• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj ve sonrası

Emrens

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
207
12
318
Muğla
slm kızlar..10+5 günlük hamileydim ama maalesef bebeğimin kalbinin durması nedeniyle ayın 3nde kurtaj olmak durumunda kaldım.kurtajdan sonra rahimde kan birikmesi nedeniyle tekrar temizleme işlemi yapıldı.4 gün sonra kontrole gittiğimde tekrar aynı işlem yapıldı.daha çarşamba günü gittim ve yine aynı sorunla karşılaştım bu kez ilaç verdiler ilacı kullandım ilk gün kanamam oldu fakat şuan kesildi ve ağrılarım devam ediyor.bu konuyla ilgili bi bilgisi olan veya önerebileceği bitkisel bişeyler var mı? çok korkuyorum haftaya tekrar gideceğim ve aynı sorunla karşılaşacağım diye.acilll cevap lütfeennn....

öncelikle çok geçmiş olsun...ben de nisan ayında aynı durumu yaşadım fakat doktorum kürtaj sonrası için rahmin içine yerleştirilen bi ilaç verdi.onu kullandım.Ve bu sürede ben civanperçemi çayı da kullandım.Ağrılarına gelince benim kasıklarımda ağrım vardı kürtajdn sonra bi süre devam etti ama zamanla azaldı ve geçti.İnşallah kontrolün sorunsuz geçer...

öncelikle çok geçmiş olsun...ben de nisan ayında aynı durumu yaşadım fakat doktorum kürtaj sonrası için rahmin içine yerleştirilen bi ilaç verdi.onu kullandım.Ve bu sürede ben civanperçemi çayı da kullandım.Ağrılarına gelince benim kasıklarımda ağrım vardı kürtajdn sonra bi süre devam etti ama zamanla azaldı ve geçti.İnşallah kontrolün sorunsuz geçer...

peki civan perçemi işe yaradımı. onu daha önce duymuştum söktürücü olarak iyi geldiğini. bana METİLER isminde ilaç verdi onu kullandım parça geldi sonra kanamam geçti hafta içinde patoloji sonucunu göstermek için gittim bu kez de CYTOTEC isminde bi ilaç verdi onuda kullandım şimdi kanamam yine geçti haftaya tekrar gidicem ama çok korkuyorum yine aynısı olacak diye.senin kullandığın ilacın adı neydi?

canım ben de aynı ilaçları kullandım kürtajdan sonra 3 gün metiler kullandım.1 hafta sonra kontrole giitiğimde de parça kalmış olduğunu söyleyip cyctotec verdi.onu da kullandım.Bu sırada civanperçemi içmeye de başladım daha rahat atsın diye.Bir sonraki kontrolümde parçanın büyük oranda azaldığını kaln pıhtının da ilk adetimle birlikte atılacağını söyledi.Öyle de oldu.İçini ferah tut o kadar kanama ağrı mutlaka oluyor.Bir de cytotec zaten kasıklarda ağrı yapar endişelenme demişti doktorum bana .

canım ben de aynı ilaçları kullandım kürtajdan sonra 3 gün metiler kullandım.1 hafta sonra kontrole giitiğimde de parça kalmış olduğunu söyleyip cyctotec verdi.onu da kullandım.Bu sırada civanperçemi içmeye de başladım daha rahat atsın diye.Bir sonraki kontrolümde parçanın büyük oranda azaldığını kaln pıhtının da ilk adetimle birlikte atılacağını söyledi.Öyle de oldu.İçini ferah tut o kadar kanama ağrı mutlaka oluyor.Bir de cytotec zaten kasıklarda ağrı yapar endişelenme demişti doktorum bana .

ağrım çok yok zaten ama bazen sancı şeklinde giriyor. bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz. kurtajdan sonra ve kontrole gittiğimde 2 defa temizleme işlemi yapıldı buna rağmen hala aynısının olması açıkcası biraz ürkütüyor. doktorum hiç doğum yapmadığım için kanın atılamadığını söyledi ama yinede tedirgin oluyorum :(

merhaba bende 4 gün önce 8 haftalık bebeğimn kalbi durdugu icin kürtaj oldum metiler draje die bi ilac kullanıyorum ve cok sancı yapıyo kullanıp aynı durumu yasayan varmı acaba.

ağrım çok yok zaten ama bazen sancı şeklinde giriyor. bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz. kurtajdan sonra ve kontrole gittiğimde 2 defa temizleme işlemi yapıldı buna rağmen hala aynısının olması açıkcası biraz ürkütüyor. doktorum hiç doğum yapmadığım için kanın atılamadığını söyledi ama yinede tedirgin oluyorum :KK43:
Merhaba konu eskii ama benimde şu an sorunum sizinle aynı:( kürtaj olduktan sonra kontrole gittim kan pıhtısının oldugunu söyledi ilac verdi bir hafta sonra gel dedi baktı yine pıhtılar atılmamıstı sonra temizledi yani kürtaj yaptı, acaba bu işlemden ne kadar sonra adet gördünüz? Adetiniz de azalma oldu mu? İnternette bir sürü sey okuyorum yapışıklık falan diyor kafayı yemek üzereyim

Back
X