kürtaj ve sonrası

ozlm0905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
19
2
1
35
Arkadaşlar ben 3 gün önce boş gebelikten dolayı kurtaj oldum doktor bana hiçbir ilaç vermedi mutlaka bi ilaç kullaniliyo mu. Bi de hamile kalmak için uzun süre beklemek mi gerekir ki

Arkadaşlar ben 3 gün önce boş gebelikten dolayı kurtaj oldum doktor bana hiçbir ilaç vermedi mutlaka bi ilaç kullaniliyo mu. Bi de hamile kalmak için uzun süre beklemek mi gerekir ki
merhaba canım..bende kürtaj oldum.doktorum hormon ilacı verdi adet olayım diye.bir de 1 kere adet ol sonra muayene edicek ve tekrardan hamile kalmamı istedi.cok beklemeyecekmiş.yaşşm itibariyle.d vitamini verdi.b12 vitamini birde demir ilacı.

gecmis olsun cnm. benimki 9 haftalikti kalbi atmadi. bekledik gelisim durdu. kurtaj sonrasi 3 ay korunduk ilac yoktu.

Hayir normalde kullanilmiyor. Ilk 1-2 ay regl'inde düzensizlik olabilir. Ondan sonra hamile kalabilirsin diye düsünüyoeum

Geçmiş olsun ben de kürtaj oldum kolay bir durum değil Allah sabır versin. Bana bir haftalık bi antibiyotik vermişti sonra üç ay ara verin sonra tekrar düşünebilirsiniz demişti. Bence acele etme önce senin sağlığın önemli

Ben de perşembe günü kürtaj oldum. Ankara'da lanet bir devlet hastanesinde. Bana da antibiyotik verdiler 7 günlük. Bir de parol diye bir ağrı kesici Ateş düşürücü verdiler. Onları içiyorum. Hafif kanamam var biraz da kokulu. Sizde durumlar nasıl kanama be kadar sürdü koku var mıydı? 20 gün sonra da kontrole çağırdılar beni.

Canim kahve ic arada da..agrilara iyi geliyor.benim 11 ocakti kurtaj gunum.45 gunu gecti...20 gunden fazla surdu kanamam azar azar.cok gecmis olsun canim..kotu konusanlari bosver....bos konusan cok oluyor ;) 20 gun sonra git mutlka temizlenmis mi parca kalmis mi diye bakicaklar...

Ben de perşembe günü kürtaj oldum. Ankara'da lanet bir devlet hastanesinde. Bana da antibiyotik verdiler 7 günlük. Bir de parol diye bir ağrı kesici Ateş düşürücü verdiler. Onları içiyorum. Hafif kanamam var biraz da kokulu. Sizde durumlar nasıl kanama be kadar sürdü koku var mıydı? 20 gün sonra da kontrole çağırdılar beni.
Normal lohusalık gibi 40 gün sürebiliyor. Benim 11 haftalıktı ona rağmen 40 gün sürdü kanama bitince gitmen gerekir içerde bişey kalmış mı diye bakacaklar

Canim kahve ic arada da..agrilara iyi geliyor.benim 11 ocakti kurtaj gunum.45 gunu gecti...20 gunden fazla surdu kanamam azar azar.cok gecmis olsun canim..kotu konusanlari bosver....bos konusan cok oluyor :KK66: 20 gun sonra git mutlka temizlenmis mi parca kalmis mi diye bakicaklar...
Kanamam azar azar var antibiyotik kullanıyorum şimdi başka ilaçla gerek var mı bişiy demediler. Devlet hastanesinde oldum kürtajı dolayısıyla muhatap alacak kimse yoktu. Yalnız bende bi halsizlik filan var ne bileyim arada bi ağrı bazen kötü koku geliyor filan ondan bi tedirgin oldum.

Normal lohusalık gibi 40 gün sürebiliyor. Benim 11 haftalıktı ona rağmen 40 gün sürdü kanama bitince gitmen gerekir içerde bişey kalmış mı diye bakacaklar
Evet gideceğim doktora 20 gün sonra çağırdı kürtaj olduğum yer. Pazartesi de kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek? Aslında o yapacaktı kürtajı ama eşim paradan kaçtı beni aşar topar devlet hastanesine götürdü. Zaten en korktuğun şeylerden biri içimde parça kalması veya enf. Kapmak. Allah korusun şu zor günleri bi atlatsam.

canım iç çamaşırını falan ütüle ..bir de baska yerde wc girmemeye calış.devlet hastaneleri daha ıyıdır aslında.ben ilk devlet hastanesine gitmiştim.ama ultrasyon cihazları bozuktu.özele yönlendirdiler.sonra bir de miyomum var tam rahmin ağznda.o üzden anestesiyle oldum ben.

Back