• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj

Ilknurmete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
73
34
38
32
Merhabalar daha önce buraya hamilelik testi yapıp atmıştım. Bugün doktora gittik 6 haftalik ve hiç gelişme yok kalp atışı da yok. Kürtaj olacakmisim:( devlette yaptıranlar var mı ankarada nereyi tavsiye edersiniz. Özelde 1650 istiyor

Merhabalar daha önce buraya hamilelik testi yapıp atmıştım. Bugün doktora gittik 6 haftalik ve hiç gelişme yok kalp atışı da yok. Kürtaj olacakmisim:KK43: devlette yaptıranlar var mı ankarada nereyi tavsiye edersiniz. Özelde 1650 istiyor
6 hafta çok erken değil mi ben 9 a kadar bekledim hatta doktor bekletti. Bazen çünkü kalp atışı 8-9 da duyuluyor. Başka bi doktora gidin bence

6 hafta için kalp atışı yok diye kürtaj olmak çok erken. doppler ile baktılar mı? gelişimi ilerleyebilir folik asit desteğini kesmeden bence 8-9 haftaya kadar bekleyin. gelişimi ilerleyebilir.

Başka bir doktora(başka bir cihaza) daha ultrasona girin. Karından mı vajinal mi bakıldı? Geç döllenmedir belki..

Kesenin sınırları bozuk dedi isterseniz 1 hafta daha bekleyelim ama bisey değişmez dedi. 1 hafta önce baktirdim yarim cm di hala yarim cm mis

Şehir hastanesi git canım ben orda doğum yaptım doğum doktorları çok iyi allahım bir daha yasatmasin çok zor geçmiş olsun basın sağ olsun :KK43:

Merhabalar daha önce buraya hamilelik testi yapıp atmıştım. Bugün doktora gittik 6 haftalik ve hiç gelişme yok kalp atışı da yok. Kürtaj olacakmisim:KK43: devlette yaptıranlar var mı ankarada nereyi tavsiye edersiniz. Özelde 1650 istiyor
Ben de oldum ama ankarada degilim canim o yuzden doktor tavsiyesi veremiyorum. 8. hafta kontrolune gittigimizde 6. haftada kalmisti bebek ve kalbi durmuştu.Allah bir daha yasatmasın bize...Gecmis olsun..

Doc deniz ulas var gayet iyi bir jinekolog alainda baya gelişmiş

Gecmis olsun ne yaptiniz? Bende yarin kirtaj olucam.. benimde 7+4 skntili bi yapi dediler baska doktorlarda ayni seyi dedi duzelmez kurtaj dediler.. cok uzucu allah beterini bermesn

Back