- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
- Konu Sahibi Gizemtkdmr
-
zaten o katılımın içinde pekmez falan hiç bir zararı olmaz bunların faydası olur dedi .. hayıtı adet olana kadar kullanabilirmiyiz düşük falan yaptırmaz dimi mesala aslanpençesi çayı düşük yaptırıyor yumurtlamaya kadar içicem sadeceAma bunları bir arada kullanırsan bir sıkıntı olmuyorsa kullan allah korusun kaş yaparken göz çıkarmayalım sen aktarcıya da sor yada ebeye öyle başla ben pek anlamıyorum takviye işini sorarak başladım döküntü olmaz dediler hamile kalınca bırakıyormuşsun hayıtı öyle dediler
Merhaba ben 2 dusuk yaptım 2ay ara ile 4ay sonra 3. Ye hamile kaldım ve su an çocuğum 4 yasında dün test yaptım hamileyim allah herkekeze nasip etsin insallah bütün çocuk isteyenleremerhabalar ben yaklaşık bir ay önce kürtajla 2/5 aylık bebeğimi kaybettim yeni den hamile kalmayı istiyorum gelin birlikte tecrübelerimizi aktaralım bir birimize yardımcı olalım
Dusuk nedenin araştırılmış miydi ne çıkmıştı . ne güzel darısı bizlereMerhaba ben 2 dusuk yaptım 2ay ara ile 4ay sonra 3. Ye hamile kaldım ve su an çocuğum 4 yasında dün test yaptım hamileyim allah herkekeze nasip etsin insallah bütün çocuk isteyenlere
Yok cnm onu iyice araştırdım düşüğe neden olmuyor ama hamile kaldığını öğrendiğin de bırakmak gerekiyormuş zaten rahim kendi kendini toparlama zamanına giriyor diye d vitamini de kontrol ettir eğer düşükse değerlerin şimdiden başla yükselsin en azından hamile kalınca kullanma derdin olmazzaten o katılımın içinde pekmez falan hiç bir zararı olmaz bunların faydası olur dedi .. hayıtı adet olana kadar kullanabilirmiyiz düşük falan yaptırmaz dimi mesala aslanpençesi çayı düşük yaptırıyor yumurtlamaya kadar içicem sadece
Rabbim seni öncelikle bütün kötü MHz’lerden korusun maşallah diyelim aminnnn hepimize sağlıklı bebişler versin peki bize tavsiye edeceğin şeyler var mı hamile kalmak içinMerhaba ben 2 dusuk yaptım 2ay ara ile 4ay sonra 3. Ye hamile kaldım ve su an çocuğum 4 yasında dün test yaptım hamileyim allah herkekeze nasip etsin insallah bütün çocuk isteyenlere
Çok geçmiş olsun sana da ilk düştüğündü dimi?peki nereye gittin tahliller için ve kaç ayda çıktı sonuçlar ben de yaptırmak istiyorum bilğilendirirsen Sevinirim16 ekimde 11 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. O zamandan beri duzenli adet gordum ancak halen korunuyoruz. Tekrardan denemek icin cesaretim yok. D vitamini takviyesi ve folik asit almaya basladim daha yeni. Kromozom analizim ve kan pihtilasmasi testlerimde bir sorun cikmadi esim daha yeni kromozom analizi yaptırdı onun sonuçlarını bekliyoruz. Insallah bir daha asla yasamayiz ayni seyleri...
iyi bari bana ilk bir hafta bir tane iç ikinci hafta sabah akşam dedi canım .. 5 Aydın falan folik asit kullanıyorum d vitaminine faydası oluyormudur acabaYok cnm onu iyice araştırdım düşüğe neden olmuyor ama hamile kaldığını öğrendiğin de bırakmak gerekiyormuş zaten rahim kendi kendini toparlama zamanına giriyor diye d vitamini de kontrol ettir eğer düşükse değerlerin şimdiden başla yükselsin en azından hamile kalınca kullanma derdin olmaz
Çok geçmiş olsun canim Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin16 ekimde 11 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. O zamandan beri duzenli adet gordum ancak halen korunuyoruz. Tekrardan denemek icin cesaretim yok. D vitamini takviyesi ve folik asit almaya basladim daha yeni. Kromozom analizim ve kan pihtilasmasi testlerimde bir sorun cikmadi esim daha yeni kromozom analizi yaptırdı onun sonuçlarını bekliyoruz. Insallah bir daha asla yasamayiz ayni seyleri...
Canim doktor verdi zaten kan sulandiriciyi ilk düşükten 2ay sonra hamile kaldim amin canim hic kimseye yasatmasin ama demekki boyle olmasi gerekiyomus beklemeye ve sabretmeye devam elbet bizlerde birgun cocuklarimizi kucagimiza alicazÇok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın ya zor iki düşük toparlanmak için zaman gerek bence sen git bir devlet hastanesine orda seni yönlendirirler kendi başına başlama ilaca bi görün derim peki ilk düşünten sonra ne kadar sonra hamile kaldın ve ikinci ne zaman oldu?
