Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH kımseye yasatmasın boyle bı acıyı mutlulugumuz yarım kaldı allah aynı acıyı hiç kımseye yaşatmasın ınsallah tekrar hamıle kalıp busefer saglıcakla kucagımıza alırız amınnnnn
aminnnn canım sanada cok gecmıs olsun rabbım yuzunu guldursun ınsallah gercekten cok zor ben kurtaj olalı bu ay besıncı ayım oluyo yasadıklarımı asla bır omur unutamam dogum hanedekı halımı allah kımseye yassatmasın tez zamanda hepımız hamıle kalıp kucaklarımıza alalım bebekleımızı amınnnAminn..bende kürtaj olalı bir hafta oldu. .Allah'ım kimseye yaşatmasın çok acı. .hala inanamıyorum. .inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur. ..
Benim 7 haftalik ti bebeğim bi anda kanamam geldi düştü içerde parça kalmış dediler kürtaj la aldılar bayilt madan o an ki çektiğim acıları üzüntüyü anlatamam Rabbim kimseye yasatmasin diye dua ettim hep çok zor gerçekten. Ilk hamileligimde ilk denemede kalmıştım. Şimdi ise 4 aydır olmuyor çevrede ki meraklılarının da gözü bende bebek varmı sorularına yok cevabı verirken Kahroluyorum resmen. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin isteyen herkese o muhteşem duyguları yaşatsin amin.
Off kizlar bende 2hafta önce kürtaj oldum 10haftalik ti hamileliğim ama hic gelismemisti. 4 ay 5 aydan bahsediliyo nasıl geçer onca zaman ya hamile kalamazsam diye cok korkuyorum
hiç korkma cnm 6 ay kadar eşin korunsun allah ın izniyle hamile kalırsn ne kadar takarsan kafana o kadar geç olur hç kafanda olmasın. Bilyorm ınsanın elinde değl üzlyo ama sn yinde stres skntı yapma kndine.
Canim dr um bana korun falan demedi amaa..
sen degl cnm eşin korunsun 6 aya kadar dr.na gttignde soyler sana rahmin kendne gelsin dye. Ben 2 dfa kürtaj oldum bna 2sndede aynı seyı syledi 6 ay kadar bebek yapmayn ddi.
Himm tamam canım dr a sorarim ben kontrole gittiğimde.senin bebeğin oldu mu peki
yok cnm 2. kurtajm 2 ay onceydı yarn doktra gdcem bakalm nye bu byle olyo
Anladım canım hepimiz için hayırlısı olsun
aminnnn cnm sen dert etme kafna dakma sorun ckmaz ins.
19 şubat 2013 de kürtaj olsum. senesi geldi ama hala hamile kalamadım.
kürtajdan sonra bir türlü düzelemedim.
artık bebek kokusunu asla duyamayacağım diye düşünüyorum.
Rabbim sabır versin çok zor
canım ben bugün kontrole gittim sonuçlar temiz çıktı şükür.sen gittin mi ne dedi dr un???
gittm cnm tahlıl verdım 15 gn snra ckack snuçları.
Insallah hayirli haberler alirsin...