kürtajda enfeksiyon kapmışım çok korkuyrm bidaha gebe kalamam diye

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
slm kızlar.
4yıllık uğraşlarım sonucu kendiliğimden mucize bi şekilde gebe kaldım ama malesef 2.5aylıkken kalp atışları durdu.kürtajımıda yeni açılan küçük bi hastanede oldum.kurban bayramından 1gün önceydii kendi doktorumda izinliydi.başka bi doktor yaptı.yapan doktor yılların doktoruydu ama hastane çok küçük ve yeniydii.kürtajdan sonra 2 ay lekelenme yaşadım siyah kahve şeklinde ve 3 ayda normal adetimi oldum.yani 2.5ay ne lekem bitti nede adet oldum.kürtaj yapan doktora gittim normal dedi başka bi doktora gittim cyclo prognova die bi ilaç verdi 1ay sonra adet oldum.ve güvenilir bi doktora gittim kürtajda enfeksiyon kaptığımı söyledii.zaten belirtilerde doğruydu sık idrara çıkma rahimde dolgunluk ve yana hissi bitmeyen akıntı ve siyah lekeler..

şimdi çok korkuyrm zaten tüplerimde sorun vardııı.ya tüplerim tıkanırda gebe kalamazsam die.aranızda kürtajdan sonra enfeksiyon kapıp iyi olan varmı

Son düzenleme:
bnmde bebegım yaklasık 2.5 aylıkken alındı bugun 18.günüm kananmam devam ediyo çok korkuyorum kurtaj yapan doktoruma gıtmem mumkun dğil sehır dısındayım herhangi bi dr.a gidip muayne olucam inşallah bir sorun yoktur.

geçmiş olsunn tatlım.kanamamı leke şeklindemi gelen kan???

geçmiş olsunn tatlım.kanamamı leke şeklindemi gelen kan???
saol canım sanada çok geçmış olsun leke deilde koyu bir renk, pedin ortasını dolduruyo hala . ve bugun baktım goguslerımden süt geliyo anlam veremiyorum :26:

saol canım sanada çok geçmış olsun leke deilde koyu bir renk, pedin ortasını dolduruyo hala . ve bugun baktım goguslerımden süt geliyo anlam veremiyorum :26:

yanılmıosam prolaktin hormonu yüksekliğinde süt geliodu.kuru incir falan yeme bu ara.leken devam ederse hemen bi doktora gözük cnm.erken önlemini al

yanılmıosam prolaktin hormonu yüksekliğinde süt geliodu.kuru incir falan yeme bu ara.leken devam ederse hemen bi doktora gözük cnm.erken önlemini al
tavsiyen için tesekkur ederim canım. bu hafta gitmeyı dusunuorum zaten en azından ıcım rahat etsin.

Merhaba kizlar ben de carsamba gunu doktorumu degistirip muayene olmaya gittim. Kurtajdan sonra enfeksiyon kapip hamile kalamayan cok insan var tupler tikaniyor dedi. Kurtaji cok hafife almamak gerekiyormus demekki beni doktorum da dahil kimse uyarmadi. Simdi bulundugum ilde iyi bir jinekologa da gorunup ne gerekiyorsa yaptirmak istiyorum rabbim yardimcimiz olsun

ahh cnm kürtajdan beterini bu enfeksiyonda yaşadım.zaten tüplerim hasarlııııbende biliyrm yanlış kürtajın tüplerin tıkadığınııııı.kürtaj yapan oktor demedi bile enfeksiyon kapmışsın dieee

arkadaşlar merhaba,hepinize geçmiş olsun Cuma vakti dilerim hayırlı evlatlarınız olsun.
benim başıma böyle bişey gelmedi ama bi arkadaşımın başına geldi enfeksiyon sonrası tedavi gördü iğne vs. ama sonra da çok uzun süre geçmedi tekrar hamile kaldı doğal yoldan,tüplerinde hasar oluşmamış demek ki..
içinizi ferah tutun,Rabbimin izniyle kucaklarınız boş kalmasın.

ayy cnmmm ne kadar sevindirici bi haber verdinnn anlatamam.resmen karalar bağladımmmm.rabbim seninde gönlündekini versin.arkadşaınındamı lekesi bitmediii aylarca

Canım aynen kürtaj yaşadım ama enfeksiyonum yok
İstersen farklı bi hast. gidip muayene ol ve rahim filmi çektir orada sorun varsa belli olur

Son düzenleme:
Canım aynen kürtaj yaşadım ama enfeksiyonum yok
İstersen farklı bi hast. gidip muayene ol ve rahim filmi çektir orada sorun varsa belli olur

tüplerimden ameliyat olmuştum zaen problemli bende zaten bundan korkuyrmmm:18::18:

tüplerimden ameliyat olmuştum zaen problemli bende zaten bundan korkuyrmmm:18::18:

canım bence kafana fazla takma doktorlar bazen bole ınsanın morelını bozabılıyo allah sana bı an once nasıp etsın enfeksıyonun belıktılerı ıdrara cıkma oldugunu sanmıyorum atesın varmıydı kurtajdan sonra sureklı en buyuk belırtısı buymus.

kızlar belkii böyle bişey yazıp kafasına takılan olur okusun die yazıyrm

rahim filmi çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış

Kızlar benim kürtajim(missed.abartus)tam 39 gün önceydi ilk reglimi 38 .gün yani dün oldum37.günümde beri surunuyorum kan değerlerim Çok yüksek enfeksiyon kapmisim bazi kan degerleeim yuksek en onemlisi crp normal aralık 0-5 iken bende (kanda mikrop varligi)144 ve yukseliyor antibiyotik tedavisi ve devaminda kan degeri olcumum olcacak ardindan mr istoyir Dr bittim resmen agriidan ishal bulanti da cabasi malesef ağrıdı günlerdir sürunuyorum.ve çikolata kisti sekil.değiştirmiş hersey mr da.belli olacak.

Kurtaj sonrasi 3 4 gün lekelenme oldu başka şikayetim olmadı bu arada.. bende gelişme olursa yazacağım buraya.

Merhaba cnm çok geçmiş olsun. Benim bir tanıdığım var 10 seneyi geçti hamile kalamıyorsu igne ile tedavi oluyordu her ay. Sonunda hamile kaldı saglıklı bir çocugu oldu ve ondan sonrasında tedavisiz bir daha hamile kaldı. Tek dilegidi çocuk sahibi olmak. Umudunuzu yitirmeyin Allah büyüktür. Tedavi olurkende duanızdan vazgeçmeyin

Merhaba Hanimefendi,

Konu disi olacak ama bende neredeyse 4 ay oldu adet goremiyorum, hormonsal dendi cyclo progynova verdi ve persembe gunu son olmasina ragmen hala adet olamadim. Bu ilac iyi mi kotu mu, nasil etkili kullanirsak adet olunur hala cozemedim yasim 25 bakireyim hamile de degilim cok uzuluyorum. Ilaci hep 9 ve 11 saatleri arasinda aldim acaba ondan mi hala olamadim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…