Evet onun da faydası var ölçtür onu düşükse başka en azından gebelikte kullanmaktan iyidiriyi bari bana ilk bir hafta bir tane iç ikinci hafta sabah akşam dedi canım .. 5 Aydın falan folik asit kullanıyorum d vitaminine faydası oluyormudur acaba
Çok geçmiş olsun canim Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin
Sana şeyi soracaktim kurtajdan ne kadar sure sonra sana kromozom analizi ile kan pıhtılaşma testi yapıldı? Bir de eşin hangi poliklinik te yaptırdı testi . cevap verirsen çok sevinirim
Amin cnm hepimize nasip etsin inşallah. Kurtajdan yaklasik bir ay kadar sonra genetik testini yaptirdim daha ilk adetimi gormemistim. Esim de ayni doktora yaptırdı. Kan pihtilasmasi testini ise bayagi sonra yaptirdim zar zor. Gene ayni doktor yapti. Genetik bolumune giderseniz tum bu yonlendirmeler ordan yapılıyor normalde ama benim ilk kaybim oldugu icin pek arastirma taraftari degildi doktor. Ben israrciydim testlerde.Çok geçmiş olsun canim Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin
Sana şeyi soracaktim kurtajdan ne kadar sure sonra sana kromozom analizi ile kan pıhtılaşma testi yapıldı? Bir de eşin hangi poliklinik te yaptırdı testi . cevap verirsen çok sevinirim
Hapları simdi mi iciyorsun canim yoksa gebelik olunca mi baslayacaksin ? Kan sulandırıcı mi verdi.Kızlar nette baya bir arastirdim 2 veya 3 düşükten sonra genelde kan pihtilasmasi ile yaklasiyolar ve bebek ilk tutunmasini rahimde duvarina yapisarak yaptigi icin vucutta gerekli kan sivi olmadığından dolayi bebek düşüyormuş iste bu yuzden genel olarak dr ler boyle söylüyor bize ama benim dr um bana teste gerek yok dedi muayene etti ve haplari verdi deneme yanimla yani bana gore drlerin yaptiklari bu bana nasip olmasi insallah diger aya olur. Umarin hepimiz buraya guzel haberlerimizi yazariz
Kızlar şimdi size uzun uzun belki bildiğiniz belki de hiç bilmediğiniz bilgiler paylaşacam mutlaka okuyun...
Ben hamileyken d vitamini eksikliği çıkmıştı kullanmaya başlamadan bebeğin kalbi durdu şimdi takviye olarak d vitamini başladım yumurtalık çalışsın rahim temizlensin kist varsa küçültsün diye hayıt takviyesine başladım her gün bol bol su içiyorum ve araştırıyorum nler yapabilirim diye sizin de bir yerden başlamanız gerekiyor şimdi toparlanıp sağlıklı olmaya çalışalım sonra da bebek olması için de çalışmalara:) moral yüksek olmalı asla kötü şeyler yazmak için den geçirmek yok olacağına inanmak var sadece biliyorsunuz ki inanmak çok önemli ha bütün tedbiri aldık yine olmadı pes etmek yok gerekirse aşılama yada tüp bebek her ne gerekiyorsa biz tebbir almalıyız ki takdiri rabbim versin allah çabalayanın yanındadır unutmayın en kötüsü hiç olmayacağı onu da şimdiden düşünmek olacağı varsa önüne geçmektir olmasa da dünyanın sonu değil ama bunu düşünmek için çok erken şimdi sizden her gün dualarla ve bilgilerinizle burda olmanızı istiyorum ben sağlıkçıyım elimden geldiğince size yardım edecem benim de bilmediklerim de siz şimdi hazır mıyız?
Canim zatwn bu gun regli gunum ama olmadim bakalim hayirlisiKafan rahatsa bir daha olur yumurtlama dönemini kaçırma ben de öyle yapacam adet olmayı bekliyorum tabi takdir Allah’ın yine o isterse olur inş en yakın zaman da burda hamilelik haberlerini veririz
tamam canım ona da baktırimEvet onun da faydası var ölçtür onu düşükse başka en azından gebelikte kullanmaktan iyidir
Amin cnm benim ben inanıyorum bir daha olacağına ve bu kez sağlıklı olacağına başka türkü düşünmek istemiyorum İnan tedbir alınca mutlaka mükafatı veriliyor bu arada ben ananas yemeğe başladım kızlar mücizevi bir şey Rahmi yeniliyor rahim kanserini engelliyor ve hafta da bir yemek gerekiyor rahim onunla toparlanıyor çok pahallı da değil her hafta yiyebiliriz hamile kalınca da devam ederiz bu arada bol bol su içiyoruz asla kabız olmuyoruz ishalde olmuyoruz iç çamaşırını temiz tutuyoruz tabi bir de mümkün dr bir saat yürüyüş olacağına İnan’ın ve olsun :)Allah razı olsun cnm. Kesinlikle Bilgi platformu oluşturup bizde hamişler grubuna katılalım artık. Ben kurtaj olalı 1yıl olmak üzere aşagı yukarı. Geçen ay dr.gittim sinir testimi yaptırdım. İltihap çıktı. Fitil kullandım çok şükür iltihabın hepsi gitti. Yine ek olarak hamile kalmadan 3 ay önce folik asit kullanmaya başlanması da bebeğin sağlıklı gelişimi açısından onemliymis. Ona başladım. Şimdi 2.ayin icindeyim şimdi. Yeni karar verdik zaten. Ovulasyonu bekliyorum şimdi.
Allah'ım bi daha hiç kimseye yaşatmasın evlat acısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?