ya nasıl olur hala anlamış değilim ki korunmama rağmen hamileyim.hiç beklemediğim bişeydi.çok kötü durumdayım bi cana kıycam resmen ama başka çaremde yok.yokluğun içinde bide ona mı eziyet çektircem.kafayı yemek üzereyim.pazartesi gidicem doktora bakıcaz bi çaresine artık Allah ım yardım et
ya nasıl olur hala anlamış değilim ki korunmama rağmen hamileyim.hiç beklemediğim bişeydi.çok kötü durumdayım bi cana kıycam resmen ama başka çaremde yok.yokluğun içinde bide ona mı eziyet çektircem.kafayı yemek üzereyim.pazartesi gidicem doktora bakıcaz bi çaresine artık Allah ım yardım et
Allah kolaylık versin, fakat yarattıklarının rızkına O kefildir
korunmanıza rağmen can verilmiş, eli ayağı tutmayan , ağzı dili olmayan , kendini koruyamayacak bir bebeğe kıymayın
Bakara suresi
268- Şeytan sizi fakirlikle korkutup çirkin çirkin şeylere teşvik eder. Allah da lütfundan ve bağışlamasından birtakım vaatlerde bulunuyor. Allah'ın lütfu geniştir. O herşeyi bilendir.
En'am suresi
151- De ki: Rabbinizin size neleri haram kıldığını okuyayım: O'na hiçbir şeyi ortak koşmayın, ana babaya iyilik edin, fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin, sizin de onların da rızkını biz veriyoruz. Kötülüklerin açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. Haksız yere Allah'ın haram kıldığı cana kıymayın. Düşünesiniz diye Allah size bunları emretti.
aileleriniz anne rahminde oluşmuş bir cana kıyılmasını istemez herhalde? irade dışı Allahın takdiri ile vuku bulmuş bir olay
kürtaj olmak yerine, Allah'a rızkınızı genişletmesi ,size evladınızla kolaylık vermesi için dua etmenizi öneririm
isterseniz dua da ederim , ben 50 tane fatiha okuycam ,rabbimin size hayırlı geçim kaynakları ihsan etmesi için..
yeterki siz o bebeğe kıymayın
çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?