• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj

metalizma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
5
0
36
Burdur
3 aylık evliyim korunmamıza rağmen hamile olduğumu öğrendim hapla korunuyordum.bebek dünyaya getirebilcek durumda değiliz maddi olarak çok zor durumdayız eşimin işide sıkıntılı.kürtaj yaptırmayı düşünüyorum ağlamaktan canım çıktı kimseye bişi diyemiyorum.aileme hemen çocuk yok sözü vererek evlendim.çok kötü durumdayım.antalyadayım.antalyada kürtaj yaptıran arkadaşlar var mı bilgi verebilirler mi?

bildiğim kadarıyla yasal sınır 10 hafta. bu yüzden aldırmayı düşünüyorsan bir an önce hastaneye gitmen gerek ihtimalen 5-6 haftalıktır seninkisi. Doktora gitmişkende korunma yöntemleri hakkında bilgi de al hapla korunma %99 korunma sağlar yanlış kullanmış olabilirsin muhakkak bunu sor. Geçmiş olsun

ya nasıl olur hala anlamış değilim ki korunmama rağmen hamileyim.hiç beklemediğim bişeydi.çok kötü durumdayım bi cana kıycam resmen ama başka çaremde yok.yokluğun içinde bide ona mı eziyet çektircem.kafayı yemek üzereyim.pazartesi gidicem doktora bakıcaz bi çaresine artık Allah ım yardım et :(:(

ya nasıl olur hala anlamış değilim ki korunmama rağmen hamileyim.hiç beklemediğim bişeydi.çok kötü durumdayım bi cana kıycam resmen ama başka çaremde yok.yokluğun içinde bide ona mı eziyet çektircem.kafayı yemek üzereyim.pazartesi gidicem doktora bakıcaz bi çaresine artık Allah ım yardım et :(:(

belki kısmeti ile geliyordur canım bak okadar dikkat ettik korunduk diyorsun demek allah verdi :31: birkez dahamı düşünsen arkadaşım bak ben bu pazartesi kürtaj oldum ama benim bebeğimin kalbi durmuştu yıkıldım o an :14: yani istiyordum bebeğimi ama kısmet değilmiş demek Allah kısmet etmedi vardır bi hikmeti diyorum bende... senin içinde vardır bir hikmeti ama en doğrusunu sen bilirsin :nazar: hakkında hayırslı ne ise o olsun inşallah

Allah rahmet eylesin canım.inş bir daha nasip eder sağlıklı sıhatli alırsın eline bebeğini.inan hiç istemiyorum aldırmak canımdan bi parça nasıl kıycam.ama durumlarda o kadar kötü ki. Allah'ım yardımcımız olsun.

ben de ilaçla korunurken hamile kalanlardanım...
çok agladım cok zırladım ama aldırmayı asla dusunmedim
şimdi 2 yasında ve yanımda oturuyor şu an bıdı bıdı bişiyler konusuyor kendi kendine...
iyi ki nasip etmiş mevlam, ne kadar şükretsem gene yetmez...

dinlesen de dinlemesen de aldırma derim ben
yeter ki sen anne olarak sana düşeni yap
Rabbim Yaratıcı olarak ne nimetler sunar sana inanamazsın...

son karar sizin elbette, ama bence öncelikle ailelere durumu söyleyin. korunuyormuşsunuz, demek ki geleceği varmış diye düşünürdüm...
belki aileler de destek olmaya çalışırlar. önce elinizdeki imkanları tamamen tükettiğinize emin olun bence. istemeyerek aldırdığınızda, bu en çok sizi üzecektir yine, buradan ne desek boş.

kürtaj basit bir işlem, deneyimli bir dr un yapmasına dikkat edin sadece, hastane ortamında olması da iyi olur(komplikasyonlara karşı)

hapla korunmada ekstra bilinmesi gerekenler var, hapı içtiğiniz gibi hemen koruma gerçekleşmiyor genelde. tamamen doğru kullanımda %99 korumadan bahsediliyor. dr dan ayrıntılı bilgi alın lütfen. istenmeyen durumlarla tekrar karşılaşmayın.

