• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtajdan 35 gun snr pozitif test

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir keyfi degil tabiki herkesin durumu farkli bu kadar agir gecmeseydi tabiki de yapmazdim hastanede baska bi bayan gordum onunda serum takiliydi ama benim gibi degildi o yuzden burda yazmislar aylarca serumla gezen var diye herkes ayni degil
Sizin ki nasıldı da aldırmak zorunda kaldınız acaba . Kendiniz yazmışsınız bulantıdan kusmadan dayanamadım diye

A
Kizlar merhaba ben malesef 8 haftalik bebegimi aldirmak sorunda kaldim en agir hamilelik turunu gecirdim her gun asiri kusma mide bulantisndan hastaneye yattim bir hafta ama faydasi olmadi ciktigim gunun aksamina yine eski halime dondum butun gun ölu gibi yatiyordum sadece ne yemek ne su kan kusuyordum dayanamdim aldirdim.. aranizda boyle hamilelik geciren varmi bi dahaki hamileliklerde tekrarlaniyormu bu durum ? Su an aldirali 35 gun oldu bugun hamilelik testim pozitif cikti acaba hcg daha dusmemis olabilirmi? Yoksa hamilelik yeni bir hamilelik olabilirmi ? Korunmasiz iliski oldu kurtajin 22 gunu .. o kadar cok uzuluyorumki belki yeniden hamile kalirsam onun acisi hafifler 😭😭
Sana bişey diyemeyiz Allah görüyor inşallah hamile degilsin

Ağzim açık okudum gerçekten..
Öncelikle Allah affetsin insallah bizde sahit olmuş olduk günahina😒
Bunları yaşayan ilk kadin degilsin kusmalarin cok normaldi ölum tehlikesi olsaydi doktorun birakmazdı kandan korktum dedin diye söyluyorum.
Cok erken hamile kalmişsin genelde 2 3 ay korunun derler düsuk riskinden dolayi.
Gidip bi özele kan verin bthcg degerinin sıfirlanmadigini sanmiyorum.
Eger hamileyseniz insallah bu sefer o kusmalara dayanirda hamile kalabilmenin kiymetini bilirsiniz.
Sordugum soruya kimse cevap vermemis herkes direk saldiriya gecmis.. bu kadar sure icinde halen pozitif gorunmesi normalmi bilmiyorum tabikide bu sefer kalirsam olsem bile yapmicam

Şaka bu gerçekten şaka!!!
Ne kadar çok tanıdığım var yatağa mahkumlar bebek tutunsun diye, kaybetmemek için... Siz sırf mide bulantısı yüzünden aldırıyorsunuz öyle mi. Kalbi durduğunda bebeğimi almak istediklerinde inanmadım 3 doktora gittim.
Sırf kusma öyle mi... Bildiğim kadarıyla evli iseniz eşinizinde onayı gerekiyor. O da izin verdi demek. Biraz daha olgunlaştıktan sonra evlad sahibi olmayı düşünün...

Size tavsiyem tüp bebek sayfalarına bir göz atın. Kanser olma pahasına 8. Tüp bebek tedavisi deneyen insanlar var. Evlat diye yanan kadınları bir okuyun.
Belki burada bu konuyu açmanızın saçmalığını biraz olsun anlarsınız. Günah boyutunun vicdan muhasebesini de size bırakıyorum.
Betahcg için de burada yazıdan bakarak anlaşılan bir durum değil gidin kan testi verin.

Kizlar merhaba ben malesef 8 haftalik bebegimi aldirmak sorunda kaldim en agir hamilelik turunu gecirdim her gun asiri kusma mide bulantisndan hastaneye yattim bir hafta ama faydasi olmadi ciktigim gunun aksamina yine eski halime dondum butun gun ölu gibi yatiyordum sadece ne yemek ne su kan kusuyordum dayanamdim aldirdim.. aranizda boyle hamilelik geciren varmi bi dahaki hamileliklerde tekrarlaniyormu bu durum ? Su an aldirali 35 gun oldu bugun hamilelik testim pozitif cikti acaba hcg daha dusmemis olabilirmi? Yoksa hamilelik yeni bir hamilelik olabilirmi ? Korunmasiz iliski oldu kurtajin 22 gunu .. o kadar cok uzuluyorumki belki yeniden hamile kalirsam onun acisi hafifler 😭😭
Canım keşke 4 ay önce bebeğimin kalbi atsaydıda ben kan kussaydım değil yemek yememek yeterki onu gissetseydim yaptığınız çok günah okadar çok insan tanıdım ki burda evlat hasreti çeken buna bende dahil dilerim Allah hak edene nasip eder her isteyene deği üzgünüm 😔😔

Kürtaj bir haktır, kadın kadının düşmanı şuna bak
Kürtaj bir hak falan değil elli tane korunma yöntemi varken sırf kusuyorum dayanamıyorum diye çoçuk aldırıyorsa katilliktir net. Sırf kadın diye anlayış mı göstermeliyiz bumu kadın dayanışması.

İnanamıyorum. Ne okudum ya ben gece gece.
Aylar sonra hamile kalıp 2.ayımda 1aydır gelişmemiş bir hamilelik yaşadığımı, doktorun "son anda geldiniz az daha gelmeseniz zehirlenmeden ölebilirdiniz" demesine rağmen ben 1hafta daha bekleyelim belki gelişir diye canımı tehlikeye atıyorum sırf evlat hasreti yüzünden. Kanamam yoğunlaştığı için acil kürtaj yapılıyor. Hanımefendi keyfinden aldırmış. Gece gece beddua etmek istemiyorum ama inşallah olmaz da yıllarca hasretini çekersin evlat hasretiyle yanıp tutuşursun. Hiç olmaz demiyorum elbet akıllanacaksın. Bu dünyada da cezanı çek istiyorum. Rabbim uygun görürse hasretini çektikten sonra anne olursun hak ediyorsan.

Kürtaj bir haktır, kadın kadının düşmanı şuna bak
Siz bu hakkınız nasıl ve ne zaman kullanacaksınız merak ediyorum. Kızım hukuk okuyor diye gururlanan babanıza bu durumu aldığınız eğitimi kullanarak açık yüreklilikle anlatabilmeniz dileğiyle...

bu sadece beni ilgilendiren bir mesele , onun meselesi olduğu için değil kendisini üzmek istemediğim için söylemiyorum.
Kaldı ki bu sizi hiiiç ilgilendirmez
Doktora gidiyorum merak etme :)))

Burada binlerce bayan cocuk sahibi olmaya çalışıyor, dualar, zikirler vs.. Siz kendi çocuğunuzun katilisiniz bunu unutmayın ben sadece size yazık diyorum.. bu kafa yapısına sahip kişi anne olmamalı........

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back