Kızlar şimdi size uzun uzun belki bildiğiniz belki de hiç bilmediğiniz bilgiler paylaşacam mutlaka okuyun...
Ben hamileyken d vitamini eksikliği çıkmıştı kullanmaya başlamadan bebeğin kalbi durdu şimdi takviye olarak d vitamini başladım yumurtalık çalışsın rahim temizlensin kist varsa küçültsün diye hayıt takviyesine başladım her gün bol bol su içiyorum ve araştırıyorum nler yapabilirim diye sizin de bir yerden başlamanız gerekiyor şimdi toparlanıp sağlıklı olmaya çalışalım sonra da bebek olması için de çalışmalara:) moral yüksek olmalı asla kötü şeyler yazmak için den geçirmek yok olacağına inanmak var sadece biliyorsunuz ki inanmak çok önemli ha bütün tedbiri aldık yine olmadı pes etmek yok gerekirse aşılama yada
tüp bebek her ne gerekiyorsa biz tebbir almalıyız ki takdiri rabbim versin allah çabalayanın yanındadır unutmayın en kötüsü hiç olmayacağı onu da şimdiden düşünmek olacağı varsa önüne geçmektir olmasa da dünyanın sonu değil ama bunu düşünmek için çok erken şimdi sizden her gün dualarla ve bilgilerinizle burda olmanızı istiyorum ben sağlıkçıyım elimden geldiğince size yardım edecem benim de bilmediklerim de siz şimdi hazır mıyız?