Allah rızkıyle verir onu

Siz dert dediğiniz o bebeği nimet sayanlar var.bu siteyi biraz okuyun bakın millet evlat hasretindenharap ve bitap düştü nanakörlük etmeyin cürmünün altından kalkamassınız

canım bak Allahım yardım et diyorsun
kesinlikle yasakladığı bir şey yapmak isteyip yardım istiyorsun
yardım ve merhamet onun rızasıyladır, rıza dışına çıkma dikkat et
bir cana kıyacağını da biliyorsun, bunları bilmek de önemli ama şu an sıkıntıdan yanlış yapmayı düşünüyorsun
sakinleş, inşallah Rabbim hayırlı kapı açar, yeter ki sen ona güven ve itaat dışına çıkma
siz önlem almışsınız, ona rağmen hamile kalmışsın, çok belli ki bu bebeği aldırıp aldırmamakla imtihan ediliyorsun
insan imtihan edildiğini bile bile hata yapar mı
sen demelisin ki "ben önlem aldım ama Allahın dilemesiyle olur her şey. O da bunu diledi. O neylerse güzel eyler. Beebğimizin rızkını da verecektir inşallah."
o bebek dünyaya gelince bunları düşündüğüne pişman olacaksın
üstelik bebek aldırma sıradan bir hata değil
gün içinde yaptığımız yanlışar gibi olmaz bedeli, sonuçta bir can
üstelik kürtajda bebek bedenindeki her acıyı yaşıyor
Allah şeytana uydurmasın, ne olur yanlış bir şey yapma
bak bu forumda senin gibi ekonomik sıkıntılar sebebiyle kürtaj düşünüp sonra vazgeçen bayanlar var
kürtajdan vazgeçttiklerine pişman olmadılar
ama eğer bebeklerinden vazgeçselerdi çok pişman olacaklardı
rızkı Allah verir, ailen de bebeği kucaklayınca sevinecekler
kimse için hiçbir şey için bu büyük vebali alma, bebeğinden vazgeçme, imtihanını kaybetme
çok sıkıntıya girersen burada yazarsın, sana bebek eşyası yollayanlar da olur

Bu cana sakın kıymayın Rabbim verir rızkını benimde yavrum olacak içimde kıpır kıpır bir ayı var onu kucağıma alacağım günü sayıyorum benim maddi durumum çok mu iyi hayır ama yinede evladımdan vaz geçmem koca kış geldi geçti ayağıma ayakkabı almadım üstüme kazak aladım bebeğimin eksiği olmasın diye yine olsun yine yaparım sende kıyma bu cana

Bir yakınımda korunduğu halde 3. çocuğuna hamile kalmıştı.
O da çok ağladı.Nasıl olur dedi. Bakamam dedi, olmaz dedi.
Ve bir gece rüyasında bir çocuk sesi duyduğunu anlattı. Çocuk ''anne beni neden istemiyorsun'' demiş. Tüylerim diken diken olmuştu anlattığında.
Sonra doğurmaya karar verdi. Şimdi 5 yaşında. Bakamam dediği çocuğuna o kadar güzel bakıyor ki rabbim kısmetini de veriyor beraberinde sakın unutma.
Korunduğun halde Rabbim sana bir evlat vermeyi düşündüyse, mutlaka bir hikmeti vardır.
Nolur kıyma meleğine.

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin, fakat yarattıklarının rızkına O kefildir

korunmanıza rağmen can verilmiş, eli ayağı tutmayan , ağzı dili olmayan , kendini koruyamayacak bir bebeğe kıymayın

Bakara suresi
268- Şeytan sizi fakirlikle korkutup çirkin çirkin şeylere teşvik eder. Allah da lütfundan ve bağışlamasından birtakım vaatlerde bulunuyor. Allah'ın lütfu geniştir. O herşeyi bilendir.

