• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj ve ya düşük yapıp hamile kalmayı isteyenler gelin beraber hazırlanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kürtajı yapan doktorum 1 adet dönemi korun yeterli demişti, ben de rahim kendini toparlasın yoksa gene bişiy olursa bebeğe falan dediğimde adet olmak zaten herşeyin yolunda gittiğini gösterir vücudun yenilenmiş demektir bir adet sonrası da beş adet sonrası da risk aynı ilk ay daha fazla risk yok yanı demişti, alttan bakmasını istemiyorum erkek doktor yaa:110:
Utanma ya zaten bakmıyorlar bile direkt usg yerleştiriyorlar benim bayan ama bundan önce erkekti baktır mutlaka alttan da allah korusun rahim delinmesi varsa yapışıklık varsa bunu ancak alttan görür o nedenle baktır ben kasıyorum kendimi yoksa iskonto değil de sıktığım icin daha çok ağrım oluyor

Kızlar, nereye kayboldu uz yahuuu. Kimseden ses çıkmıyor. Pamuk şu senin hayıt kullandığın hayıt tohumu vardı ya. Hap olanı kullanıyorsun sanırım. Biraz bilgi veririm misin? Adet düzenleyici olarak mı kullanılıyor sadece? Bir de mümkünse adını yazabilir misin acaba hapın?

Kızlar, nereye kayboldu uz yahuuu. Kimseden ses çıkmıyor. Pamuk şu senin hayıt kullandığın hayıt tohumu vardı ya. Hap olanı kullanıyorsun sanırım. Biraz bilgi veririm misin? Adet düzenleyici olarak mı kullanılıyor sadece? Bir de mümkünse adını yazabilir misin acaba hapın?
Valla geçen yazdım kimsenin sesi çıkmadı:)evet takviye olanı kullanıyorum hem adet düzenliyor sancılı adeti olanın sancısı eskisi gibi ağrılı olmuyor hormon dengesini düzenliyor yumurtalıkları çalıştırıyor ama adetliyken bırakıyorum ben kanama artmasın diye öyle bir durumu var herkeste olmuyor ama ersağ diye bir markanın kullanıyorum daha çok yeni başladım sonuç alan çok inş bizde sonuç alırız kürtaj düşük sonrası hormon dengesi bozulabiliyor bunu düzeltsin olası yumurta sıkıntısı varsa çalıştırsın diye kullanıyorum rabbim bize sağlıklı bebişler nasip etsin inş:))sen birşey kullanıyor musun ha bu arada ben folik asit ve Omega 3 kullanıyorum omaga 3 kan pıhtılaşması engelliyormuş hamile kalmadan kullanmak sıkıntıyı aza indiriyormuş siz de kullanın mutlaka

Merhaba ben daha önce aralıkta düşük yapmıştım 7 haftalıktı bebeğim bu ay tekrar hamile kalmıştım fakat yine düşük yaptım 4+4 te genetik araştırmaya yönlendirdiler daha önce aranızda yaptıran var mı acaba kızlar

Merhaba ben daha önce aralıkta düşük yapmıştım 7 haftalıktı bebeğim bu ay tekrar hamile kalmıştım fakat yine düşük yaptım 4+4 te genetik araştırmaya yönlendirdiler daha önce aranızda yaptıran var mı acaba kızlar
Valla benim ilk olduğu halde yaptırmak istedim ama henüz dr gidemedim hep bir aksilik oluyor erteleniyor gidişim peki sen hiç korunmadan mı hamile kaldın ve ayrıca çok gemiş olsun rabbim bşr daha yaşatmasın üzüldüm senin adına yaşın gençse biraz dinlen korun derim sen hamile kalmak için birşeyler yaptın mı kür takviye gibi ?

Papamuk k.bakma tatlım, o aralar yoğundum çok şık giremedim. Ben de geçen ay folic asite başladım triosunu kullanıyorum. Demir calsiyum hepsi mevcutmuş içinde. Omega 3 yok sanırım bi tek. Ona da başlasam iyi olur aslında şu dönemde. Çoğu kişi dediğin gibi hayıt takviyesi kullanmış ve oldukça faydasını görmüş. İnş.sağ salim kucağınıza alırız bebislerimizi. :)

Kuzeyde aşk hoş geldin cnm. Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Burda hepimizin başına gelen biseyi sen ikinci kere yasamaissin. Allah'ım sabrını versin ins. Benim ilk kürtajın olduğu için çok ilgilenmediler. Açıkçası ben yaptirmadim yani.

Kürtajdan sonra 1 ay bile olmadan regl oldum yarın doktora gideceğim ve çok fazla kanamam var aşırı gibi geldi bana normal adetten :(

Papamuk k.bakma tatlım, o aralar yoğundum çok şık giremedim. Ben de geçen ay folic asite başladım triosunu kullanıyorum. Demir calsiyum hepsi mevcutmuş içinde. Omega 3 yok sanırım bi tek. Ona da başlasam iyi olur aslında şu dönemde. Çoğu kişi dediğin gibi hayıt takviyesi kullanmış ve oldukça faydasını görmüş. İnş.sağ salim kucağınıza alırız bebislerimizi. :)

