Kürtajdan 1 ay sonra beta hcg ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belim ağrıyor..Yürüken karnım sızlıyor bazan...Acaba rahimde yapışıklık mı var diye düşünüyorum kendimce...

Adet olsam da rahatlasam..Ne zaman olacağım belli değil ki....:çok üzgünüm:

badem sen birde gidim kan testi yaptirsana allahin isi bellimi olur belki hemen hamis kalmissindir

bebeklerine allah rahmet eylesin cok üzüldüm allah bir daha yasatmasin

Doğum sonrası regl kanamasının başlama zamanı, emzirmeyle ilişkilidir. Doğum yapmış ve emziren anneler de , daha geç, emzirmeyenler ise daha kısa süre sonra adet kanamaları başlamaktadır.

Yanlız burda dikkat edilmesi gereken hususlar; doğumunuzdan sonraki kanamayla adet kanamasını karıştırmayın. Loşia olarak bilinen bu kanama, normal adet kanamasından biraz daha fazla olur ve altı hafta devam edebilir. Lohusalığınızın ilk günlerinde, kırmızı rekte olan bu akıntı, daha sonraki günlerde pembeye, kahverengiye ve daha sonra sarımsı beyaz renge döner. Bu dönemde doğum kontrol yöntemleri kullanmadığınız sürece, yeniden hamile kalabilirsiniz. Bu istenmeyen gebelikleri önlemek için en kısa sürede doğum kontrol yöntemlerinden faydalanmalısınız. Ancak emzirme döneminde doğum kontrol haplarının alınması uygun değildir. Bunun nedeni anne sütünün girls.gif azalmasına neden olabilirler. Ancak çeşitli nedenlerle bebeğini emzirmeyi düşünmeyen anneler, doğumdan 6 hafta sonra hap kullanmaya başlayabilir.

diyor...:1shok:kafamçokkarıştıfisfisfis

ikiz gebelik olduğu için beta hcg niz normalden daha yüksek olur o yüzden sıfırlanmamış olabilir

ikiz gebelik olduğu için beta hcg niz normalden daha yüksek olur o yüzden sıfırlanmamış olabilir

Canım benim bebeklerim tedaviyle olmuştu..normal ikiz hamileliklerine göre de beta hcg seviyem çok düşüktü...12.gün değeri diğer ikiz bekleyen arladaşların değeri 200-300 falanken benimki 57 ydi....çok düşük seyrediyordu....Bu arada ben normal doğum yaptım..bebekler tam vücud ve canlı olarak doğmuşlardı...bebeklerin eşleri içimdeydi..onları çıkarmak için kürtaj yaptı doktor...

merhaba,şimdi okudum bebeklerinizi kaybettiğinizi.
başınız sağolsun öncelikle.
kürtaj tarihinden 40 gün sonrasına kadar mühdeti var adet olmanızın.benimde geç gelmişti kaybettiğim bebeğimde.rahimde yapışıklık olacağını sanmıyorum kendi adıma kanama gördüyseniz kürtajdan sonra yapışıklık olma ihtimali çok düşük demişti doktorum.
siz stres yaptığınızdan da adetiniz gelemiyor olabilir.şu an lohusa sayılırsınız,belinizi,ayağınızı sıcak tutun.adetin gelmesi adına oldukça işe yarıyor.

arkadaşlar bende 3 haftalık bebişimi düşürdüm fakat 7 aydır bekliyorum yani hiç belli olmuyor ne zaman hamiş olabileceğiniz. doktorlar belirli bir zaman diyorlar ama ilk adet kanamanızı gördükten sonra korunmayı bırakın eğerki kürtaj olmadıysanız tabi. çünkü kendiliğinden düşünce rahim daha çabuk toparlanıyor. kürtaj ise tamamen şans meselesi şuan korunmuyoruz ama bebiş yok doktora göre rahim ancak kendini toparlamıştır diyor. testte çıkan ise hormonların hala hamileliğe alıştığı için öyle çıkıyor olabilir.inşallah hamilesindir.ama emin olabilmek için kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim

bademciim daha çok erken bir düzene oturmak için.
ben 25 gün kanama yaşadım kaybettiğim bebeğimde, kanamam kesildikten 15 gün sonrada adet olmuştum.. biraz daha beklemek gerekli canım, oluruna bırak olur mu??

meraba canım şimdi açtım geçmiş olsun allah sabırlar versn nasıl oldu tam olarak seni üzmiycekse bende 4 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim

Hamile olduğumu sanmıyorum ama şu gebelik hormonları ne zaman beni terkedicek ?fisfisfis

pardon canım görmedim seninde başın sağolsun..........sadece benimle aynı problem gibi gördüm paylaşmak istedim.