En'am suresi

151- De ki: Rabbinizin size neleri haram kıldığını okuyayım: O'na hiçbir şeyi ortak koşmayın, ana babaya iyilik edin, fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin, sizin de onların da rızkını biz veriyoruz. Kötülüklerin açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. Haksız yere Allah'ın haram kıldığı cana kıymayın. Düşünesiniz diye Allah size bunları emretti.

aileleriniz anne rahminde oluşmuş bir cana kıyılmasını istemez herhalde? irade dışı Allahın takdiri ile vuku bulmuş bir olay

kürtaj olmak yerine, Allah'a rızkınızı genişletmesi ,size evladınızla kolaylık vermesi için dua etmenizi öneririm

isterseniz dua da ederim , ben 50 tane fatiha okuycam ,rabbimin size hayırlı geçim kaynakları ihsan etmesi için..

yeterki siz o bebeğe kıymayın

ne deseniz haklısınız kafamda milyonlarca soru var gece hiç uyuyamadım hem çok mutluyum hem çok üzgünüm çok garip bi haldeyim.

Allah kolaylık versin, fakat yarattıklarının rızkına O kefildir

korunmanıza rağmen can verilmiş, eli ayağı tutmayan , ağzı dili olmayan , kendini koruyamayacak bir bebeğe kıymayın

Bakara suresi
268- Şeytan sizi fakirlikle korkutup çirkin çirkin şeylere teşvik eder. Allah da lütfundan ve bağışlamasından birtakım vaatlerde bulunuyor. Allah'ın lütfu geniştir. O herşeyi bilendir.

En'am suresi

151- De ki: Rabbinizin size neleri haram kıldığını okuyayım: O'na hiçbir şeyi ortak koşmayın, ana babaya iyilik edin, fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin, sizin de onların da rızkını biz veriyoruz. Kötülüklerin açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. Haksız yere Allah'ın haram kıldığı cana kıymayın. Düşünesiniz diye Allah size bunları emretti.

aileleriniz anne rahminde oluşmuş bir cana kıyılmasını istemez herhalde? irade dışı Allahın takdiri ile vuku bulmuş bir olay

kürtaj olmak yerine, Allah'a rızkınızı genişletmesi ,size evladınızla kolaylık vermesi için dua etmenizi öneririm

isterseniz dua da ederim , ben 50 tane fatiha okuycam ,rabbimin size hayırlı geçim kaynakları ihsan etmesi için..

yeterki siz o bebeğe kıymayın

çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden

Dünyaya gelecek her bebeğin rızkını Allah cc verir.Siz fakirlikten ölüyorum desenizde o bebeğin dünyadaki rızkı hazırdır.

canım sen kendin için en iyisini bilirisn tabii biz duygusal olrak karşı çıkıoruz bir daha bir daha düşün diyoruz ama sende düşün ne olur bak kimse 4x4 lük durumda değil ama evlat o rabbim verdiyse vardır bi bildiği sebesiz neyi vermişki sana evlat versn eminim onu karnına kollayken rızkınıda vermiştir sen biraz daha düşün anne olarak düşünn hakkında hayırılısı arkadaşım

Bence kurtaj demek resmen oldurmek katil olmak demek.Cunku o bir can o bir umut o bir nefes bizim gibi.Zaten durumunun iyi olmadigi icin aldirmak istiyorsun belkide ALLAH sana onu bir sans olarak gonderdi.Lutfen iyi dusun dusundugun en son sey aldirmak olsun.Kiyma bir cana bir nefesi sondurme derim.

Öncelikle ALLAH yardımcınız olsun... okuyunca cok uzuldum ama inanın rabbim o canı veriyorsa rızkını da veren şüphesiz o... ayrıca kürtajda müdehale sırasında embriyo bile geri çekiliyomuş okudugumda hayretler içinde kalmıştım.. şu an hamileyim ve içmdeki kıpırtıları beni o kadar mutlu ediyo ki anlatamam.. bişy olucak dıye aklım çıkıyo böyle büyük bir günaha girmeyin lütfen kıymayın... dua edicem inşallah...

çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden

amin canım bil cümle müminlerden ebeden razı olsun Rabbim

Delila teyzesi bebişin fatihalarından 25ini okudu:23::emir_bebek: abdestliyken devam edicem tamamlıcam

bugun başka bir mevzuda salaten tüncina okudum inan 60 tane okumuştum inanılmaz bir yanıt aldım ,Allah çok büyük

lütfen Allah'a güven canım

Back