Kürtaj dan nezaman sonra hamile kaldınız 4 aydır deniyoruz hala hamile kalamadim benim gibi kürtaj olup hamile kalanlar lütfen yardım edin :-(
kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım canımraabbim sanada hayırlısıyla nasip eder inşallah stres yapma
benım 7 haftalık karnımda ölmusdu kurtaj olmak zorunda kaldım 2 ay sonra tekrar hamıle kalmısım suan ıkı saglıklı cocugum var allah olmayana nasıp etsın sızlerede verır ınsallah
canım ınsallah senınde olur ben evlendıgım ılk gun gebe kaldım 7 haftalıkken kalbı durdu kurtaj oldum allahıma sukurler olsunkı aratmadı 2ay sonra ogluma hamıle kalmısım saglıklı dogdu hep korktum bısey olcakı dıye ama olmadı sukur sımdı 5 yasında cok yaramaz oglum dogduktan sonra 1ıncı yas gununde kızıma hamıle kalmısım korundugumuz halde suan oda 3bucuk yasında dıyecegım sukı allah sanada benım gıbı ıkı yaramaz nasıp etsın
Sedatif verip uyutuyorlar . Tam bir anestezi değil . 15 dk falan sürüyor bütün işlem.
Kürtaj dan nezaman sonra hamile kaldınız 4 aydır deniyoruz hala hamile kalamadim benim gibi kürtaj olup hamile kalanlar lütfen yardım edin :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?