kürtaj

ALLAH kımseye yasatmasın boyle bı acıyı mutlulugumuz yarım kaldı allah aynı acıyı hiç kımseye yaşatmasın ınsallah tekrar hamıle kalıp busefer saglıcakla kucagımıza alırız amınnnnn

ALLAH kımseye yasatmasın boyle bı acıyı mutlulugumuz yarım kaldı allah aynı acıyı hiç kımseye yaşatmasın ınsallah tekrar hamıle kalıp busefer saglıcakla kucagımıza alırız amınnnnn

Aminn..bende kürtaj olalı bir hafta oldu. .Allah'ım kimseye yaşatmasın çok acı. .hala inanamıyorum. .inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur. ..

Aminn..bende kürtaj olalı bir hafta oldu. .Allah'ım kimseye yaşatmasın çok acı. .hala inanamıyorum. .inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur. ..
aminnnn canım sanada cok gecmıs olsun rabbım yuzunu guldursun ınsallah gercekten cok zor ben kurtaj olalı bu ay besıncı ayım oluyo yasadıklarımı asla bır omur unutamam dogum hanedekı halımı allah kımseye yassatmasın tez zamanda hepımız hamıle kalıp kucaklarımıza alalım bebekleımızı amınnn

canim benimde geçen yıl karnımda öldü bebeğim, hala çalışmalara başlamadım, artık bıraktım düşünmeyi, verirse de rabbim kısmet , vermezse de kısmet artık, çırpınsakta kader de yoksa olmuyor, sağlıklı hayırlı versinde tek üzülme, takmamaya çalış,
o etraftaki densizler bıktırıyor zaten, utanmasalar başımızda bekliyecekler, sanane deyip çarpmak istiyor insan ağzına 2 tane ama olmuyor işte, her seferinde hatırlatıp yarayı oymaktan zevk alıyorlar, rabbim kalbimizdekini biliyor nasılsa, hayırlısı olsun,

Off kizlar bende 2hafta önce kürtaj oldum 10haftalik ti hamileliğim ama hic gelismemisti. 4 ay 5 aydan bahsediliyo nasıl geçer onca zaman ya hamile kalamazsam diye cok korkuyorum

Off kizlar bende 2hafta önce kürtaj oldum 10haftalik ti hamileliğim ama hic gelismemisti. 4 ay 5 aydan bahsediliyo nasıl geçer onca zaman ya hamile kalamazsam diye cok korkuyorum

hiç korkma cnm 6 ay kadar eşin korunsun allah ın izniyle hamile kalırsn ne kadar takarsan kafana o kadar geç olur hç kafanda olmasın. Bilyorm ınsanın elinde değl üzlyo ama sn yinde stres skntı yapma kndine.

19 şubat 2013 de kürtaj olsum. senesi geldi ama hala hamile kalamadım.
kürtajdan sonra bir türlü düzelemedim.
artık bebek kokusunu asla duyamayacağım diye düşünüyorum.
Rabbim sabır versin çok zor

19 şubat 2013 de kürtaj olsum. senesi geldi ama hala hamile kalamadım.
kürtajdan sonra bir türlü düzelemedim.
artık bebek kokusunu asla duyamayacağım diye düşünüyorum.
Rabbim sabır versin çok zor

ewt cnm çk zor. Ama sn ıyı dusun stres yapma sıkıntı yapma ne kadar kafana takrsan o ktu olur. Olurna brak sn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…