Kuzeyde aşk hoş geldin cnm. Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Burda hepimizin başına gelen biseyi sen ikinci kere yasamaissin. Allah'ım sabrını versin ins. Benim ilk kürtajın olduğu için çok ilgilenmediler. Açıkçası ben yaptirmadim yani.
Yok cnm sorun değil ben de bazen müsait olup giremiyorum normaldir valla ilk hamilelikte ben birşey kullanmadım çünkü beklemiyorduk çok süt içiyorumdum bi bunu hatırlıyorum tabi şimdi işler değişti kürtaj sonrası sıkıntılı olan çok var diye ben de başladım takviyelere nasip olur inş sağlıklı bebekleri görmek çok zor ya burda okadar insan var ki bu durumu yaşayan allah dert vermesin sağlık versin mutlaka olur

Kürtajdan sonra 1 ay bile olmadan regl oldum yarın doktora gideceğim ve çok fazla kanamam var aşırı gibi geldi bana normal adetten :KK43:
Cnm olabilir korkma erken gelen de var geç gelende senin demekki toparlamış zaten hormon dengesi bozuluyor kürtajla o nedenle olabilir kanamam Benin de çok oldu dediğin gibi aşırı oldu korkmadım valla bekledim 6 gün sürdü lekeyle birlikte ama yine de benim gibi yapma sen çok aşırı kanaman varsa git benim normal adetim de kanamalı olduğu için gitmemiştim

Valla benim ilk olduğu halde yaptırmak istedim ama henüz dr gidemedim hep bir aksilik oluyor erteleniyor gidişim peki sen hiç korunmadan mı hamile kaldın ve ayrıca çok gemiş olsun rabbim bşr daha yaşatmasın üzüldüm senin adına yaşın gençse biraz dinlen korun derim sen hamile kalmak için birşeyler yaptın mı kür takviye gibi ?
İlk ay korunduk canım diğer ay hamile kaldım kür yapmadım fakat inofolic combi kullandım sağolasın inşallah bir daha yaşatmaz rabbim 27 yaşındayım korunmayı düşünmüyorum doktorumda korunma dedi zaten 2 yıl istememiştik bebek şuan eksikliğini çok hissediyoruz o yüzden korunmayacağım inşallah önemli bir sağlık sorunu olmazsa

İlk ay korunduk canım diğer ay hamile kaldım kür yapmadım fakat inofolic combi kullandım sağolasın inşallah bir daha yaşatmaz rabbim 27 yaşındayım korunmayı düşünmüyorum doktorumda korunma dedi zaten 2 yıl istememiştik bebek şuan eksikliğini çok hissediyoruz o yüzden korunmayacağım inşallah önemli bir sağlık sorunu olmazsa
Yaşın genç korunma kendini hazır hissettiğinde başka cnm bu kullandığın ne için ilk kez duydum onu

İnocolic combi ilaç değil bir takviye canım folik asitte içeriyor folik asit kullanmayıp bunu kullandım yumurtaların daha kaliteli olmasını sağlıyor Gizemtkdmr Gizemtkdmr

İnocolic combi ilaç değil bir takviye canım folik asitte içeriyor folik asit kullanmayıp bunu kullandım yumurtaların daha kaliteli olmasını sağlıyor
Anladım yine kullan ozmaan demek sen de işe yaramış kafana takma artık git araştıraınlar öyle gebe kal allah korusun belki çok basit bir sorun vardır onun için bşr daha kaybetme

Sen neler yapıyorsun canım geri dönük okuyamadım mesajları korunuyor musun Gizemtkdmr Gizemtkdmr
Cnm bir buçuk ay oldu kürtaj olalı ilk ay korunduk bu ay bıraktım dr 3 ay korun dedi ama ben hazır hissediyorum benim kontrolüm var adet ol gel dedi ama henüz gidemedim yani anlayacağın hakkımız da en sağlıklısı olsun diyorum nasip bakalım denemeye devam

Cnm bir buçuk ay oldu kürtaj olalı ilk ay korunduk bu ay bıraktım dr 3 ay korun dedi ama ben hazır hissediyorum benim kontrolüm var adet ol gel dedi ama henüz gidemedim yani anlayacağın hakkımız da en sağlıklısı olsun diyorum nasip bakalım denemeye devam
Anladım canım aynen denemeye devam rabbim erteliyorsa güzelleştiriyordur Eminim kür falan yapıyor musun soğan kürüne başlamayı düşünüyorum kanamam bitikten sonra önceki ay idrar yolu enfeksiyonu olmuştum

Anladım canım aynen denemeye devam rabbim erteliyorsa güzelleştiriyordur Eminim kür falan yapıyor musun soğan kürüne başlamayı düşünüyorum kanamam bitikten sonra önceki ay idrar yolu enfeksiyonu olmuştum
Cnm ben hayıt folik asit ve Omega 3 başladım bunları kullanıyorum şuan adetim yeni bitti zaten İnan hem istiyorum hem de korkuyorum yine olur mu diye ne bileyim allah yaşatmasın hiç birimize bşr daha çok yıprandım bu süre içinde toparlamak zaman aldı artık ne zaman olursa baş üstüne biz tedbiri alalım takdir Allah’a kalmış inş olur hepimiz güzel haberler veririz burda başkalarına da umut oluruz

Cnm ben hayıt folik asit ve Omega 3 başladım bunları kullanıyorum şuan adetim yeni bitti zaten İnan hem istiyorum hem de korkuyorum yine olur mu diye ne bileyim allah yaşatmasın hiç birimize bşr daha çok yıprandım bu süre içinde toparlamak zaman aldı artık ne zaman olursa baş üstüne biz tedbiri alalım takdir Allah’a kalmış inş olur hepimiz güzel haberler veririz burda başkalarına da umut oluruz
İnsan öyle oluyor gerçekten canım hem istiyor hem aynı şeyi yaşamaktan korkuyor inşallah canım inşallah güzel günler görelim

Back