- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Çok üzülüyorum çookkYemin ediyorum. Bu konuyu olunca aklıma direk sen geldin..
Rabbim hakedene nasip etsin.. gerçekten anne olacaklara..❤
Duygusal bakmamaya çalışsam da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzülüyorum çookkYemin ediyorum. Bu konuyu olunca aklıma direk sen geldin..
Rabbim hakedene nasip etsin.. gerçekten anne olacaklara..❤
O da biliyor, istemesede engel olmuyor cunku mutsuzum.
Sabr acıdır, ama meyvası tatlıdır ..Çok üzülüyorum çookk
Tabiki siz istemediğiniz takdirde 'illaki doğuracaksın' diyemez...
Önemli olan sizin kendinizi hazır hissedip hissetmemeniz...
Peki bulunduğunuz şartları değiştiremez misiniz?
Ayrı eve çıkma imkani yok mu?
Amin teşekkür ediyorumSabr acıdır, ama meyvası tatlıdır ..
İnsaAllah Rabbim yuvanizi çocuk civiltilariyla doldursun...
Çok üzülüyorum çookk
ALLAH gonlune gore verir insallah
Ablam 2. cocuk icin ugrasiyor, ALLAHim bana degil ona ver diye cok dua ettim. Keske onun olsaydi. Gercekten isteyen birinin olsaydi.
Evet keske. Bende isterdim cogu kadin gibi ilk hamile oldugumda sevincten aglamayi. Hayalimdi esime dogum gununde hediye olarak ultrason resmini vermek.
Su an kesinlikle dusunemiyorum anne olmayi. Kendimi cocuksu hissediyorum.
Allah veriyorsa o canın bu dünyaya gelmesi için bir amacı sebebi varCok iyi anliyorum seni, benim ablamda 8 yil ugrasti bi cocuk edinebilmek icin sukur yillar sonra oldu.
Dedigin dogru olabilir, dusundum onuda dedigin gibi belki ALLAH beni cezalandirmak icin hic vermeyecek. Ben hep dua ettim lutfen istemedigim hazir olmadigim zamanda hamile kalmiyim diye ama oldu. Ben simdi beni cezalandirdigini dusunuyorum. Sadece maddiyat degil benim sorunum, kalben ruhen hazir degilim kesinlikle.
İnşallah bari kendi duser... Kalbini duydunuz mu? Kaç haftalik
Neden korunmadınız?O benim gibi dusunmuyor, ama ben istemedigim icin zorlamiyor beni. Cocuk buyuk sorumluluk,ben onun ailesine guvenerek boyle buyuk adim atamam. Esimin is garantisi yok, isi var ama 3 defa is degistirdi 4 yilda. O ailesine guveniyor ama ben baskalarina guvenerek yapmam bunu. Isim olsun, evimiz olsun, birikimimiz olsun ondan sonra cocuk. Herkes cocuk yapar, buyuturde, ama bn o yoksulluk ceksin istemiyorum. Ona guzel bi gelecek vermek isterim.
6 aylik evliyim, daha evliligim oturmamisken cocuk dusunemiyorum.
Evli birinin babası ne alaka öyle bir şey mi söz konusu?Babanın izni olmadan kürtaj olunabiliyor mu?
Eşinizin haberi var mı?