- 4 Mart 2025
- 3
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi sudeogretmen1
-
Ben 3 ay önce 6+4te kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum. Anesteziyle devlet hastanesinde yapıldı ne acı ne ağrı hiç bir sorunum şikayetim olmadı psikolojik olarak sıkıntılı ama fiziksel olarak ben en ufak acı ağrı hissetmedim hiç korkmayın en ufak bişey hissetmiyorsunuz çok geçmiş olsunArkadaşlar 8 haftalık hamileyim fakat kesede gelişme olmadığı için doktorum kürtaj dedi pazartesi günü gideceğim çok korkuyorum daha önce olan arkadaşlar varsa öneride bulunabilir mi devlet hastanesinde mi yoksa özelde mi yapayım ve acı çok fazla oluyor mu psikolojik olarak çok çökük durumdayım.
Çok teşekkür ederimBen 3 ay önce 6+4te kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum. Anesteziyle devlet hastanesinde yapıldı ne acı ne ağrı hiç bir sorunum şikayetim olmadı psikolojik olarak sıkıntılı ama fiziksel olarak ben en ufak acı ağrı hissetmedim hiç korkmayın en ufak bişey hissetmiyorsunuz çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun benimde kalbi durduğu için kürtaj olmuştum devlet hastanesinde ama benim ilk bebegim sezeryan olduğu için doktor tekrar ameliyat etmek istemedi mecburi olmadıkça yapmayacaz dedi suni sancı ile bebeği düşürdu sonra kürtaja aldı anestezi de vermediler ve ben ilk doğumum sezeryandi yani normal doğum sanciisinida bilmezdim hepsini yaşadım ama büyük bir sıkıntı çıkmadı o sancılar cokk zordu ama kürtaj işlemi 3 dk gbi bir sürede bitti ağrı acı oluyor elbet ama gecmicek biseyde yok ben dayandiysam herkes dayanır bence bana avantajıda regl sancılarım tamamen bitti artık Allah sizinle olsun devletten ziyade araştırma hastaneleri daha iyi gibi şahsen özellere güvenmiyorum para avcıları hepsiArkadaşlar 8 haftalık hamileyim fakat kesede gelişme olmadığı için doktorum kürtaj dedi pazartesi günü gideceğim çok korkuyorum daha önce olan arkadaşlar varsa öneride bulunabilir mi devlet hastanesinde mi yoksa özelde mi yapayım ve acı çok fazla oluyor mu psikolojik olarak çok çökük durumdayım.
Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum her özel elbette aynı değildir ama özelde ablamın başına ciddi sıkıntılar doğurabilecek sorunlar geldi tamamen şansına pozitife döndü gerçekten özeller ticaret gözüyle bakıyorÇok geçmiş olsun benimde kalbi durduğu için kürtaj olmuştum devlet hastanesinde ama benim ilk bebegim sezeryan olduğu için doktor tekrar ameliyat etmek istemedi mecburi olmadıkça yapmayacaz dedi suni sancı ile bebeği düşürdu sonra kürtaja aldı anestezi de vermediler ve ben ilk doğumum sezeryandi yani normal doğum sanciisinida bilmezdim hepsini yaşadım ama büyük bir sıkıntı çıkmadı o sancılar cokk zordu ama kürtaj işlemi 3 dk gbi bir sürede bitti ağrı acı oluyor elbet ama gecmicek biseyde yok ben dayandiysam herkes dayanır bence bana avantajıda regl sancılarım tamamen bitti artık Allah sizinle olsun devletten ziyade araştırma hastaneleri daha iyi gibi şahsen özellere güvenmiyorum para avcıları hepsi
Tabii biz özele gittik o zaman bana 2 gün yatış olacak dediler halbuki devlette yaptım kürtajı öğlen gibi başladı sancılarım akşama doğru düşük oldu filan derken gece gbi taburcu da etti bizi yani o yatış meselesi sırf bizden ve ekstra sigortadan para almak içinKesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum her özel elbette aynı değildir ama özelde ablamın başına ciddi sıkıntılar doğurabilecek sorunlar geldi tamamen şansına pozitife döndü gerçekten özeller ticaret gözüyle bakıyor
Aynen öyle ablama da özelde düşük tehlikesi sebebiyle rahmi dikeceğiz dediler o gün kar yağışından doktor gelemedi bizde korkup devlete gittik devletteki doktor bu haftada dikersek doğumu başlatır ve düşük olur dedi dikmedi ve yeğenim zamanında doğdu o gün kar yağışı olmasa bebeği kaybedebilirdikTabii biz özele gittik o zaman bana 2 gün yatış olacak dediler halbuki devlette yaptım kürtajı öğlen gibi başladı sancılarım akşama doğru düşük oldu filan derken gece gbi taburcu da etti bizi yani o yatış meselesi sırf bizden ve ekstra sigortadan para almak için
Büyük geçmiş olsun rabim herkese sağlıklı evlat nasip etsinAynen öyle ablama da özelde düşük tehlikesi sebebiyle rahmi dikeceğiz dediler o gün kar yağışından doktor gelemedi bizde korkup devlete gittik devletteki doktor bu haftada dikersek doğumu başlatır ve düşük olur dedi dikmedi ve yeğenim zamanında doğdu o gün kar yağışı olmasa bebeği kaybedebilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?