Kurtajdan 35 gun snr pozitif test

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorlar onay verdi mi gençliğimizin sonlanmasına. Yani yasal olarak boyle bir hakları var mi ki bebek gelişmeye devam ederken. Prosedürü bilmediğim için soruyorum.

bu sadece beni ilgilendiren bir mesele , onun meselesi olduğu için değil kendisini üzmek istemediğim için söylemiyorum.
Kaldı ki bu sizi hiiiç ilgilendirmez
Doktora gidiyorum merak etme :)))
Senin gibi bir zihniyetin çoçuk sahibi olmak istememesini canı gönülden destekliyorum çünkü hiç bir çoçuk böyle iğrenç bir vicdana sahip birine anne dememeli

bu sadece beni ilgilendiren bir mesele , onun meselesi olduğu için değil kendisini üzmek istemediğim için söylemiyorum.
Kaldı ki bu sizi hiiiç ilgilendirmez
Doktora gidiyorum merak etme :)))
Sizin gibi zihniyetin açtığı konularıda okudum sizde bekarsınız ve hamile kalmışsınız sonra ne olduysa beta değeriniz düştüğü için baya sevinmişsiniz... Allahıma diliyorum inşallah Allah sizi evlat sahibi etmez ve buradakilerin evlat sahibi olmak için nasıl savaştıklarını evlat için neye göze aldıklarını bir nebze anlarsınız... Ama bu kafayla oda zor tabi

Kürtaj bir haktır, kadın kadının düşmanı şuna bak
Neden canım sende istemediğin bebeği aldırmak için mi kürtaj haktır diyorsun yoksa kendinimi buldun bu konuda da cevaplar hoşuna gitmedi ve kadın kadının düşmanıdır diyosun kadının düşman olmasi bi sabinin isteyerek katili olmasından iyidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…