kürtajdan başka yol yok mu

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
38
5 haftalık hamileyim ve bebeğimin olduğu kesenin yanında bi kist varmış 2 cm. doktor alırız ama bebeğe zarar verir. büyürse bu kez ikinize de zarar verir. bebek büyümeden alalım dedi. düşünüyorum ya zararsizsa bu kist
beynim durdu resmen.

Çok zor bir karar. Allah yardımcınız olsun.

Başka doktorlara gidin lütfen. Hatta bulunduğunuz şehirde ki tüm doktorları gezin. Elbet vardır bir yolu
Benim kuzenimin bebeğine down sendromlu dediler. Kuzenim kaç doktor gezdi başka şehirde ki bir doktora gittiler sağlam dedi çocuk. Bir doğdu ki nur topu gibi.

Canım sakin hemen kurtaj olma.başka doktor seçeneğin varsa danis derim.

İstanbuldaysanız kendi doktorumu önerebilirim. Çok iyi bir doktordur. Bir kaç doktorun görüşünü almakta fayda var. Bebeği çok istediğinizi biliyorum. Allah size bağışlasın.

Benimde su ikizim varmış yanimda
Patlarsa bebek kesin ölür seni de zor kurtarırız demiş doktor
Ama kuculedebilir demiş
Kist küçülmüş sonradan ama bu riski almak ne kadar mantıklı bilemiyorum
Tek doktorla karar vermemenizi öneririrm
Geçmiş olsun

SAKIN bencede başka doktorlara gıdın araştırın lütfen benımde bebegımı daha 6 haftalıkken kanamam geldı dıye dusuk bu gelısmemıs dıy kürtaj yapacaktı bı pislikmi deyım ne deyım bılemedım sonra esım dedı hayır başka doktora gıdecez başka bıse bu dedı sımdı allahın ıznıle4 ayımıza gırdık gayet ıyı dedı sımdıkı doktorum

benim oğluma da down sendromu dediler batıbahat hospitalde. şuan sağlam çok şükür.
ama kist öyle ufak da değil. 2 cm. acaba doğuma kadar bekletsem doğumdan sonra aldırsam kisti

Üzüldüm ya başka doktorlara da gözükmektedir canım inşallah kurtajdan başka bir seçenek vardir

eşim zaten o anda başka doktora gidelim, bunlar para kazanmanın yolunu arıyorlar dedi. ama ne biliyim ya ben ölürsem. sonuçta bana ihtiyacı olan 2 çocuğum var

ya bi de ablamın kürtajında yanındaydım. doğumdan korkmam, kürtajdan çok korkarım. kadıncağız hala kabusunu görüyor

mrb canım oncelıkle gecmıs olsun ve hayırlı olsun.....sakın sakın rabbım neyı nasıp ederse o yasayacagı gun vaarsa yasar zaten...benım akrabam var yası genc fakat 15 yıl snra 3 cocuga hamıle kaldı...bır sure snra dktoru rısklı sende mıyom var cocuk buyudukce oda buyur dedı...fakat o aldırmadı...düşerse düşer dedı...rabbımın hıkmetı ıste masallah suan bır yasında gayet saglıklı oglu var....bırde bı komsum var onada rahmınde et var cocucugun olmaz dedı adet sokucu vs verdı adet ol gel amelıyat edelım dedı.....ılacları kullanıyordu kasık agrısı vs vardı bende o donemde dusuk yapmak uzereydım dedım....sakın baska ılac alma hamıle kalmıs olabılırsın sıkayetlerın gebelık belırtısı gbı...oda daha neler adet olayım amelıyat olcam dedı....teste zorladım pozıtıf cıktı masallah suan ıkızlere hamıle

Farklı doktorlara gitmenizi öneririm.Ortak karar bu olursa ne yazıkki kürtaj şart olabilir.İki kişininde zarar görmesi daha kötü bir sonuç gibi duruyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…