Kurtajdan 35 gun snr pozitif test

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayalimsin2801

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
5
-5
1
33
Kizlar merhaba ben malesef 8 haftalik bebegimi aldirmak sorunda kaldim en agir hamilelik turunu gecirdim her gun asiri kusma mide bulantisndan hastaneye yattim bir hafta ama faydasi olmadi ciktigim gunun aksamina yine eski halime dondum butun gun ölu gibi yatiyordum sadece ne yemek ne su kan kusuyordum dayanamdim aldirdim.. aranizda boyle hamilelik geciren varmi bi dahaki hamileliklerde tekrarlaniyormu bu durum ? Su an aldirali 35 gun oldu bugun hamilelik testim pozitif cikti acaba hcg daha dusmemis olabilirmi? Yoksa hamilelik yeni bir hamilelik olabilirmi ? Korunmasiz iliski oldu kurtajin 22 gunu .. o kadar cok uzuluyorumki belki yeniden hamile kalirsam onun acisi hafifler

Ben sizi anlayamadım bebeği aldırıp tekrar neden istiyorsunuz? Aylarca kusup serumla hamilelik geçirenler var ikincide yaşamayacağınızın garantisi yokki. Bebeği diyelim 5 haftada öğrendiniz 3 haftadamı dayanamadınız.

Bebeği aldirmanizi yargilamam normalde. Baska sebeplerle mecburiyetlerle aldiran oluyor. Ama bu ne simdi yani? Madem bu kadar öldürdü bitirdi hamilelik, tekrar hamile kalirim diye korksana biraz. Kurtaj yapıldıktan sonra spirali takıverirlerdi hemen. Niye yapmadin bu kadar mi bilgisizsin? Bi de korkmadan korunmamışlar keyfine attirmis adam. Ne o korkmus ne sen. Sinirlendim valla ya. Bu kadar olmaz.

Lütfen şaka olduğunu söyleyin! Ben de dahil burda o kadar çok kadın var ki gebe kalmak isteyen.. Siz sırf kustuğunuz, dayanamadığınız için mi kıydınız o cana. Kusura bakmayın zorunlu bir durum olsaydı yargılamazdım. Ama yaptığınız çok yanlış üstelik yanlış üstüne yanlış yapıyorsunuz. Madem istemiyorsunuz neden korunmuyorsunuz? Velev ki tekrar gebesiniz, kusuyorsunuz diye tekrar aldıracak mısınız?

Bulantı kusma var diye keyfi kürtaj mı oldunuz benmi yanlış anladım. Lütfen ben yanlış anlamış olayım.

Hayir kesinlikle aldirmayi dusunmuyorum tabikide bi daha ben cok korkmustum gercekten kan falanda kusunca dayamadim pismanim tabiki yaptigim icin kendimi affedemiyorum zaten herkes ne yasadigimi bilmeden direk yargilamis beni evt istiyorum tekrar insallah olur ve bu sefer korkmicam

İnsanlar Bir de gelmiş burada anlatıyor matah bişey yapmış gibi

nasıl Yani kustuğunuz için bebeğinizi mi aldırdınız ? Ve tekrar bebek istiyorsunuz

Bulantı kusma var diye keyfi kürtaj mı oldunuz benmi yanlış anladım. Lütfen ben yanlış anlamış olayım.
Hayir keyfi degil tabiki herkesin durumu farkli bu kadar agir gecmeseydi tabiki de yapmazdim hastanede baska bi bayan gordum onunda serum takiliydi ama benim gibi degildi o yuzden burda yazmislar aylarca serumla gezen var diye herkes ayni degil

Hayir keyfi degil tabiki herkesin durumu farkli bu kadar agir gecmeseydi tabiki de yapmazdim hastanede baska bi bayan gordum onunda serum takiliydi ama benim gibi degildi o yuzden burda yazmislar aylarca serumla gezen var diye herkes ayni degil
Oğluma hamileyken 9 ay kustum hatta doğum yaparken bile kustum. Millet hamikeyken kilo alırken ben kilo verdim sürekli serumla ayakta durdum ama aklıma hiç böyle bi saçmalık gelmedi. Şimdi yine hamileyim yine aynı şeyleri yaşıyorum ama sizin düşünceniz de olmadım şükür

kuretaj korunma yöntemi değildir hanımefendi.

bence siz ilk önce ne istediğinize karar verin sonra korumasız ilişkiye girin.

yani emin olun kendinizden.

Evet keyfi.
Basbayağı keyfi.
Nice hamileler var hamileliklerini hastanelerde geçiren.
Sizin bebeğiniz de bir problem çıkmamış, sadece hamileliğiniz ağır geçiyormuş.
Bu yüzden ay dayanamiciiiğm doktor hanıığm alın bebeğimi demişsiniz
Bir sonraki hamileliğinizin hafif geçme garantisi varmış gibi
Basbayağı keyfi
Kürtaja karşı değilim
Eşinle sorunların olur anlarım, bekar olursun anlarım, maddi problemlerin olur anlarım
Ama sizinki o kadar boş bir sebep ki
Ağır geçiyordu geçerli bir sebep değil
Siz basbayağı keyfi olarak aldırmış sonra da tekrar istiyorum diyorsunuz
Eğer bu dalga ya da şakaysa buradaki bütün gebe kalamayan kalanların ahı üzerinizde olsun
Başka birşey demiyorum

Yanlış mı anladım diye yorumlara baktım gerçekten kötü hamilelik geçirdiğiniz için aldırmışsınz. Bence biraz daha büyüyün öyle isteyin çocuğu. Gerçekten isteseydiniz aldırmazdınz.
Bu yüzden nasıl bu kararı aldınız akıl alır gibi değil.

Hanımefendi evcil hayvan almıyorsunuz?
Ki onun dahi günahını girilmez.
Sağlık probleminiz varsa,önce çözüm arasaydiniz.Allah affetsin..

Ağzim açık okudum gerçekten..
Öncelikle Allah affetsin insallah bizde sahit olmuş olduk günahina
Bunları yaşayan ilk kadin degilsin kusmalarin cok normaldi ölum tehlikesi olsaydi doktorun birakmazdı kandan korktum dedin diye söyluyorum.
Cok erken hamile kalmişsin genelde 2 3 ay korunun derler düsuk riskinden dolayi.
Gidip bi özele kan verin bthcg degerinin sıfirlanmadigini sanmiyorum.
Eger hamileyseniz insallah bu sefer o kusmalara dayanirda hamile kalabilmenin kiymetini bilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…