Kürtaj yaptirmak istiyorum

Tabiki siz istemediğiniz takdirde 'illaki doğuracaksın' diyemez...

Önemli olan sizin kendinizi hazır hissedip hissetmemeniz...

Peki bulunduğunuz şartları değiştiremez misiniz?

Ayrı eve çıkma imkani yok mu?

Hayir ben is bulmadigim surece cok zor. Ama surdan 1-2 ay icinde karnim sismeye baslarsa asla is bulamam.

Ben deli gibi çocuk isterken eşim istemiyorsu ve nasıl oldu anlamadım hamile kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu ve doktor aldı. 3 ay geçti hala geceleri rüyamda görüyorum, keşke hiç gitmeseydi her gün içimde büyüseydi diyorum. Eşim şu andada çocuk istemiyor çok üzülüyorum. Allah nasip etmiş kıymayın, bu da bir sınamadır Allah’tan gelene karşı konmaz.

Evet keske. Bende isterdim cogu kadin gibi ilk hamile oldugumda sevincten aglamayi. Hayalimdi esime dogum gununde hediye olarak ultrason resmini vermek.
Su an kesinlikle dusunemiyorum anne olmayi. Kendimi cocuksu hissediyorum.

İnşallah bari kendi duser... Kalbini duydunuz mu? Kaç haftalik

Cok iyi anliyorum seni, benim ablamda 8 yil ugrasti bi cocuk edinebilmek icin sukur yillar sonra oldu.
Dedigin dogru olabilir, dusundum onuda dedigin gibi belki ALLAH beni cezalandirmak icin hic vermeyecek. Ben hep dua ettim lutfen istemedigim hazir olmadigim zamanda hamile kalmiyim diye ama oldu. Ben simdi beni cezalandirdigini dusunuyorum. Sadece maddiyat degil benim sorunum, kalben ruhen hazir degilim kesinlikle.
Allah veriyorsa o canın bu dünyaya gelmesi için bir amacı sebebi var
inancınız varsa yapmayın
bebek eve bereket bolluk getiriyor
9 ay işsiz olan eşim doğumuma birkaç gün kala çok güzel bir iş buldu
sizin için de belki koşullar tahmin ettiğinizden bile iyi olacak
şuan anlamıyorsunuz ama bebeginiz dünyaya geldiğinde çok daha iyi anlayacaksınız, bu düşüncelerinizden çok pişman olacaksınız

Günahı bi yana ömür boyu vicdan azabı çekersin.. Onun ne suçu var ki... Allah verdiyse bir bildiği vardır. İyi düşünün çok çok çok iyi düşünün biz aylardır bebek için kıvranıyoruz ki borcumuzda var ertelemiyoruz ne olursa olsun bi yolu bulunur diyoruz!

Yapmayin Allah verdiyse vardir bir bildiği. Anası belli babası belli boşverin gerisi gelir. Onun yüzünü görüp sesini duyduğunuz anda iyi ki doğurmuşum diyeceksiniz. babasinin işleri belki o kadar iyi gidecek ki sizin çalişmaniza bile gerek kalmayacak. Allah bilir biz bilemeyiz. Kiymayin o cana o resmen canlı artık biliyorsunuz.

üzüldüm. ben de hep çocuğuma iyi bir gelecek sağlamak isterim, bu konuda size hak veriyorum. İyi şartlar içinde değilsiniz. Ama yine de üzüldüm.
Tek bişey söylemek isterim ki, istenmeden hamile kalmak kolay. Zor olan, bir gün çocuk istediğinde olmaması. İnsan bir kere gebe kalınca her istediğimde kalırım sanıyor. Ama öyle olmuyor.
Eşinize hazır hamileyken istediklerinizi yaptıramaz mısınız? Belli ki o da istiyor.

O benim gibi dusunmuyor, ama ben istemedigim icin zorlamiyor beni. Cocuk buyuk sorumluluk,ben onun ailesine guvenerek boyle buyuk adim atamam. Esimin is garantisi yok, isi var ama 3 defa is degistirdi 4 yilda. O ailesine guveniyor ama ben baskalarina guvenerek yapmam bunu. Isim olsun, evimiz olsun, birikimimiz olsun ondan sonra cocuk. Herkes cocuk yapar, buyuturde, ama bn o yoksulluk ceksin istemiyorum. Ona guzel bi gelecek vermek isterim.
6 aylik evliyim, daha evliligim oturmamisken cocuk dusunemiyorum.
Neden korunmadınız?

Bu konularda istemiyorsa aldırması taraftarıyım nedenine geliyorum şimdi hanımefendi doğurup bakmasa ilgilenmese yıllar sonra burada bazı arkadaşların yazdığı gibi annem beni nedensiz sevmiyor diye başlık atacak belki de ... bence o çocukta iyi bir anneyi hakediyor böyle psikolojide bir anneyi değil yanlış anlamayın size sözüm yok bebeği düşündüm sadece bir daha da lütfen korunun

nasıl kıyacaksın sana vicdan azabı olacak bir cana kıyacaksın rabbim sana nasip etmiş bu canı sen ben istemiyorum diyorsun sen isstediğin zamanda rabbim sana verecekmi ?
belkide aldırdıktan sonra birdaha anne olamayacaksın .

X