Kürtajda vakum uygulanıyorsa neden acı çektim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi II..begonya..II
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

II..begonya..II

Ziyaretçi
arkadaşlar aranızda kürtaj olanlar varmı?

lokal anestezi yapıldı..vakum yapıldığını söyledi doktorum..peki ben neden ölecek kadar acı çektim?

doktorum bana yalan söylemiş olamaz değil mi? kazıma işlemi yapmam ben dedi çünkü..bu acı benimlemi alakalı acaba?

lütfen paylaşın...

Geçmiş olsun arkadaşım..:teselli:
Sen lokal anestezi ile bu işlemi gerçekleştirdiğin için herşeyi görüp hissetmişsindir. Belki psikolojik olarak canının yandığını hissetmişsindir. Sonuç olarak kürtaj da nahoş bir durum yani.:utangac:
Bir arkadaşım genel anestezi istemişti kürtaj sırasında. Sadece o psikolojik travmayı birebir yaşamamak için..
Eğer başka şikayetlerin olursa mutlaka doktoruna git. Zaten 1 hafta sonra kontrole gideceksindir,ilaçlarını da ihmal etme..yerimseniben

canım cevabın için çok teşekkürler...

kontrole gitiim,işlemi acıdan dolayı yarıda bıraktırdığım için kan pıhtısı kaldı,kese şeklinde.ultrasonda gördük.dün ilaç verdi 3 tane hemen içtim kanama başladı ve pıhtı düştü baya..inşallah atmışımdır..baya bişi çıktı çünkü...

yarın tekrar ultrasona gireceğim,atmamışsam tekrar onu temizleyecek,inan çok korkuyorum..ne olur dua edin...

Tekrar geçmiş olsun diliyorum..
Aceleye ve ihmale gelmez bu işler.
Sen mutlaka işinden de olsa izin al,doğru düzgün kontrolünü ve tedavini tamamla..

canım çok teşekküer ediyorum..

zaten bu yıl çalışmıyorum..problemle yakından ilgiliyim,allah hepimizin yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun canım eskişehirdensin sanırım doktorun kimdi ?
öğrenebilirmiyim?

hayır canım şu an çanakkaledeyiz:( (eşimin görevi sebepli)

keşke orda olsaydım...

Bana kolumdan bir iğne yapmışlardı hemen uyumuşum hiç birşey hissetmedim nede sonrasında birdaha böyle birşey yaptıracak olursan uyutmalarını söyle

Back