Ayni hastanedemi oldu canim bunlar.cünkü hem rahmin temiz deyip hem nasil parca kalmis diyebiliyolar.
Aynı hastane demedi parça kaldı diye dün ben kan testi yaptım sonuçlara netten baktım ordan gördüm sonucları bizim aile hekimi mi aradı o öyle söyledi diğer doktor şüphelendiği için kan testi yaptı zaten ama ben hissediyorum hamile olduğumu belirtileri de birebir yaşıyorumAyni hastanedemi oldu canim bunlar.cünkü hem rahmin temiz deyip hem nasil parca kalmis diyebiliyolar.
Sakın o doktora uyma canım bekle hamile olabilirsin sen bi hafta on gün bekle test yap dusuk yapmadan önce banada hamile değilsin dendi ilaç verildi daha sonra hamileymişim meğerse bi hafta sonra dusuk yaptım zaten o yüzden dikkat et bekle allah gönlüne göre verir inşallah canımBenim gittigim doktora gecen hafta kontrole gittiğimde alttan muayene etti rahim duvari kalin dedi parca var demedi hamilelik suphesi dedi 1 gun snra hcg yaptirdi 1.20 cikti gebelik yok kurtaj yapcaz dedi. Ve daha adetims 10 gun var eger hamileysem deger hemen nereye yukselcek yani acemi doktora denk geldm bnde insan en azndan adete kadar bekleyelim der. Snra iste ozele gittim temiz dedi parca yok dedi hamilelik hemen belli olmaz gunun gecerse test yaparsn demsti. Iyi doktor bulmak cok zor
Bende çok sevindim ama içime kurt düşürdüler ama ben hissediyorum bebeğimi için de garip bi mutluluk var doktorlara inancım kalmadı artık valla parça olsa kanamam olurdu değerlerim niye yükselsin ki ben iki dusuk yaşadım birincisinde parça kalmıştı sürekli kanamam oluyordu ama bunda öyle bişey olmadi daha çok şükür anneler hisseder derler ya ben gerçekten onun varlığını hissediyorum o yüzden moralimi bozmamaya çalışıyorum sende inşallah hamissindir canımBak bnmde içime kurt düşürdün bnde 16 ocakta 5 haftalik dusuk yaptim kalan parcalari ilacla attım. 11 gün kanamam oldu bitti 14 subatta adet oldum o da 10 gun sürdü adetime 3 gün var smdi bnmde hamilelik belirtilerim var bu sabah meraktan idrar testi yaptm 2. Cizgi cok silik gölge gbi cikti. Smdi senin yazini okuyumca acaba bndedemi parca kaldi da boyle oldu ama ben gecen hafta ozele doktora gittim muayene etti temiz dedi ama suphe dustu icime smdi
Insallah hamileyizdir canimmBende çok sevindim ama içime kurt düşürdüler ama ben hissediyorum bebeğimi için de garip bi mutluluk var doktorlara inancım kalmadı artık valla parça olsa kanamam olurdu değerlerim niye yükselsin ki ben iki dusuk yaşadım birincisinde parça kalmıştı sürekli kanamam oluyordu ama bunda öyle bişey olmadi daha çok şükür anneler hisseder derler ya ben gerçekten onun varlığını hissediyorum o yüzden moralimi bozmamaya çalışıyorum sende inşallah hamissindir canım
Inşallah canımInsallah hamileyizdir canimm
Hayirli olsn canm ben hamile degilmisim tam gunumde adet oldum :)Arkadaşlar sizinle paylasmak istedim.bugun doktora gittim hamileymisim bebegimin kalp atışlarında duydum Rabbime bin sukur Rabbim.isteyen herkese nasip etsin
Rabbim en kisa surede sanada nasip etsin insallahHayirli olsn canm ben hamile degilmisim tam gunumde adet oldum :)
Sagolasin canm amin insallahRabbim en kisa surede sanada nasip etsin insallah
Merhaba Allah daim etsin, hayırlı olsun inş, cok merak ettim böyle hemen nasıl hamile kalınır, yaşınız mi genç, ben 8. Martta düşük 9 unda kurtaj oldum, kontrole gittiğimde bir defa adet gör korunma dedi, ama tekrar hamile kalabilirsemde hep korku olacak içimdeArkadaşlar sizinle paylasmak istedim.bugun doktora gittim hamileymisim bebegimin kalp atışlarında duydum Rabbime bin sukur Rabbim.isteyen herkese nasip etsin
Bu değerle cok buyuk parça kalması lazımMeraba arkadaşlar ben araniza yeni katıldım benim iki düşüğüm oldu en sonki de 1 buçuk ay önce oldu 2 şubatta dusuk yaptım beş haftalıkken kese göründü ama bebek görünmüyordu daha daha sonra da parça kaldığı için kürtaj oldum kurtajdan 10 gün sonra kontrole gittim rahmimin temiz olduğu söylendi dunde patoloji sonucu için gittim eşimle 14 şubatta korunmasız ilişkiye girdim yanlışlıkla halen adet olmadım ama hamilelik belirtileri yaşıyorum bunun üzerine evde test yaptım pozitif cıktı bide kan testinde de beta hcg 3349 cıktı iki tane doktorla konuştum parça kalmış olabilir dedi hamilelik olmayabilir dedi ama ben hissediyorum bebeğimi benim gibi benzer bi durum yaşayan var mı kafam çok karışık arşıncı.olursaniz sevinirim
Kayibinız için üzüldüm son durumunuz ne oldu peki daha sonraLütfen banada bir fikir verin
24 nisanda 8 haftalık gebeliğim bebegimin kalo atışları durduğu için kürtajla sonuçlandı. Sonrasında hiç kanamam olmadı kontrole gittiğimde özellikle sordum parça kalmadığı için kanaman olmamıştır dedi doktorum ve rahim içinin temiz olduğunu söyledi.32 gün geçti ben hala adet olmadim dün hast.de bhcg batırdım 9.35 cıktı. Ozeldeki doktor parça kalmıştır eski gebelik değerindir muhtemelen ddi ama ameliyatı yapan doktor kesin konuştu parça kalmamış die. Hamile olma ihtimalim varmıdır sizce hemde kürtaj sonrası adet görmeden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?