- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
-
- Konu Sahibi bikahvebana
Yeni kimliklerde evli bekar yazmıyorEvliler icin es rizasi araniyor , bekarlarda oyle bir kural yok
Sizin her açtığınız konuyu hayretle okuyorum.
Eski konularınızı da daha önce okumuştum şimdi yine baktım.
Gerçekten hayatınızı ellerinizle ziyan ettiniz ve şimdi bir doğmamış canı buna kurban ediyorsunuz.
Siz kafa olarak değişmedikçe kimse size yardım edemicek ve dertleriniz hiç bitmicek.
Boşuna çareyi psikologlarda aramayın.
Sizin hiçbir rahatsızlığınız yok.
Tek derdiniz “30 oldum evlenmek”ti.
Göz göre göre ayrılacağınız aşikar bir insanla evlendiniz şimdi ve ondan bir çocuk yaptınız.
Allah sizin gibi insanlara en başta vicdan versin.
Bir de utanmadan hala konu açıyorsunuz burada çok yazık.
18 yaş altında anne baba onayıEş rızası şart denmiş ama ya orada bi eş yoksa ?
Bekar olup aldıranlar nasıl eş rızası sunuyor merak ettim
Bir şey yazacağım ama banlanacağım. Değmez. Kib'ledim.Sizin her açtığınız konuyu hayretle okuyorum.
Eski konularınızı da daha önce okumuştum şimdi yine baktım.
Gerçekten hayatınızı ellerinizle ziyan ettiniz ve şimdi bir doğmamış canı buna kurban ediyorsunuz.
Siz kafa olarak değişmedikçe kimse size yardım edemicek ve dertleriniz hiç bitmicek.
Boşuna çareyi psikologlarda aramayın.
Sizin hiçbir rahatsızlığınız yok.
Tek derdiniz “30 oldum evlenmek”ti.
Göz göre göre ayrılacağınız aşikar bir insanla evlendiniz şimdi ve ondan bir çocuk yaptınız.
Allah sizin gibi insanlara en başta vicdan versin.
Bir de utanmadan hala konu açıyorsunuz burada çok yazık.
Tckn sorgulatıp evlimi diye mi bakıyorlar acaba18 yaş altında anne baba onayı
18 yaş üstü ve bekar sadece kendi isteği
18 yaş üstü ve evliyse eş onayı isteniyor diye biliyorum
Onunla bir bağım kalsın istemiyorum ve çocuğum babasız büyüyecek bana hesap soracak. Onu zor bir hayata mahkum etmek istemiyorum. Kafam çok karışık çünkü o kadar yanlış geliyor ki bana bir cana kıymak....
o kadarını ben de bilmiyorum ama dediğiniz gibi olabilirTckn sorgulatıp evlimi diye mi bakıyorlar acaba
Bilemedim
Kimligin ustunde yazmiyor , icindeki cipte tum bilgiler var , medeni durumda varYeni kimliklerde evli bekar yazmıyor
Nerden anlıyorlar evli oldugunu ?
Gercekten bilmedigim icin soruyorum
Tckn sorgulatıp evlimi diye mi bakıyorlar acaba
Bilemedim
Çocuk bi bağ değil, çocuk bi can. Para değil, mal mülk değil, bu kadar kolay gözden çıkarılamaz. Belkide 60-70 yıllık bir hayatı olacak çocuğunuzun. Belli bir süre babasızlık sorun olsada, hayatında başka mutluluklar ve üzütüler yaşayacak. Ve siz çocuğunuzla yeterli bağı kurabilirseniz “keşke doğmasaydım” diyeceğini hiç sanmıyorum. Kendimizi kandırmayalım, hesap falan sormayacak.Onunla bir bağım kalsın istemiyorum ve çocuğum babasız büyüyecek bana hesap soracak. Onu zor bir hayata mahkum etmek istemiyorum. Kafam çok karışık çünkü o kadar yanlış geliyor ki bana bir cana kıymak....
Evet var. Ama ilgilenmiyor şu an ki o çok istedi diye bu kadar erken bebek oldu. ben de ikna oldum tabi
Sizin sorununuz ne? Vicdan mı var sizde acaba? Hayatımı burada yazılanlardan ibaret mi sanıyorsunuz? Lütfen rahatsızlık vermeyin daha fazla!!
Cipler henüz calısmıyor ancak e devletten cekiyor olabilir yazmıs arkadas cok mantıklı geldiKimligin ustunde yazmiyor , icindeki cipte tum bilgiler var , medeni durumda var
Onlar sadece kimlige bakmiyor sistem girisi yaptiginda gorwbiliyorlar bilgileri diye biliyorum
E devlet evet cok mantıklıdoktor size kimlik sormaz ki zaten,
hasta kayita kimliginizi verirsiniz,
doktorun bilgisayarinda da saglik dosyaniz gorunur (muhtemelen e-devlet uzerinden),
tabi ki evli olup olmadiginiz da o dosyada vardir.