl sakin olacağımı bilmiyorum beceremiyorum.![]()
Aminn inşallahBende çok takıyorum hele bir sene geçince. Bu ay olur sandım yinr olmadı hayırlısıni versin Rabbim cümlemize .
Çok haklısın hatta çok çok haklısın ama bir türlü yapamıyorum her ay adet olunca diyorum bundan sonra takmiycam umursamycam ama adetim biter bitmez yine cabalamalar başlıyorEnerjinizi ve dikkatinizi başka yerlere verseniz aslında.
Bir müddet adet, yumurtlama zamanını falan takip etmeyin. Akışına bırakın.
Siz kendimizi ne kadar hırpalarsanız o kadar erken olmayacak ki. Zamanı geldiğinde olacak.
Allah kısa zamanda en hayırlısıyla nasip estin inşallahGeçen yıl 12 eylülde kürtaj olmuştum kalbi durmustu bebeğimin 8 haftalıkken kürtaj oldum hamile kalamadim o zamandan beri![]()
Allah ömrünüzu bereketli eylesin. Amin Allah razı olsun4 yıl sonra oldu benim rabbim gönlünüze göre versin![]()
Kusura bakma mesajını yeni gördüm yirmi yaşına girdim sekiz hafta beş günlükken kürtaj oldumKaç yasindasin kürtajin kaç haftalikken olmuştu canım senin
Canimm daha çok küçükmussun. Rabbim en kisa surede kucağını doldursun inşallah . Bende 6+5 te kürtaj oldumKusura bakma mesajını yeni gördüm yirmi yaşına girdim sekiz hafta beş günlükken kürtaj oldum![]()
Bende ekimde olmuştum bende hamile kalamadim daha.Geçen yıl 12 eylülde kürtaj olmuştum kalbi durmustu bebeğimin 8 haftalıkken kürtaj oldum hamile kalamadim o zamandan beri![]()