Allah yeniden hamile kalmayı nasib etsin inşallah..Sağlıklı bir hamilelik olur inşallah...

Allah yeniden hamile kalmayı nasib etsin inşallah..Sağlıklı bir hamilelik olur inşallah...

şimdi okudum çok kötü oldum allah sabılar versin hepimize bende 24 saatte yoğun bakımda dünyaya getirdim kızımı ve sabah toprağa verdim allah inşallah yeniden sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

Ben evde ne olduğunu bile anlayamadan ayakta doğum yaptım,hemen hastaneye gittik bebeklerin eşlerini çıkarmak için kürtaj oldum..Sabaha kadar hastanede yattım..Ertesi gün de bebekleri gömdük...Geçen hafta da küçük bir mezar yaptırdık...Kızımla oğlum yanyana aynı mezardalar şu an.....İki kardeşi her hafta sonu ziyaret ediyoruz..Dua okuyup ayrılıyoruz meleklerimin yanından......

ah canım ya çok üzme kendini bende ölüm kalım savaşı verdim çok zordu inanılmaz zor bi doğumdu aynı akşam suyum geldi sabaha kadar bekledim aklıma bile gelmedi doktorlar hep beni suçladı akşam gelseydin dikiş atardık diye ama olacağı varmış yaklaşık 6 aylıktı ben bikere gittim mezarına çok kötü oldum üstelik oan yaşadığım tek acı o değildi neyse takdiri ilahi ama inan azalıyo sadece sabır lazım ben neler yaşadım şimdiki halime inanmıyorum.doğum sonrası sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin canım elimden geldiğince cevaplarım.

Canım bir kaç gün öncesinde hala göğüslerimden skınca beyaz sıvı geliyordu şimdi gelmiyor..Kürtaj sonrası diğer günlerde çok ağrım oldu ama geçti..Ancak bir kaç gündür adet olucakmışım gibi bel ağrım oluyor..Bir de bişeye korkarsam ürperirsem karnıma bıçak gibi ani ağrılar giriyor..Belki psikolojiktir bilemiyorum ama..Bir de ara da kasıklarım kramplar giriyor...Cumartesi 1 ay olucak...Sende de oldu mu böyle şeyler..Göbeğim tamamen eski haline döndü bile......Küçüldü yani...

benimde göbeğim hemen eski haline döndü canım zaten yoktu pek.göğüslerden süt gelmiş çok normal dahada gelebilir korkma sütünü kesmek için ilaç içmişsindir mutlaka ama yinede gelir benim gelmedi ama doktorum gelebilr normal dedi ağrıla gelince oda normal doğum yaptın rahim toparlıycak kendini adet düzensizliği 2-3 ay olur doğumdan sonra beta-hcg benimde aynıydı vücut hamilelikten ayrılıyo kolay değl tabi bunların psikolojik etkiside var ben 2 3 ay tekme hissettim mesela tavsiyem canım sakn ol bekle herşey yoluna giricek ve sana müjdem olsun doktorum bana tam 2,5 ay sonra yeni bebek için müsade verdi seninde aynı olur heralde canım

Hayır ilaç falan almadım..dr da bişey demedi..kendi kendine kesildi bir kaç gün evvel....gelmiyor artık...dr 2 ay sonra gelin dedi..Ama adet olmadım henüz...

Hayır ilaç falan almadım..dr da bişey demedi..kendi kendine kesildi bir kaç gün evvel....gelmiyor artık...dr 2 ay sonra gelin dedi..Ama adet olmadım henüz...

ya doğumun ertesi sabahı bana sütü kesen ilaç verdiler bide enfeksiyona karşı antibiyotik ve doktorum 25 gün sonra çağırdı terslik varmı diye bakmaya sonra 2 ay sonra tahliller için çağırdı doğum sonrası kaç gün kanaman oldu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…