Kürtajdan 1 ay sonra beta hcg ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımcığım sen böyle yaparsan kendini toparlayamazsın ama biraz ayakta durmaya çalış sen üzülünce onlar daha çok üzülüyor.onlar artık melek ve hep seninle.

slm arkadaslar benimde betam a265 cıkmıstı sonra dustu 793 ve 973 ve 1265 oldu kanamam var ve yukselıyor betaa dusup yukselen varmı anormal bır durummu kese gorunmuyor 14 ocakta son adetım 8 haftalığım adete gore ama ya gec döllenme varsa 6 haftalık fılanmıyım böyle olayla karsılasan varmı cumaya dusmezse beta kese gorunmedı dıye kurtaj yapcaklarmıs bebek varmıdır kı varsa sorunlaumu olur yardımmmm ltfnnn tsk

böyle bır durum hıc olurmu

Kürtaj olalı 5 ay oluyor.geçen hamilelik varmıki diye bakıldı ilk betahcg ya.ve 1. 26 çıktı.yani 5 ay olmasına rağmen sıfırlanmamış.inş sorun çıkarmaz

ben de 9 haftalik bebegimi kaybettim. karnimda oldu. kurtaj ile aldilar. kurtajin uzerinden 19 gun gecti ama kanamam halen devam ediyor. koyu kirmizi ve damlama seklinde. kurtajdan sonra 3 defa doktora gittim. iceride parca kalmis. 2 sise methergin kullandim ama parca halen dusmedi. bu arada kanimdaki hamilelik hormonu hala sifirlanmadi (dun baktirdim ve HCG degeri 390 idi).
2 gun sonra histeroskopi olacagim ve doktor kalan parcayi mumkun ise histeroskopi ile temizleyecek. ikinci bir kurtaj olmak istemiyorum cunku rahmin zedelenme riski var. bu arada dun sogan kurune basladim. belki bir ihtimal kalan parcanin atilmasina yardim eder.
dusuk yapmak zaten cok moral bozucu. bunun akabinde olan kurtajda ise komplikasyonlar olmasi psikolojimi cok bozdu. yeni yeni toparlaniyorum. benim gibi bir olay yasayan var mi aranizda?
herkese selamlar

bende seninle aynı durumdayım kanamam 19 gun oldu devam edıyor ama ben doktora gitmedim parca varmı diye yani varmı yokmu bilmiyorum vajinal ultrasana falan girmek istemiyorum artık soğan kürü işe yaradımı

mrb sevgi ben notunuzu gördüm sanırım bi kürtaj olayı yaşamışınız bana yardımcı olurmusunuz mel bırakablrimisnz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…