E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ikiz gebelik olduğu için beta hcg niz normalden daha yüksek olur o yüzden sıfırlanmamış olabilir
Canım benim bebeklerim tedaviyle olmuştu..normal ikiz hamileliklerine göre de beta hcg seviyem çok düşüktü...12.gün değeri diğer ikiz bekleyen arladaşların değeri 200-300 falanken benimki 57 ydi....çok düşük seyrediyordu....Bu arada ben normal doğum yaptım..bebekler tam vücud ve canlı olarak doğmuşlardı...bebeklerin eşleri içimdeydi..onları çıkarmak için kürtaj yaptı doktor...
meraba canım şimdi açtım geçmiş olsun allah sabırlar versn nasıl oldu tam olarak seni üzmiycekse bende 4 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim
Başınız sağolsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...aybettim/254886-melek-kizim-melek-ogluma.html burada yazmıştım nasıl olduğunu....
pardon canım görmedim seninde başın sağolsun..........sadece benimle aynı problem gibi gördüm paylaşmak istedim.
Allah yeniden hamile kalmayı nasib etsin inşallah..Sağlıklı bir hamilelik olur inşallah...
şimdi okudum çok kötü oldum allah sabılar versin hepimize bende 24 saatte yoğun bakımda dünyaya getirdim kızımı ve sabah toprağa verdim allah inşallah yeniden sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
Ben evde ne olduğunu bile anlayamadan ayakta doğum yaptım,hemen hastaneye gittik bebeklerin eşlerini çıkarmak için kürtaj oldum..Sabaha kadar hastanede yattım..Ertesi gün de bebekleri gömdük...Geçen hafta da küçük bir mezar yaptırdık...Kızımla oğlum yanyana aynı mezardalar şu an.....İki kardeşi her hafta sonu ziyaret ediyoruz..Dua okuyup ayrılıyoruz meleklerimin yanından......
ah canım ya çok üzme kendini bende ölüm kalım savaşı verdim çok zordu inanılmaz zor bi doğumdu aynı akşam suyum geldi sabaha kadar bekledim aklıma bile gelmedi doktorlar hep beni suçladı akşam gelseydin dikiş atardık diye ama olacağı varmış yaklaşık 6 aylıktı ben bikere gittim mezarına çok kötü oldum üstelik oan yaşadığım tek acı o değildi neyse takdiri ilahi ama inan azalıyo sadece sabır lazım ben neler yaşadım şimdiki halime inanmıyorum.doğum sonrası sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin canım elimden geldiğince cevaplarım.
Canım bir kaç gün öncesinde hala göğüslerimden skınca beyaz sıvı geliyordu şimdi gelmiyor..Kürtaj sonrası diğer günlerde çok ağrım oldu ama geçti..Ancak bir kaç gündür adet olucakmışım gibi bel ağrım oluyor..Bir de bişeye korkarsam ürperirsem karnıma bıçak gibi ani ağrılar giriyor..Belki psikolojiktir bilemiyorum ama..Bir de ara da kasıklarım kramplar giriyor...Cumartesi 1 ay olucak...Sende de oldu mu böyle şeyler..Göbeğim tamamen eski haline döndü bile......Küçüldü yani...
benimde göbeğim hemen eski haline döndü canım zaten yoktu pek.göğüslerden süt gelmiş çok normal dahada gelebilir korkma sütünü kesmek için ilaç içmişsindir mutlaka ama yinede gelir benim gelmedi ama doktorum gelebilr normal dedi ağrıla gelince oda normal doğum yaptın rahim toparlıycak kendini adet düzensizliği 2-3 ay olur doğumdan sonra beta-hcg benimde aynıydı vücut hamilelikten ayrılıyo kolay değl tabi bunların psikolojik etkiside var ben 2 3 ay tekme hissettim mesela tavsiyem canım sakn ol bekle herşey yoluna giricek ve sana müjdem olsun doktorum bana tam 2,5 ay sonra yeni bebek için müsade verdi seninde aynı olur heralde canım
Hayır ilaç falan almadım..dr da bişey demedi..kendi kendine kesildi bir kaç gün evvel....gelmiyor artık...dr 2 ay sonra gelin dedi..Ama adet olmadım henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?