kürtaj

inş bebegıne kıymazsın canım okadar zor oluyor kı ınan arkadasların dedıgı gıbı rıskıyla gelır o bebek belkı sizide sıkıntıdan kurtarır o gunahsız bır melek ınanıyorum kı pişman olmazsın canının canına kıymadugın ıcın allah yardımcın olsun..

aldırmaaaaaaaa ne olur. o yavrum kısmetiyle gelir rabbim onun rızkını verir.çok pişman olursun çokk. kalbin vicdanın hiç rahat olmaz emin ol hep aklında o olur. yinede senin kararın senin bebeğin ama. yapma derim. ben bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. benimde eşim tam hamile kaldığımda işten çıkarıldı. ama bir kere bile düşünmedik aldırmayı.ben de çalışmadığım halde ama hemen buldu girdi işe ve bebeğimiz için çabaladı ama rabbim nasip etmedi bebeğimizi. emin ol işleriniz düzelecektir. şimdi bende istememe rağmen yapamıyorum bebek. 3 ay beklemem gerekiyor. rabbim zaten rızkınızı kesmiş olsaydı o bebek olmazdı. inşallah aldırmazsında hersey yolunuza girer evinizde.

Allah yardımcın olsun... Bldiğim kadarıyla kürtaj devlet hastanelerinde tamamen yasaklandı.Geçen hafta bir arkadaşım 3. çocuğuna hamile kaldı aldırmak için hastaneye gitti ama daha kürtaj dediği anda kesinlikle yapmıyoruz denildi özel bir hastaneye gitti yine aynı cevap en son özel bir poliklinikte 750 tl karşılığında aldırabildi. Bencede aldırmamalısın rabbim bir şekilde rızkını verir aileme söz verdim diyorsun ama bir can söz konusu sana emanet edilmiş sana özel yinede hakkında hayırlısı olsun yaşayan sensin. bu arada bu almayan hastaneler ankarada yasal süre geçmiş dwğil daha doğrusu kürtaj denilince ne kadarlık olduğuna bile bakmamışlar

Zaten delila arkadaşım çok doğru şeyler yazmış diyecek pek bir şey kalmamış.
Benim merak ettiğim eşin ne diyor bu durumda.

metalizma selam canım
nasılsın? bebiş nasıl? ne kadarlık oldu şimdi? canım sakın bebişine kıyma olur mu biz senin arkandayız dualarımızla inşallah allah büyük hayır kapıları açar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…