kürtaj

melodi_1

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
151
66
298
Kürtaj dan nezaman sonra hamile kaldınız 4 aydır deniyoruz hala hamile kalamadim benim gibi kürtaj olup hamile kalanlar lütfen yardım edin :-(

kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım canım raabbim sanada hayırlısıyla nasip eder inşallah stres yapma

Kürtaj dan nezaman sonra hamile kaldınız 4 aydır deniyoruz hala hamile kalamadim benim gibi kürtaj olup hamile kalanlar lütfen yardım edin :-(

Bende 4 ay sonra hamile kaldım meraklanma bi hamilelik olmuş sonuçta o açıdan bak demekki oluyor çok şükür . Eczanelerde yumurtlama testleri satıyor bi kutuda 5 tane oluyor 45 tl ye almıştım ben geçen yıl, adet olduğun gün ile birlikte 9. Yada 10. Gün yapmaya başlıyorsun pozif olduğunda ilişki olması lazım çünkü yumurtlama olduktan sonra yumurta 24 saat yaşıyormuş eğer o günü kaçırırsan bidahki aya sarkıyo yani bi ayda 24 saat vakti yakaladın yakalın yakalamadın gitti :) :) ben öyle hamile kaldım spermler 72 saat bizim yumurtalarımız 24 saat yaşıor olmuyor değil sadece yumurtlama evremizi tutturamadığımızdan geç olması meraklanma ferah ol olur bana hamile kalman çok zor tüp bebek yapıcaz demişler az mettim ve yaptım kendim şimdi bi bucuk aylık kızım var şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin olumlu düşünmek rahat olmak gerekiyor sevgiler bol şanslar :)

benım 7 haftalık karnımda ölmusdu kurtaj olmak zorunda kaldım 2 ay sonra tekrar hamıle kalmısım suan ıkı saglıklı cocugum var allah olmayana nasıp etsın sızlerede verır ınsallah

benım 7 haftalık karnımda ölmusdu kurtaj olmak zorunda kaldım 2 ay sonra tekrar hamıle kalmısım suan ıkı saglıklı cocugum var allah olmayana nasıp etsın sızlerede verır ınsallah

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.benim serüvenim 2011 yılında başladı.önce 1 sene hiçbirşey yapmadan denedik olmadı sonra klomen 3 ay yine olmadı sonra 2 aşılama yine olmadı.sorun bende sağ tüp tıkalı hipotriodi-pco anlayacağınız herşey var ama doktor yumurtlaman oluyor çatlıyor ama bir türlü buluşamıyorlardı en sonunda tüp bebeğe karar verdik ve ilk denmemizi yaptık çok şükür oldu diye sevinirken 7 hafta 6 günlük öldüğünü öğrendim.çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın o kadar uğraşlarımızın sonucu yine hüsrandı şimdi 22 ocakta kürtaj oldum ara ara lekelenme tarzında kanamam oldu sonra durdu ve 27 ocakta sanki adet oldum kontrolde pıhtı yok dedi doktor.normal adet gibiydi 7 gün sürdü kesildi iki gündür birşey yoktu ama bugün kahve rengi yine geldi acaba normalmi bana bir yardım ederseniz sevinirim ve inanılmaz derecede bebek özlemi çekiyorum bunları yazarken bile ağlıyorum (.tekrar ne zaman bu mutluluğu tatacağım bilmiyorum ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin demekten başka çare kalmıyor )

canım ınsallah senınde olur ben evlendıgım ılk gun gebe kaldım 7 haftalıkken kalbı durdu kurtaj oldum allahıma sukurler olsunkı aratmadı 2ay sonra ogluma hamıle kalmısım saglıklı dogdu hep korktum bısey olcakı dıye ama olmadı sukur sımdı 5 yasında cok yaramaz oglum dogduktan sonra 1ıncı yas gununde kızıma hamıle kalmısım korundugumuz halde suan oda 3bucuk yasında dıyecegım sukı allah sanada benım gıbı ıkı yaramaz nasıp etsın

inşallah canım ya çok korkuyorum olmayacak diye

mrb arkadaşlar ben bundan 1 ay once 2. Gebelgmi sonlandrmak zorunda kaldım her 2 gebelgimdede bebeklerm karnımda ölüyorlar sizlernde öyle mi?

Ben kürtajdan tam iki sene sonra hamile kaldım. 2012 Ocak'ta boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum. 2013 Aralık'ta tekrar hamile kaldım ancak bu seferde 7 haftalıktan kalbi durduğu için hamileliğinin 9. Haftasında tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 gün oldu kürtaj olalı. Ancak şunu söylemeliyim benim ilk kürtajın sorunlu olmuştu. İçeride parça kalmış ikinci bir kürtajla alınması gerekiyormuş doktorum o işlemi yapmadı ve ben 3 ay kanamaya o parçayı düşürmeye çalıştım. Sonra farklı bir doktora gittiğimde o söyledi ikinci kürtaja gerek olduğunu o arada parçayı attı vücudum ancak nerdeyse 4 ayı buldu parçaların tamamen temizlenmesi. Tekrar hamile kalmamın gecikmesini buna bağlıyorum ben ve bu arada yaşımda ilk kürtajda 37 idi şimdi 39 yaşlada ilgili olabilir. Şimdi bu hamileliğimdede Bebişimin kalbi durdu ve yine aynı sıkıntıları yaşadım. Belki diyorum ilk kürtajım sorunlu olmasaydı ve daha çabuk hamile kalabilseydim daha sağlıklı olabilirdi gebeliğim çünkü yaş faktörü çok önemli , ama takdiri ilahi tabii , hiçbirşeyi değiştiremiyoruz..

Bazen lokal anesteziyle yapılıyor . Ama acı duymasanda herşeyin farkında olmak hoş değil. Uyumak en iyisi.

Benim 7 haftalik ti bebeğim bi anda kanamam geldi düştü içerde parça kalmış dediler kürtaj la aldılar bayilt madan o an ki çektiğim acıları üzüntüyü anlatamam Rabbim kimseye yasatmasin diye dua ettim hep çok zor gerçekten. Ilk hamileligimde ilk denemede kalmıştım. Şimdi ise 4 aydır olmuyor çevrede ki meraklılarının da gözü bende bebek varmı sorularına yok cevabı verirken Kahroluyorum resmen. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin isteyen herkese o muhteşem duyguları yaşatsin amin.

merak etme kalırsın hamile kalmyla alakası yok kürtajın ki ii yapılmışsa ben kürtaj oldum 8 ay sonra yine hamile kaldımve yine kürtaj oldum ilki narkozla tamamen uyuyarak ikincisi sedasyonla agrı hissetmedim ama heşeyden haberim oldum şimdi rahatsızlığımızı bebek ölümlerinin sebebini araştırıyoruz inşallah tedaviyle tekrar hamile kalırım

askadaslar kürtaj yaptktan snra 6 ay kadar cocuk yapmayın doktorum bna oyle dedı daha saglıklı oluyor. 2. Kürtajdan sonrada 2.ayn bittgnde bazı testler yapılyor bebegnzn nye kalbi durdugunu ögrenmek için. bunun bi sebebi var mutlaka ki bebeklermz karnmzda ölüyor. Yarın gidip bazı testler yapcagm bkalım ne olcak. Allah kimseye yaşatmasn byle bı acıyı çok kotu çook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…