bnmde bebegım yaklasık 2.5 aylıkken alındı bugun 18.günüm kananmam devam ediyo çok korkuyorum kurtaj yapan doktoruma gıtmem mumkun dğil sehır dısındayım herhangi bi dr.a gidip muayne olucam inşallah bir sorun yoktur.
saol canım sanada çok geçmış olsun leke deilde koyu bir renk, pedin ortasını dolduruyo hala . ve bugun baktım goguslerımden süt geliyo anlam veremiyorum :26:geçmiş olsunn tatlım.kanamamı leke şeklindemi gelen kan???
saol canım sanada çok geçmış olsun leke deilde koyu bir renk, pedin ortasını dolduruyo hala . ve bugun baktım goguslerımden süt geliyo anlam veremiyorum :26:
tavsiyen için tesekkur ederim canım. bu hafta gitmeyı dusunuorum zaten en azından ıcım rahat etsin.yanılmıosam prolaktin hormonu yüksekliğinde süt geliodu.kuru incir falan yeme bu ara.leken devam ederse hemen bi doktora gözük cnm.erken önlemini al
Merhaba kizlar ben de carsamba gunu doktorumu degistirip muayene olmaya gittim. Kurtajdan sonra enfeksiyon kapip hamile kalamayan cok insan var tupler tikaniyor dedi. Kurtaji cok hafife almamak gerekiyormus demekki beni doktorum da dahil kimse uyarmadi. Simdi bulundugum ilde iyi bir jinekologa da gorunup ne gerekiyorsa yaptirmak istiyorum rabbim yardimcimiz olsun
arkadaşlar merhaba,hepinize geçmiş olsun Cuma vakti dilerim hayırlı evlatlarınız olsun.
benim başıma böyle bişey gelmedi ama bi arkadaşımın başına geldi enfeksiyon sonrası tedavi gördü iğne vs. ama sonra da çok uzun süre geçmedi tekrar hamile kaldı doğal yoldan,tüplerinde hasar oluşmamış demek ki..
içinizi ferah tutun,Rabbimin izniyle kucaklarınız boş kalmasın.
Canım aynen kürtaj yaşadım ama enfeksiyonum yok
İstersen farklı bi hast. gidip muayene ol ve rahim filmi çektir orada sorun varsa belli olur
tüplerimden ameliyat olmuştum zaen problemli bende zaten bundan korkuyrmmm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?