Pisman olacaksiniz
Eşin ne diyor
Bence kesinlikle yapma belki bu ilk ve son olabilir sen bu cocugu aldirdigin icin belki allah elinden herseyi alacak ve bi daha sahip olamayacaksin bi de boyle dusun arayan biri olarak o cocugun benim olmasini ne kadar isterdim bilemezsin boyle hasret içinde yanarken bi anda boyle bi mucizeye sahip olanlarin aldirmasina şasiyorum ablacim kimsenin durumu iyi degil ki herkes az olsun oz olsun ama bizim olsun diyor dusun bi ne kadar mutlu olacaksin ilerde iyiki dogurmusum diyeceksin yapma o cocugun gunahina girme bence yinede sen bilirsin allah yardimcin olsun
O benim gibi dusunmuyor, ama ben istemedigim icin zorlamiyor beni. Cocuk buyuk sorumluluk,ben onun ailesine guvenerek boyle buyuk adim atamam. Esimin is garantisi yok, isi var ama 3 defa is degistirdi 4 yilda. O ailesine guveniyor ama ben baskalarina guvenerek yapmam bunu. Isim olsun, evimiz olsun, birikimimiz olsun ondan sonra cocuk. Herkes cocuk yapar, buyuturde, ama bn o yoksulluk ceksin istemiyorum. Ona guzel bi gelecek vermek isterim.
6 aylik evliyim, daha evliligim oturmamisken cocuk dusunemiyorum.
Evet bende aynıı senın gibi düşünerek 6 yıldır çocuk yapmadım . Yapmadım extra extra korundum . Olsa dı asla aldıramazdım .O benim gibi dusunmuyor, ama ben istemedigim icin zorlamiyor beni. Cocuk buyuk sorumluluk,ben onun ailesine guvenerek boyle buyuk adim atamam. Esimin is garantisi yok, isi var ama 3 defa is degistirdi 4 yilda. O ailesine guveniyor ama ben baskalarina guvenerek yapmam bunu. Isim olsun, evimiz olsun, birikimimiz olsun ondan sonra cocuk. Herkes cocuk yapar, buyuturde, ama bn o yoksulluk ceksin istemiyorum. Ona guzel bi gelecek vermek isterim.
6 aylik evliyim, daha evliligim oturmamisken cocuk dusunemiyorum.
Keşke daha dikkatli korunsaydiniz... Evet bir gün evladın olacak belki ama bugün vazgeçtiğin bebegin aynısi olmayacak
Babanın izni olmadan kürtaj olunabiliyor mu?
Babanın izni olmadan kürtaj olunabiliyor mu?
Eşinizin haberi var mı?
Keşke düzgünce kendi evinize evlenseydiniz
Eşinize söyleyin ev tutsun
Doğurana kadar çalışırsın
26 yaşında mısın
İsteyene versin Allah
İçimden geçenleri bilsen
Keşke düzgünce kendi evinize evlenseydiniz
Eşinize söyleyin ev tutsun
Doğurana kadar çalışırsın
26 yaşında mısın
İsteyene versin Allah
İçimden geçenleri bilsen
Isim olsaydi calisirdim. Yurtdisinda yasiyorum, bir ulkeden esimin yasadigi ulkeye tasindim.
6 aylik evliyiz, bir kac aydir is ariyorum ama bulamiyorum.
Su an isim olsa belki farkli dusunebilirdim.
Allah yardimcin olsun inşallah gonlune gore olur hersey